Första advent i antågande..

Nu har jag varit ifrån er ett tag igen.. Inte bra. Ska försöka samla tankarna.

Möte med Pratperson igår. Vi hade ju en hel del att prata om, även om jag var i sovkoma efter att som vanligt inte ha kommit upp när alla klockor ringde. Jag tog upp tråden med relationer, eftersom det var det vi höll på med. Och att jag känner att jag behöver lite hjälp där. Inte så att jag inte klarar mig själv, men eftersom mina relationer i uppväxten varit som de varit och lärt mig det de lärt mig och jag inser att det inte är det ultimata sättet att hanskas med människor, så känns det som om lite prat runt det kan sitta fint.
Och lära mig sätta gränser utan att bränna broar.

Dessutom ska de ju ha möte, Pratperson och rehabfolket. Och det är säkert jättefint! Och Pratperson var väldigt tydlig med att det var helt i sin ordning, och jag kunde då vara väldigt tydlig med att jag tycker det känns obehagligt. Att de pratar över mitt huvud. Att de bestämmer saker som jag inte får säga nåt om, som ett barn. Jag har aldrig varit bra på att vara barn..  Passiv.. Tillitsfull..
Men Pratperson lovade att ringa och gola efteråt. Det känns bra.
Dessutom väntar hon med att fixa förlängning på sjukskrivningen innan de haft möte eftersom det ingår i behandlingsplanen och den är relevant för vad de ska meddela Fkass. Säkert bra. Jag oroar mig för att jag ska få ett stort fett NEJ och inga pengar ever.. Varpå mitt liv går åt helvetare.
Men Pratperson trodde inte att risken för det var så stor..

Julgardinerna och staken är uppe i köket, och man hittar faktiskt köksbordet! Känns.. Rymligt.. Lixom.. Resten av pyntet kommer väl upp i helgen, skulle jag tro. Av sig självt, naturligtvis! Ser för min inre syn hur staken maskar sig frammåt och upp i fönstret..

Det gick inte så bra att sova inatt eftersom jag sov igårkväll. Men jag var trött!
Sömnen... Alltså.. Den känns lite som ett väldigt fullt glas som jag försöker bära till nånstans, det skvimper hit och det skvimper dit! Ingen koll alls.. Men det gör inte så himla mycket heller! Det kan få skvimpa lite sömn..
Bullen undrade vad fan jag gjorde uppe och gosade ner sig i sängen igen. Sen tappade jag ut en halv portion mat på golvet, hundmat alltså, och då fick hon ju lov att stiga upp och kolla vad jag förde liv om. Hon bestämde sig för att det var hennes mat, vilket det var, och åt upp det innan Storkissen hann få i sig så många kulor. Jag tänkte att nu vill hon väl ut och kissa, men jag hann inte mer än vända mig om och se henne hoppa tillbaka upp i sängen och kura ihop sig till en liten sovande boll.. Vad gör man? Haha...
En halvtimma senare vaknade hon och ville ut. Nu snusar hon i soffan mittemot mig igen. Älskade lilla tröttmonster.

Jag dricker kaffe och äter pepparkakor!
Har varit lite off pepparkakor i några år.. Jag är inte överdrivet förtjust i dem och dessutom gav de lite jobbiga minnen.. Men eftersom en burk kakor följde med hem från affären så verkar det ha gått över.

Idag ska jag iallafall ta mig iväg till Exets loppis! Det är väl inte bara han, men han jobbar åt dem.. Ladyn skulle komma förbi på förmiddagen. Det blir bra det.
Innan kanske man hinner köra en maskin med ljust? Eller en halv rättare sagt. Jag vet inte varför jag då och då kommer på tanken att köpa ljusa saker, i det här fallet två rosa bh:ar, när allt annat är svart och det brukar resultera i att det rosa blir grått. Men jag har en halv maskin ljust ihopsamlat! Det inkluderar dukar.. För hur kul är det när den nya fina bh:n är grå?
Nä, jag vet, man får inte tvätta byglar i maskiner, men det skiter jag i. Min maskin, min bygel. Har aldrig hänt en olycka under mina tjugo år av tvättande! Sådeså..

Drömrapport..

Jag har sovit i tusen år, och drömt följande virrvarr:
Det kom asiater med defektare katter än min. Typ grodformade!
Sen var det partaj i mitt hus, massa massa folk. Massa löshår. Jag letade och ordnade. Fast huset var inget hus, det var typ en lada med små mysiga intjack som man umgicks i. Trappor.
Nevermind.. Ingen Wahlgren syntes till iallafall, och inga ex!

Såg Flickan i Källaren igår, det kan ha varit det. Jag var glad och exalterad över att se den, gillar sånt.
Tills jag såg den!! Eftersom den hade absolut inget med Natascha-storyn att göra. Jo, den sas göra det, det står på omslaget.. Men det gör den inte. Se den inte. Ge mig tillbaka min tid!
En flåsstönande tjej läste historien medans det filmades med handkameror, stirrande aktörer som påminde mig om Bergman-filmer (tycker inte om..) samt allt för många bilder av gubbrumpan och tyvärr även den andra sidan av gubben.
Vad det gäller ren fakta så bodde de på landet (till skillnad mot Natascha-storyn), "the dungeon" låg en trappa upp (inte bara ologiskt utan även i otakt med Natascha-storyn..), tjejens pappa sköt sig och hon hittade honom (till skillnad mot Natascha-storyn..), sen sköt sig även kidnappargubben (till skillnad mot Natascha-storyn..). Dessutom var det allt för många bilder på gubbrumpan i onaniläge med en docka. Eller vägg.. Väggar gick också bra. Gubbrumpa.
Nej, ge mig min tid tillbaka.. Och radera gubbrumpan från mitt minne. Please!!!

Innan dess hade vi mysdag, jag och Ladyn och barnen (Mighty mighty Pitbull & Mördarstövaren), shoppade på Europris och sålde Playstation till Ulrik. Höhö..
Jag var duktig och var på rehab, utan att ha sovit en blund natten innan på Vallby. På nåt vis verkar sömnlösheten och koncentrationssvårigheterna frammana min konstnärliga sida. Blev bra bild!
Ladyn vaktade Bullen här hemma, sovandes i min säng med kurrande mångfoting tydligen. Jag somnade några timmar på kvällen sen.. Och citat: sen.. däckade rockern.. haha.. och där låg hon och snarkade och stönade så det ekade i lägenheten.. Slut citat.
Det där vet jag inget om.. Det är bara Ladyn som anser att jag stönar när jag sover, och jag tror det har mer med henne att göra än med mig! Sådeså!

Idag är jag död... På alla jävla sätt. Trött, huvudvärk.. Har i och för sig inte hunnit äta än, det brukar bli huvudvärk då. Luktar på mitt apelsinljus som jag köpte, eftersom det inte fanns så mycket annat. Tycker inte det luktar så jävla roligt heller. Känner mig otroligt sexig i rosa mysbyxor och grå tshirt i psyco-storlek. Ooootroligt.

Ska ta tag i räkningar och sånt därnt tänkte jag. Har hört att det är bra saker att göra. Bye bye trevliga kontobesked!

Bortamatch..

Jag blev ivägsläpad till Vallby jag.. Jag fick packa min väska och ta med mig mitt täcke och min hund, och tur är väl det!
Jag är i och för sig ganska gödd och nöjd, min peng kommer ju imorgon.
Dessutom ska jag få väckning och ivägkörning så jag kommer iväg imorron!

Dessutom har jag fått leka fascist, möblera och bygga om hörnsoffan för att passa hörnet. Lilla Ladyn visste inte att man kunde, men Annan vet!
Bullen springer runt och petar på saker, och petar på katter. Vi har landat i soffan med varsin LG i knät. Och kanelbullar i ugnen. Kan inte bli bättre!

Bullen säger att hon är hungrig, måste fixa!

So much for dreaming..

Trodde ju i min enfald att det gick att styra dem... Angående få en liten hint om en redig karl. Vad drömmer jag då? Jo jag drömmer och Psycot!!! Och han var inte ens bättre i drömmen!!!
Nej, då föredrar jag Niklas Wahlgren, han är välkommen tillbaka anytime..

Kom upp lite tidigare idag iallafall, även om det gick sådär med att somna..
Planen är att jag ska ner i domkyrkan och se på när Ladyn sjunger. Kan väl vara fint och juligt och stämningsfullt tänker jag? Även om det inte är jultema..
Nu har jag lite ångest över att behöva åka ner själv.. Gillar inte att vara på saker själv. Och Ladyn är ju lixom upptagen med annat där.
Men innan dess har jag saker att göra, som jag inte alls vill. Men jag har precis påbörjad andra koppen kaffe. Vid slutet av den så borde jag vara folk, och på bättre humör. Det är dessutom lyxkaffe som nån lurade på mig.. Har köpt två egna paket eftersom det var massa rabatt på Joker.
Kan ju inte bli dåligt!

Well, listan har prio ett och prio två saker på sig, och nåt av det ska jag väl klara av. Dusch till exempel?

Morrmorren ringde och var glad över sina gardiner som jag satte upp och sin vita amaryllis. Hon ylade om att det var så svårt att hitta vita, men det är det inte. Haha.. Hon blev ju glad iallafall, jag gjorde som jag var ombedd, köp vit amaryllis, mission accomplished.


Im a little teapot..

Känns så.. Full (mazarinfull) och tiltbar och steamy enough för att.. Ja, hur sången nu går.

Var upp till Morrmorr med hennes blomma och kattmat, flängde upp och slet ner gardiner, satte upp gardiner, fick mazariner och Champis och en peng eftersom det är min namnsdag och för att hon ville ha lite saker på Joker. Jag köpte mig en bok i present, Låt den rätte komma in. Och kom nu inte här och tro att det är för att de gjort film av den! Jag avser icke att tycka om svensk film nån gång i framtiden! Däremot så har jag läst en annan bok av samme författare som jag tyckte mycket om.. Så det så!
Den hette Hanteringen av odöda, eller nåt liknade, och var bra...

Fick sms som undrade om jag var kåt.. Jag skrattade. Så jävla rolig är ingen. Punkt.
Vid fikandet igår hos Sötgrannen så kom vi in på Feng.. Um.. Whatever? Iallafall, jag ville veta vart "relationshörnet" låg, eftersom min rehabvän hade pratat om det. Kom fram till att det endera är i skafferiet eller i hörnet där jag hade skåpet som är fullt med diverse papper och annat som är väldigt osorterat och rörigt. Hur som, så känns det som om röra och fan vet vad är nåt som ska stå i ett relationshörn. Inte konstigt att man drar till sig.. Röra.
Nu säger jag väl inte att jag tror så mycket på det, men man behöver ju inte utmana ödet... Det funkade faktist för rehabvännen!
Om man kan koncentrera vad man söker, så är det ju så mycket lättare att hitta det.. Lixom.
Ska hitta nån bra representant för vad jag vill ha, nån djurkär, intelligent, humoristisk, händig man som har båda fötterna på jorden men ändå kan sväva lite i flummet med mig? Ja? Piece of cake!
Och... Um.. Som står ut med mig?
Som inte knarkar...
Som iallafall läser böcker ibland?
Blåögd såklart! Haha..
Som har egna intressen! Viktigt!!

Ah well.. Kanske kan jag få nåt svar i drömmarna inatt... För det är inte Niklas Wahlgren jag vill ha.

Morrmorrs reaktion på min nya fina plånbok som jag stoltserade med: Men den är ju så stooooor, den kommer förstöra jackfickan! Du kan inte ha den i fickan!!
Ja, Morrmorr, jag vet att den är fin, tack så mycket..

Fick grannskvaller igårkväll.. Läste för ett tag sen att det var nån på gatan som ramlat ner från fjärde våningen, och det var lite lustigt eftersom de flesta av husen här bara har tre våningar. Men nu vet jag.. Ett jävla sätt att sluta sina dagar på.. Nog för att jag var trött på människan, nog för att jag svurit många gånger över honom. Men ändå. Nu är han borta, aldrig mer kommer han komma haltande och fråga samma konstiga frågor för tusende gången.
Men som det stod i dödsannonsen, så finner han väl äntligen den ro han sökt efter hela sitt liv.


Lördag..

Klockan är fem och nu är jag fit for fight.. Det vill säga att jag är vaken, både mentalt och fysiskt. Skit är det!
Inatt drömde jag att jag körde bil i fyllan, att man testade alko-mängden i en apparat på en mack, men vi lurade den. Massa mer saker var med såklart, men orka..

Måste upp till Morrmorren med hennes blomma och kattmat.. Ska, snart.. Tror jag ska sätta upp eller ta ner gardiner, eller båda? Om hon inte gjort det själv redan.. Envisa tantan.

Läser Cornwall-boken om Jack The Ripper. Otroligt intressant!! Inte bara för att jag gillar seriemördare, utan för att man får en inblick i hur London såg ut i slutet av 1800-talet... Ren fucking misär. För att inte tala om förfarandet av dåtidens "kriminalare" som då undersökte morden.. Inte helt konstigt att de inte kom nånstans med det.. Men vad ska man vänta sig om renlighet ansågs vara högfärdigt! Haha..
Men den är ju snart slut, boken, som de alltid är.

Fick mail av min söta amerikanska vän idag! Saknar honom/henne som fan.. Saknar SL också, att bara gå in några timmar och vara vem eller vad jag vill. Men min dator blev ju "för gammal" enligt deras standard, så..

Jag funderar på att köpa en gryningssimulator, nån som har erfarenhet av sånna? Eller sett nånstans? Man måste ju jämföra och fundera innan man köper nåt.. Men jag har hittat en som jag blev lite kär i.
1500 kostar den!
Present? Haha.. Någon?
Ive been a real good girl for xmas!!!

Fredag..

Fredag och Idolkväll! Man måste.. Ingen hemmagjord pizza dock.. Ingen peng.

Igår kom Ladyn och MördarStövaren över.. Lillkatt gjorde ännu en oväntad manöver och la sig i Ladyns knä. Jag vet inte vad det tagit åt damen, hon beter sig som en katt helt plötsligt. Roligt, men vemodigt.. Tror att hon lärt sig det hon skulle göra hos mig, även om det tagit tio år. Vet inte riktigt hur livet skulle se ut utan henne, men hon har ju alltid varit till låns å andra sidan.

Traderavinsten blev hämtad.. Och jag får helt enkelt leta efter en ny present till Korping, för den där behåller jag för mig själv! Haha.. Behövde ju en plånbok! Även om jag fick en av Morrmorr så känns den här helt klart mer rätt.. Trots att man kanske inte fick plats med så många kort, eller så mycket innehåll. Den är fin!! Kanske kan få tag i en likadan till Korping, det gör ju faktist inte så mycket om vi matchar, tycker jag.
Speciellt inte om Korping flyttar långt bort.. *hänger med huvudet igen*
Jag la ju in ett veto.. Och det gjorde jag bara för att jag insåg att det skulle komma.. Men jag drar tillbaka det. Motvilligt!
Hellre en glad Korping i skogen än ingen i handen.
Men då får Korpingen banne mig flaxa hit med jämna mellanrum också!

Nyår blev uppstyrt i natt! Tydligen saknade GG och Timmen mig också! Tydligen ville de komma till Västerås och umgås med mig och Ladyn och våra vovvar, äta gott och dricka gott och bara vara..
Jag ylade om vilka små sötnötter de var som svar och Ladyn tolkade det som ett jakande och på den vägen är det.
Att vara med MördarStövaren är gott för Bullen, han är inte ett dugg rädd och så vill jag ha Bullen med. Slippa droga skiten ur henne varenda nyår.. Ja tack.

Jag pysslar med att rensa och städa här hemma.. Gör jag någonsin nåt annat??
Har så jävla mycket elbråte som ska till återbruk.. Och alla dessa jävla projekt som hänger i luften och inte blir gjorda.. Någonsin.

På tal om projekt så ringde Exet igår, han lovade att kolla köksskåp åt mig eftersom han har kontakter i begagnatträsket. Det hade han gjort, inget just för stunden. Dessutom sa han att hans kollega hade sagt att han skulle fråga mig om jag insåg att sängen kommer bli väldigt hög, jag sa att jag insåg och att det var det som var tanken. Kollegan hade dock varit lite bekymrad över att det skulle "göra ont att ramla ner". Hahahaha.. Jag hälsade att jag var snart 30 år och hade slutat ramla ur sängen för ganska länge sen.. Men tack för omtanken!!
Nu är väl inte en meter så där jättehögt heller.. Och jag får väl lägga mjuka mattor runt, just in case.. Kattarna har ju en förmåga att trilla ur lite då och då!

Nehej, det här duger inte.. Ska ta tag i och rensa det där skåpet som är listat för dagen, slänga den gamla icke fungerande skrivaren som står där inne, kanske? Bara kanske.. Haha.. Inte konstigt att inget får plats nånstans ffs!!!

Torsdag..

De konstiga drömmarna fortsätter.. Härom natten gjorde jag en "feel good"-låda till Niklas Wahlgren, av nån anledning. Han fick bland annat en krukväxt. Jag känner inte direkt att jag har nån speciell relation till Niklas, så jag vet inte heller varför han skulle ha en låda, eller varför han behövde en krukväxt och annat plotter.
Därefter var jag i tysklad och såg Tokio Hotell tillsammans med 2M-karl och träffade Tim och Sandra!
Spännande..

Inatt vet jag inte, minns inga drömmar än. Tog i och för sig ett piller och däckade med två sidor kvar av boken som jag verkligen inte orkade läsa just då. Haha..

Inga av de inbokade möten har blivit gjorda den här veckan. Kom inte ur sängen till tisdagsrehab, kom inte ur sängen till onsdagspratperson och avbokade dagens rehab för att jag inte kände för det. Lite irriterad över bristen på info från dem, angående omstrukturering vilket verkar luta åt att jag inte får gå kvar. Eller om nån får gå kvar? Eller om det blir nya rehabmoment? Eller, eller och åter eller?
Pratpersonen ringde, hon brukar ju göra det när jag avbokar, och berättade att de hade kallat henne till möte, och att det handlar om min "handlingsplan", det är ju ganska relevant lixom. Hon kommer såklart ge mig info, hon är bra. Insåg igår att jag faktist litar på henne. Man bör nog göra det, men jag litar inte på nåt. Förutom henne, nu då.

Igår var jag dock med Sötgrannen på Plus-kväll på Apoteket! De hade sömntema och det behöver vi ju båda.. Fick väl inga direkta nyheter. Boken de pratat om var ganska basic, skivorna dyra men frukten var god!
Sen blev det fika hos henne och lite babbel. Hennes lurviga katt tycker om mig.. Jag tycker om kattan med! Hon vill gärna att jag går runt och bär på henne, den lilla klumpen! Haha..

Idag har jag en traderavinst att hämta på Konsum. Så jag ska väl knata iväg dit bara jag fått i mig mitt kaffe.. Fick en check på 23 (tjugotre) kronor på Joker dessutom! Fint fint.. Räcker nästan till en halv BenJerr.

Dessutom är det bädd-torsdag! Ska bara kaffe först.. Alltid kaffe först..

Heliga måndagen!

Härmed inför jag heliga måndagen! En dag som ska bestå av enbart omhändertagande av self, pyssel av self och allmän njutning.
I hjärnan (mitt anteckningsblock som är planerat flera veckor framöver) så listas bland annat brynplock, och fotfilande.

Eftersom detta nu är den första Heliga Måndagen i historien så vet vi inte så mycket mer än det just nu.. Men jag återkommer nog med rapport.

För att tala om nåt annat, som Söndagen så:

Söndagen förflöt i samklang med Kenny, såklart. Exet kom förbi och jag strök gardiner medans han kollade på tv och hjälpte till när det behövdes. De kakor som jag blivit lovade uteblev av nån anledning jag inte riktigt förstod. Hm.. Men jag ska nog snylta åt mig dubbel utdelning nästa gång.
De blåa gardinerna är uppe i sov, de ska få sitta hela vintern.. Sen ska de nog få gå i pension och bli trasor eller nåt.. Vi får se. Det känns lite ovant, men på torsdag får jag väl slänga på de blåa sängkläderna och få lite ordning på färgerna där inne.

Jag var trött som en bäver efter all trevlighet de senaste dagarna, alla känslor som har kommit farande (bästa vänner som inte finns kvar och hundar som blir gamla) och allt trevligt umgänge har såklart tärt. Så jag stängde butiken tidigt och gick och la mig och orkade knappt läsa och somnade med en Tjockbulll på armen.
Bara för att vakna tre timmar senare!!!
Åt rester, rökte, tog sömntablett, läste, rökte, läste och gav upp.

Tror jag väckt mig själv med drömmar, jag drömmer mycket nu.. En del mardrömmar, en del praktiska drömmar (vänta nu, jag minns ju att jag köpte glass.. osv). Hjärnan har overload.

Samtidigt. Jag önskade mig för ett bra tag sen, det verkar generellt ta ett bra tag för önskningar att införlivas tycker jag, att mitt liv skulle bli lite grann mer som förut. Inte helt som förut, men några få bitar tyckte jag mycket om. Nu är ju situationen annan, jag umgås inte med de människorna som jag gjorde då, så det finns ingen gammal vana att "ta upp".
Jag har verkligen saknat de här spontatbesöken.. De som inte ger en minsta chans till att städa innan och förbereda, men det gör inget för det är goda vänner som inte räknar dammråttor ju! Man behöver inte göra mer än att ha lite kaffe och lite snack och ett halvt öga på tvn.. (Och man får våfflor av Korping! :P)
Men, don´t go all crazy on me! Jag hatar även spontanitet. Det stör mitt schema. Min hjärna.

Men nu är det Måndag, Helig Måndag.
Undrar när Vakna med The voice börjar? Tror det är sju.. Haha.. Låt se.. Hon är halv fem nu..

Marley och jag.

Igår läste jag ut Marley och jag.
Den var precis så fantastisk som jag väntade mig. Jag råder alla som ser sig själv som hundmänniskor att läsa den! Vem som helst skulle egentligen ha kunnat skriva den, för det finns massor av likadana historier. Nu är det inte vem som helst som har skrivit den, utan en man som har språket som yrke och älskar att berätta historier och skriva krönikor. Han skriver kärleksfullt om hur deras lilla familj bildas, från nygifta med döende krukväxter i ett hus i en taskig stadsdel, till en fullfjädrad trebarnsfamilj på landet. Naturligvis finns Marley där hela tiden, deras gula labrador.
Älskade, besvärliga, omöjliga Marley. Som från början var ett spontanköp för att han var söt och driven! De lär sig snabbt vad en driven labrador kan ställa till med..
Naturligvis slutar den som alla kärlekshistorier med hundar gör. Marley blir gammal. Marley får hälsoproblem. En dag vill inte Marley mer, och husse får åka och uppfylla det löfte som man ger varje gång man tar sig an en fyrbent vän.

Jag grät.. Inte småtårar som rullar sakta heller. Jag grät och hulkade och fick kämpa för att se texten. Jag ville lägga boken ifrån mig och hålla Marley levande i mitt sinne för alltid, aldrig läsa de sista sidorna. Fantastiska, omöjliga Marley. Kärleksfulla, glada, älskvärda Marley.
Naturligvis gick tankarna till min största hundkärlek. Jag har ju tagit samma beslut, haft ungefär samma bonustid då man vågar tänka att kanske, kanske, kommer det ordna sig och gå emot oddsen och leva för alltid.

Men vi fick båda göra det omöjliga. Vi fick ta det beslutet.
Marley ligger begravd under körsbärsträden på deras stora lantegendom.

Snart kom det dock en liten ny dam. Ännu en omöjlig gul labrador.
Det är omöjligt att leva livet utan de där tidskrävande, livsstörande, härjande odjuren när man väl blivit biten.
Jag vet.

Välkomnar ångesten..

Jag vet ju hur det här funkar.
Jag blev sjukt bortskämd, som vanligt, av Korping. Hon gjorde våfflor och jag petade i saker runt om. Pojken var upptagen av Lillkatt som satt i hans knä. Hon sitter inte i mitt knä ens! Hon sitter inte i knän! Hon sitter på axlar.. På sin höjd.

Sjukt bortskämd och nöjd..

Sen hörde jag en låt som jag inte hört på år och dar, hade totalt glömt bort den. Att den fanns alltså, texten sitter där den ska. Var ju tvungen att leta på den..
Vet att den var viktig då, och jag kan kliva tillbaka genom tid och rum och minnas.
Det gör jag nu, och gråter en lite skvätt.
Och den är lika bra och tillämpningsbar idag..

And if I should ever go away
Well then close your eyes and try
To feel the way we do today
And then if you can remember

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for



Våfflor?

Igår var jag som sagt gnällig och off.. Kände att jag faktist inte visste hur tolerant jag skulle vara om det var en person här som petade på mig och mina saker.. Men den bestämde sig för att komma ändå, att den ville vara hemma hos mig.
Vad hände då?
Jag blev på bättre humör.. På riktigt! Dels var den trevlig och snäll och klappade fint på mig, dels så slog det över i hjärnan i kombination med pojke som inte är van med mina djur, mina djur och konstiga sms på nattkvisten.

Nu kommer visst Korping och Pojk, hon ska göra våfflor fick jag klart för mig. Ja, tack säger jag.

Iallafall.
Fick sms inatt av Ladyn att hon blivit rånad på ett par skor! Hahahaha.. Nån snubbe har stulit hennes skor, och smygit iväg med dem under jackan. Så jävla roligt.
Tjockbullen fick ett glas mjölk serverat bredvid sin säng, och naturligvis blev hon glad och började dricka upp mjölken. Varpå jag, som var och kissade, hörde förskräckta tjut från sängen! "Drick inte min mjööölk!!!". Om man ställer ner den till Bullen så får man ju räkna med det, haha..

Blev massa fniss och konstigt prat också. Rak kommunikation från pojkens håll gör mig gott.. Att jag sen yrkar på att jag gillar bajssex är bara ett resultat av min konstiga humor. För att alla ska vara på det klara med det så upplyser jag härmed att det är ett skämt!

Mys var det.. Oggigheten försvann. Bara det är värt guld.
Träningsvärken får jag väl ta..

Puss på er, nu ska jag umgås med Korping och Pojk.

Off..

Lite trött efter dagen, mycket blev gjort. Fick med mig tre böcker från bokmarknaden idag! En Koontz, en Wes Craven (!!!) och en, vad jag tror är en, djupdykning i Jack The Rippers historia från en däckarförfattarinna som inte alls skriver verklighet annars.. Ah well, vi får se.
Hemlagad pizza som blivit standard på fredagar till Idol..

Sen ville det sällskapas.. Jag gjorde mitt bästa för att skrämma bort, ogga och antia.
Men det funkade inte! Den ville umgås ändå.. Söta pojke. Den gav mig öl och sitter här och pratar med mig. Och emellanåt så kramas den och pussas.
Ganska mysigt..

Vill mest byta gardiner och fixa och ha mig, kan ju lika gärna julpynta! Men det får man inte än!

Okej.. För många saker vill ha min uppmärksamhet.. Puss på er.

Ursäkta mig..

Jag såg ett av alla dessa debattprogram igår, det på Svt. Flippade förbi och såg att Alex Schulman var där, och han brukar ju röra om lite grann. Jag tycker de är ganska underhållande, bröderna S.
Temat var dels om/hur/varför EU skulle ta till nån ny grundlag och sedan om/hur/varför vi skulle ha folkomröstning om det hela. Måttligt intressant. Därefter tog de upp "nätmobbing" och då kom ju lilla Alex med i bilden. Han mobbas.
Men vad jag inte förstår, är varför de tagit dit Täppas, Uni Drugge och Herr Ranelid? Jag vet ju vilka alla de här är, jag minns till och med tiden innan Täppas blev blind! Täppas har tydligen ett radioprogram där han emellanåt är elak, har jag inte hört nåt om tidigare, vet jag inte ett dugg om. Uni Drugge skriver böcker, så långt är jag med. Vad denna urtråkiga jävla kärring hade i debatten att göra, det förstod jag aldrig. Jag erkänner att jag inte läst hennes böcker, men hon väcker då inget intresse när man lyssnar på henne. Och Ranelid.. Här är en nöt.. Att knäcka! Jag vet vem han är men har ingen aning om vad han är "känd" för. Däremot insåg jag snabbt att om du slår upp "ordbajsare" i uppslagsverket så borde det finnas en bild av denne självgode herre bredvid. Han fullkomligt vomerade ut ord efter ord efter ord, väldigt få hörde ihop, och vad poängen var gick mig helt förbi. Här kan man tycka att jag är korkad, men det är jag ju inte. Jag brukar till och med mysa ordentligt när det slängs med ord, jag älskar ord.
Ranelid "klagade" dessutom över att folk driver med honom, att han under samma kväll/helg/vecka var med i inte mindre än fyra olika program där de drev med honom. Menne.. Om inte jag minns fel så har Herr Ranelid själv medverkat i nåt program jag sett och därmed också drivit med sig själv? Får man gnälla då? Kanske är det bara okej att drivas med om man har en fot med i spelet och kanske får en liten slant för sitt besvär? Vad vet jag..

Jag har handlat, pantat, köpt böcker, blivit någons hjärta och smsat med sötnötter.
Jag är duktig.

Terrorväckning, A.k.a Fredag..

Ja jävlar... Korping fick fnatt imorse, enligt vad hennes kära Pojke berättade för mig, och köpte saker högt och lågt. Vilket gjorde att de fick hyra en lastbil, vilket i sin tur gjorde att det var perfekt och enkelt att hämta bokhyllor hos Rockern.
Nu låg Rockern och sovade!!! Haha..
Efter diverse ringande, som jag ingnorerade totalt, och tillslut dörrplingande i kombination med ringande så fick hon liv i mig, knappt. Jag stolpade upp och klädde på mig, gav bort mina nycklar för att hon skulle kunna komma in på gården. Medans Korp och Pojk slet i min bokhylla, som inte var ett dugg urplockad, och flyttade soffan, som det bodde damm under, så rastade jag av Bullen som dessutom är kass i magen av nån anledning. Stackars Bulle..

Jag flaxade in igen, kaffe och nikotinlös, och fick åka med Pojke för att hämta paket på Konsum. Tydligen passade Lillkissen på att gosa sönder sin Korp samtidigt. Jag bad henne stanna hemma med Bullen för att hon inte skulle bli totalt chockskadad av vår väckning.

Nåväl, paket hemma. Tröja fantastisk! Lådor i hela huset, katterna glada! Kaffe och röjk till mig, gör mig mycket glad det med. Pallarna hann jag aldrig se, för de var inpackade i fler kartonger och de hade ju brått med lastbilen. Men det kanske jag hinner med sen.
Pengar fick jag också! Haha... Jag älskar när ekvationen "Rockern lånar pengar av Korp, får pengar tillbaka"!! Ja, nu tog vi ju lite på Elloskontot, men det ser jag ju inget av.. Förrens räkningen kommer.. Men det är skitsamma.

Idag är det bokdag nere på Ica så jag ska ta mig dit, när jag fått lite mer ordning på mig själv.. Och så måste jag köpa ett frimärke. Och mjölk.
Vann två traderingar igår! De har jag betalat.. Fint fint..

Tillslut hoppas jag att få se Korping med Pojk i helgen kanske, när jag är vaken, de är ostressade och ingen behöver bära saker.
Kanske får man se Ladyn också? Vid tillfälle?
Kanske får man sällskap av två meter karl. Jag tippar på söndag.

Paketdag! A.k.a Torsdag.

Nackdelen med att ha trevligt och göra saker är att jag inte kan varva ner sen.. Undrar om det är nåt som Tjockbull har smittat mig med? Svårt var det att somna inatt iallafall. Gav upp och tog fyra Atarax samt hämtade min hjärna. Nu är det ganska välplanerat, så jag satt mest och stirrade på det i en tjugo minuter, sen kändes allt mycket bättre!

Sen blev det ju segt i kolan när det var dags att sluta sova.. Jag hade fått paketaviseringar i telefonen som jag meddelade Korping om. Om jag inte minns fel så var det formulerat som: Paket! paket paket paket.
Den delen av hjärnan som bygger meningar hade helt enkelt inte vaknat ännu.. Korping ringde och var jobbig och pratade om pengar, vilket betydde att jag var tvungen att tänka, men jag tror vi kom fram till nåt bra. Litar på min Korp. Även om jag inte litar på min hjärnkapacitet..
Om Pojken (hennes) hinner ner till Nordtyskland, eller hur det nu var, innan klockan sju ikväll så kanske vi hämtar dem idag! Yey! Annars blir det imorgon och det är inte mindre yey för det.

Idag har vi iallafall plastat in växterna på balkongen, och i år knöt jag snöre om plasten. Jag vill ju inte att grannarna ska sluta prata med mig igen! Haha.. Gnällgrannar... Lite plast för fan.
Och så tvättar vi, gör jag inte det jämt??, de blå gardinerna som ska upp i sovrummet. Men det får bli i helgen, de ska ju torka och strykas också..

Måste posta ett papper till CSN och försöka ta mig till Morrmorr.. Om jag orkar.

Nähä, dags för en banan känner jag! Matschema igen..

Ikeaäventyr!

Jag och sötaste Rehabvännen, som verkligen förtjänar ett bättre namn, hade prel-bokat en IKEA-dag. Jag sov, som vanligt, törnrosasömnen efter gårdagen. Men hade ändå svårt att komma ur sängen idag, tur att det inte var nån panik heller... Rehabvännen ringde och vi bestämde tid och plats, mötte upp på stan och åkte gemensamt ut till Hälla.
På den mentala shoppinglistan stod det bara pastaburk, burk inte bruk dessutom! Haha.. Samt att jag ville ha nån väldoft..
Nu visar det sig att min nya vän är en hejjare på färger och inredning och smarta lösningar! Vilken tur jag har! Hon gav mig en supersmart lösning på mitt sängproblem, som egentligen inte är ett problem, men ett önskemål om att ha en högre säng framförallt. Gör jag som förslaget får jag dessutom lite förvaringsplats under den, och det lider ju ingen av!
Tyvärr får det vänta, som allt annat, på att jag får överflöd på pengar, men drömma får man... Dessutom ska jag utnyttja henne till max, ta hem henne och prata färger och fix. Utnyttja är kanske ett för starkt ord, jag ska njuta av hennes sällskap och utstrålning och nyttja hennes smarta iderika hjärna, det är vad jag ska göra. Dessutom ska väl två rediga brudar kunna styra upp det där även om det inte dyker upp nån händig karl och vill erbjuda sina tjänster?

Den burken jag siktat in mig fanns inte i rätt storlek på just vårat "lilla" varuhus, som personen jag frågade sa. Men det blev en annan burk, gav mig fan inte. Hittade ett doftljus som luktar äpple och kanel samt en klädvårdsrulle eftersom folk brukar efterfråga det! Wimps.. Haha.

Vi fick vegetarisk kikärtsnånting i restaurangen, samt lite godis. Sällskapet envisade sig med att betala de 27 kronorna som fattades på mina kuponger. Sötnöt.. Dessutom märkte jag att man fick handla i IKEAs lilla matbutikhörna för kupongerna! Så det blev två vegpizzamojjar som jag hört ska vara goda och en mandeltårta som säkert kommer till användning nån dag.

Åh, vad gott det luktar!

Sen hastade vi hemmåt.. Sötnöten skulle på bandy med karlen sin ikväll, plus middag. Haha, tur att hon inte behöver gå hungrig genom livet iallafall!
Jag betalade hel biljett på Nian helt i onödan eftersom de svängde in vid kyrkan här hemma, men det är bra att veta till nästa gång.. Vi har dessutom planerat in en shoppingdate i december, strosa i gallerian på Hälla och ta en sväng till IKEA igen naturligtvis. Det ser jag fram emot redan nu.

Nu är jag trött och nöjd och ligger i soffan som en liten padda med LG i knät och Lillkatt på ryggstödet. Tjockbullen är glad och grisar runt i sovrummet. Hon verkar nöjd med det.
Jag ska väl vika lite tvätt, gardiner som nu har ett ställe att bo på, och det är inte fönstret. Peta med lite papper som måste skickas in och se över min planering. Det är väldigt spännande med mitt planeringsblock, "min hjärna" som jag kallar det, eftersom jag ofta och gärna sätter mig och planerar in saker efter att jag tagit mina sovtabletter. Eller när jag har ångest och känner att jag måste reda upp saker. Det fungerar mot ångest och sömnproblem, som egentligen är samma skit här, däremot funkar kanske inte det inplanerade alltid lika bra!

Kanske får jag sovsällskap.. Kanske vill den ha närmare till sina ärenden imorgon... Kanske är jag paranoid...


Tisdagsjävlar..

Jag börjar verkligen tycka illa om tisdagar.
Samtidigt är de ju så roliga på så många sätt!

Hur som, idag var ämnet "närhet" och jag tror att de flesta som känner mig väl vet hur jag känner inför det.
Blev dock mitt första (och fucking sista) självporträtt.
Jag lyckades som bekant inte sova en stund natten innan, men några koppar kaffe och lite spackel så kändes det ändå ganska bra. Nåväl, sömnlösheten tog ut sin rätt när det mitt i målandet blev väldigt väldigt jobbigt. Helt sänkt. Och irriterad. Och svårt att koncentrera mig på de andra. Bra tillfälle att öva på "här och nu" förvisso. Jag blir arg och ledsen, tycker det känns patetiskt att det som representerar närhet för mig är när Tjockbull somnar mellan mina ben i soffan. Jag älskar henne, och att hon vill ha så mycket närhet som hon vill. Jag bara känner att det kanske hade gått att lära sig närhet genom annat än älskade hundar. De gjorde och gör jobbet väl, inga klagomål där, men ja.. Jag vet inte.
Det väcker irritation iallafall, även om jag inte är helt på det klara med varför.

Blev massa nyttigt prat också, vår bästa ledare var tillbaka från sin lilla semester och det kändes skönt, hon har ju varit med ändå från början. Och som det ser ut nu så blir hon kvar ända till slutet eftersom gruppen kommer att läggas ner. Vad som händer med oss som behöver den har jag ingen aning om, det hade inte hon heller. Tanken är att våra kontaktpersoner ska kontakta oss.. Det väntar jag med spänning på.

Allt det där gör mig oggig, utmanande. Och framförallt trotsig. Ganska omoget... Kan hända. Fuck you, see if I care!!

Kom hem till min älskade Krambull, rastade av henne, åt pannkakor (?) som jag införskaffat i mitt trötta virrande på Ica. Pratade med Korping en sväng i telefonen och somnade ifrån Jack Sparrow ännu en gång. Sov till typ halv tio, ut med Bullen igen, gav henne och kattarna mat och gjorde mackor åt mig själv. Nu tänker jag somna om, vare sig kroppen vill eller inte. Imorgon ska jag till IKEA med min bästaste rehabkamrat!

Jag ger upp..

Fem Atarax och två Imovane gjorde inte nån glad, på sin höjd lite flummig.
Vi får se hur många kaffe det behövs för att bli av med den känslan.

Jag vill mest projekta runt i allt jag har i tankarna nu, flytta saker till bättre ställen, få iväg skiten som ska slängas nån jävla gång och kasta massa bråte som ingen blir glad av. Smågrejer som skulle behövas. Har ögonen på ett nyckelskåp som de säljer på hörnan här bredvid.. Fint serru.. Eller så kan jag fortsätta ha nyklar i en hög på en hylla i köket, eller varför inte återgå till att ha nyklar i en glasburk!

I veckan blir det IKEA med Sötrehabarn. Om nån nu tror att jag vunnit på lotteri eller nåt så måste jag göra denne besviken med att tala om att jag har ett presentkort till IKEA och fick en drös med matpresentkort på deras restaurang som gäller till februari. Lika bra att använda ju! Dessutom har de god mat där..
Ärendet är att köpa en pastabruk! För spaggetter.. Blir tokig på att ha påsarna öppna, och de går ju inte ner i nåt!

Ska se hur utbudet med lådor ser ut också.. Vill inte ha löst plotter i hyllorna även om det är dörrar på dem...

Hela veckoschemat är typ uppbokat, kommer inte hinna med nåt. Haha.. Ja, jag vet.

Det artar sig..

Tankarna slog in på andlighet idag, de ven förbi Korpings andlighets (och lite annat) hylla där hemma i bokhyllan. Den är ganska stor. Min är.. Ja.. Mindre! Det är inte ens en egen hylla..
Och så hamnade vi på runor, och helt plötsligt känner jag ett enormt behov efter en runpåse! I sten, det känns mycket viktigt.
Frågan är om man ska köpa färdiga? Om man ska köpa ofärdiga och göra? Om man ska (och det här är överkurs) leta egna och sen göra. De måste ju kännas bra.. Jag packeterar in den tanken i projektavdelningen i min hjärna och låter den mogna lite.
Skulle dock gärna vilja ha en bra bok i temat.. Kanske bra att börja med boken? Visst känns det så?

Min andlighet har börjat vakna, eller vad man nu känner för att kalla den för. Förra tisdagen så hade jag en vag känsla av att jag glömt nåt, att det typ var en födelsedag. Men jag kom inte på vem det kunde vara.. 4 November.. Nämnde det på rehab men ingen kände sig träffad. Sen var ju tanken att jag skulle bussfraktas ner på stan, men jag och SötasteRehabaren gjorde ju istället sällskap till stan per fot. Hon cyklade före för att slänga i sig några burgare, och skona mig (hennes ord!) från att se eländet.
Så knallar jag fram där då på stan, avskyr ungefär varenda steg eftersom det är människor där, och har radion i öronen. Träffar en hund-bekant som alltid vill prata lite, och vi surrar en liten stund om allt möjligt. Sjukligheter, hundar, psyk och kryssningar. Det visar sig att hon ska på kryssning, för att hon inte ville vara hemma när hon fyllde.. Som råkade vara den 4:e November..
Då löste vi den nöten!
Kollade faktiskt till och med i släktforskningen om det var nån jag missat.. Men icke..

Jag har sorterat lite gardiner, vet att det ska finnas fler nånstans. Men efter sortering så finns det plats att ha alla gardiner på samma ställe! Yey for that!
Julgardinerna ska få åka upp en sväng, och jag tror det blir blått ett tag i sovrumsfönstret.. Sköna vintergardiner om inte annat.
Sen tänker jag göra mycket tidig kväll med många vita små vänner och läsa mig till söms. Sådeså.

Måndag!

Uh, vi har sovit hundra år igen.. Borde det inte komma en prins ridande snart?
Nevermind, jag vill antagligen inte ha Herr Prins springande i mina hasor..

Idag så håller Brittan oss sällskap, fick nåt ryck igår och måstade följa mitt Britney-behov. Det svänger ju, katten!

*kaffe*

Känner mig som ett vrak! Varför kan man inte få vakna som en nyponros utan tablettbakfylla..
Inte för att mitt håriga sällskap bryr sig, men ändå.
Och huuuur ska jag lyckas ta mig upp klockan sju imorgon? Rehab igen. Tycker om att gå dit.. Otroligt utvecklande, även om det har tagit mig närmare ett år att lista ut det.

Nä, jag återkommer när jag har nåt att skriva.

FFS

*Hämtar en stoljävel och sätter upp sin gardin själv*

Ja jävlar..

Världen snurrar vidare..
Och saker sätts i perspektiv! Nej, det känns bra att göra så här.. Det gör det.
Växa vidare, växa samman.

Jag har låtit så många försvinna iväg, på gott och ont. Mest på gott faktiskt! Men sen finns det de där som jag vill ha. Räknar inga namn här, men att ha konflikter tror jag är utvecklande. Stärkande. När de inte förstör..

Tavian har dragit ner en bit av gardinen, sa jag det förut? Jobbar på att få hjälp med det..
"Har du ingen stol!?" fick jag höra. Haha, jo, jag har stolar. Men stolar är så tråkiga att kramas med.
Man får ju inte vara dum!

Ja, så det svänger lite upp igen efter dippen och umgänget med F. Ångest och Anti.
Funderar på hur de skulle reagera på en kram. Jag såg en dokumentär om mental ohälsa på tv för ett tag sen, och för att göra en lång historia kort så väcktes den tanken.
Om jag skulle utbrista "Men Farbror Ångest! Vad kul att se dig!! Kom så myser vi ner oss i sängen och äter massa godis och snyftar lite ihop!" och "Men måste du redan gå? Vi hade ju det så bra här.. *klappar på sängen*".

Slowsöndag..

Igår bröt jag shoppingförbudet by the way, och fett dessutom.
Korping ville ha lite stuff, och eftersom jag är skylldig henne pengar så tycker vi båda att det var en utmärkt lösning. Naturligvis insåg jag att jag behövde lite annat också.. Och eftersom Ellos inte har några vettiga bhar så fick det bli Luderutt också! För de har.. För oss som inte får plats i deras, så generöst tilltagna, DD-kupor. Tillåt mig att småle..

Ledaren som vi haft på rehab tyckte föresten att mitt shoppingberoende inte var ett problem eftersom jag har användning av dem! Haha, vilken fantastisk attityd! Bara jag läser böckerna, ser på filmerna och använder kläderna som jag köper så har jag alltså inget problem? Jag ska hänvisa till det när kravbreven dimper in sen.

Dagens lista är avbetad, jag har rensat bland gamla handdukar i skåpet och fyllt på sand till de små. I ren trots så tror jag att jag undviker att dammsuga upp kattsanden i badrummet, för sån är jag. Trotsig! Personligen har jag alltid sett det som ett lite rebelliskt drag... Men det kanske är sak samma? Lite?

Nu ska jag bara vänta på att pastavattnet behagar koka och sen ska det ätas..

Farbror Ångest har en kusin..

Han heter Anti.

Och han är smittsam..

Anti-känsla idag alltså. Jag försöker skaka av mig den men det hjälper inte.
Jag tror nämligen inte att det är en riktig känsla jag har. En sån där som vi målar. En vattenfärgskänsla helt enkelt.
Jag tror att jag fabricerar ihop problem som inte finns, för att ha en ursäkt att krypa in under min filt och stanna där, på obestämd tid.

Min teori är att det helt enkelt har blivit för mycket socialisering på sista tiden. Och att det ger överslag på mina vattenfärgskänslor. Korping med Pojk, babbel med mina medpatienter, dejting med annan pojke (rörigt, måste hitta på annat namn), fix med Morrmorr plus otäcka fucking Stan helt själv.
Nu behöver jag varva ner, ta det lungt. Umgås med mig själv. (Och Octavia som leker med sin svans..)
Den har inte gjort nåt fel, pojken, men jag drar i nödbromsen.

På det, och jag kanske ångrar att jag ens skriver om det här, så blev det en megakonflikt med en vän. Som det ser ut just nu så kanske det är över, jag vet inte. Och det här gnager långt bak i huvudet.. Förutom det faktum att det försvann en ventil, så retar jag mig på konflikten, eftersom jag (naturligvis, haha..) tycker att jag har rätt. Men sen finns det massa omständigheter som gör att livet inte alltid är så svartvitt, oavsett om vem som har rätt eller fel. Hur som helst så är det, eller kan det vara, ett vägskäl.
Jag menar inte att hoppa på nån med det här dravlet, jag bara tänker högt...

Och ikväll när jag kom in fick jag ett sånt där jag måste strukturera, och det nu-ryck. Så jag slet lite i saker som ligger i ett skåp. Som om det gjorde till eller från.
Det är den där flytt-känslan som jag skrev mer utförligt om tidigare idag men som Bloggen tyckte error om.
Jag är så pass smart att jag inser att mitt liv inte kommer att bli perfekt även om mitt hem skulle vara det, men samtidigt känns det som om bara jag fick omgjort litegrann så skulle allt bli så mycket bättre. Fjantigt - inser. Känsla - acceptera.

Vill ni höra mitt försvarstal som bor i hjärnan?
- Jag har inte alls mycket katter!!! Och det kanske inte var tänkt så från början.. Och nu var det faktiskt så att min ekonomi inte såg ut som den gör idag när jag skaffade dem, förstår du väl. Hahaha, nej, man gör sig inte av med djur på det viset. Om du bara slutade prata och vifta åt hunden så skulle hon väl för i helvete sluta slicka på dig också!!! Sitt still och håll käften, och tagga för fan ner, det snurrar i huvudet på mig. Och, va???

Ungefär så.. Fast mer ostrukturerat.


Flyttlängtan..

Vi får nya grannar idag! Det står en van utanför porten och diverse pojkar har sprungit i trappen.
Och då slår min flyttlängtan till!
Att få ett nytt rent blad att skriva, eller möblera i det här specifika fallet. Tomma fönster. I nya grannens fall lyses hans tomma fönster upp av en adventsljusstake. Kanske är det hans första lya och han inte har så mycket att fylla fönstret med, kanske har han heller inga lysarmaturer och slår då två flugor i en smäll.

Men bög! Jag fick error.. Det där var vad som fanns i utkast.. Håll till godo.

Kväller..

Även den här dagen tog slut, minsann..
Funderar på att köra en repris av gårkvällen. Hur som blir det pirater. Jag hann inte se många minuter igår!

Jag har varit duktig och gjort hemmagjord pizza helt själv. Och den räcker ju till imorgon med. Himla klämmigt med sånt där kit.. Även om jag fick leta ett tag innan jag hittade på den i butiken.
Och nån ingrediens blev väldigt salt.. Men men.
Till det kollades det naturligvis på Idol! Förstår inte hur så mycket ljud kan komma ur den där lilla Johan, men bra är han. Och ge han några år så kommer han bli satans snygg också. Synd att Lars åkte, jag är lite kär i Lars. Jag är ännu mera kär i Lars efter att jag läst att han varit munk.
Vad heter han, maltesen.. Jag har stört mig som fan på honom, men jäklar vad han kan sjunga. Han verkar vara en ödmjuk och rar kille dessutom.

Haha, så har jag pratat sex med min granne! Inte ett drömläge kan jag ju säga..
Men, eftersom jag tycker om och bryr mig om mina grannar, ville jag förvissa mig om att.. Well.. Ehörm.. Att vi inte pratat för högt. Vi pratade högt i söndags!
Och på nåt jävla vänster kom vi in på sex, fast jag inte uttryckte mig i de termerna. Hon frågade bara vad Bullen hade tyckt. Vi hundfolk är konstiga, jag vet..
Men eftersom jag hörde hennes väckarklocka på måndagsmorgonen, när jag ännu inte somnat, så ville jag bara kolla.

Exet ringde ikväll, han bakade kakor och jag ska få flera stycken imorgon när han kommer över... Ja, som man bäddar får man ligga. Jag skrev ju ett sms, i min ångestattack, om att jag saknade honom. Vilket jag gjorde!!
Så, ja.. Kakor.

Finnjonna inspirerade mig till att köpa doftljus idag. Nu hoppas jag innerligt att hennes är bättre än mina, för jag känner då inte minsta lilla doft här hemma. Ica hade i och för sig inte världens bästa urval. Eller så är min näsa bara för igenkloggad, jag längtar efter nässpray... Fantiserar om nässpray..

Long time no see, my dear..

Farbror Ångest kom och hälsade på igår.
-Jag ser här i mina papper att du har varit glad lite för länge, sa han med bister min.
-Dra åt helvete, sa jag.
Men det hjälpte ju såklart inte.. När det var dags för sovning så var han i full action här hemma. Så jag la mig med pirater på datorn och Cherry Garcia i famnen. När Ataraxen väl kickade in så slocknade jag väldigt fort. Tack för det lilla..

Att försöka resonera med Farbror Ångest är ganska meningslöst.. Han bryr sig inte ett skvatt om sånt. Att jag anser att positiva saker inte ska ge mig ångest är lönlöst, att jag försöker och faktiskt lyckas att inte tänka på saker är lönlöst.
Man behöver inte ha en orsak säger Farbror Ångest och ser viktig ut.
Då får man bara meningslös ångest av honom istället, och det är värre, för då vet man ju inte ens vad som är roten till det onda.

Petade iväg ett sms som kanske inte var det smartaste jag gjort dessutom..

Nej, känslostormarna får vina runt av sig själva.. Jag väntar tills de är klara. Här tas inga beslut.
Och varför i helvete det skulle behövas ta beslut vet jag inte heller..
Jag spelar musik och fundilurar på vad jag ska handla istället, nu när mitt konto var gladare än jag trodde.
Och vem, om nån, som vill bli bjuden på lunch på IKEA? Nån som känner för det? Bjuden mot trevligt umgänge.. All I ask.
Om man skulle dra en borste genom håret, som jag somnade med blött, och ta sig till Ica?

Kvällning..

Städdagen blev det lite si och så med.. Massa tvätt är gjord, och sängen är bäddad. De viktiga punkterna.
Ännu bättre är att räkningen som jag inte trodde skulle kunna betalas numera är betald. Skönt!
Jag vet inte hur jag alltid lyckas räkna åt helvete fel.. Naturligvis gjorde Fkassans extraslant inte heller ont. Men ändå.

Har pratat bort en stund, eller en timme och en kvart, med Korpen. Våra samtal blir gärna sådana, fast det känns ju aldrig så förrens man kollar på luren efter avslutat samtal.
Folk chockar mig, men jag tror ändå det kommer leda till nåt positivt. Och det är ju det som är viktigt!
Att min Korping får den uppskattning hon är värd!

Sen är det faktiskt hennes fel att jag måste bryta mitt shoppingförbud! Haha.. Eller, ja.. Nästan. På nåt vis.
Seriöst så önskar jag att alla mina skulder skulle kunna gå att betala genom Elloskontot.. Love it.
Och eftersom hon ska ha lite saker så tänkte jag.. Att jag lixom.. För.. För.. Så slipper man betala två frakt! Haha..
Annars har jag varit väldigt väldigt duktig flicka!

Sötgrannen kom över och pratade lite också.. Hon ville ha tre papper kopierade. Och så försöker hon betala mig för det.
Det brukar jag försöka undvika, och då får jag ett paket cigg rätt vad det är.
Att jag sen har världens bästa granne, det tycker jag kan vara värt tre papper och en gnutta bläck..
Bullen blev tokglad, Lillkatten blev kelen, Tavian kom och hälsade och Storkatten satt och flirtade.
Och så tyckte hon att jag skulle komma och fika anytime. Klart man gör! Fast idag är jag svettig och trött..

Hur mycket jag än uppskattar sällskapet och gosande, och hur tråkigt det än är när man blir ensammen, så behövs det. Helt solklart.. Och då funderar jag ju såklart på om jag någonsin skulle kunna vara sambo igen. Jag vet inte.. Och man behöver inte!
Men jag skrek inte alls när han la saker i mitt diskvatten! Inte alls! Jag blängde väl lite.. Men jag är för fan inget helgon heller.
Och som jag kom fram till i sällskap med Korp och Pojk, så vill jag ändå framhålla att jag inte är omöjlig! Korp "bodde" ju ihop med mig in nästan ett år. Haha, ska skicka alla eventuella sambo-prospects till Korp för kurs.

Mja..

Blö..

Men herregud vilka tråkiga gamla hjärnsspöken jag har!
Och visst, det är väl inte helt lätt att lära sig nya vägar.. Det är det väl inte. Och när man väljer att utvecklas så är det svårt, om inte omöjligt, att acceptera det gamla. Det är nog bra..
Men så dyker de upp i bakhuvudet och hoppar och tjoar och viftar med flaggor för att få min uppmärksamhet. Och jag säger: men du, gå och lägg dig igen.. Jag orkar inte lyssna på dig!
Tänker inte alls låta dem härja..
Nej, de ska svältas ihjäl.

Jag och Kenny tvättar och lyssnar på Volbeat.
Och jag diskar..
Borde äta nåt känner jag, nåt annat än den där mackan jag fick serverad mitt i natten av sötnöten..
Vältrade mig fullständigt i att bli bortskämd en liten stund och fick han till och med att hälla i mjölken i mitt glas! Haha..
Vad fan, jag ser det som träning..

Känner att jag ofta stannar upp och känner efter.. På gott och ont. Säkert jättefrustrerande för andra.
Men jag blir tokstressad när det går för fort, och då blir det inget alls. Lite som det där frieriet som tog forever att svara på. Nu pratar vi om olika saker, bara så ni får det klart för er.. Det förekommer inga frierier nu! Det är bara ett himla bra exempel..
Vad jag borde göra, är att vara tydlig med att det är just det jag gör.. För annars ser ju folk bara hur jag försvinner in i min tankebubbla och stannar där en stund...

Morrmorren ringde och meddelade att det var Gustav Adolf-dagen och då ska man äta bakelser.. Vi försökte komma fram till om de var goda eller inte, jag minns inte, men det är Napoleonbakelser jag inte tycker om. Förutom på fyllan.. Haha..

-Var bakelsen god?
-Vilken bakelse??


Torsdag..

Rehab blev avbokat.. Skyllde på pengar men det är ju inte hela sanningen, känns lite lagom motiverande att gå dit när det ska omstruktureras utav helvete och jag personligen har fått noll info.. Plus att jag låg kvar i sängen.. Plus att jag inte sovit så många timmar..

Fick sällskap igår. (yey). Skönt och avslappnat.. Vi såg på efterlyst och insider och han läste bok. Riktig bok. Tufft..
Sen var det tänkt att vi skulle kolla på film, men det blev inte riktigt så.. Haha..
Han gick iväg på sitt möte för en stund sen, ser att han glömt sin bok... Alltså.. Man ska inte prata med mig innan kaffe/cigg! Han sa nåt när han gick, jag höll med, men hörde egentligen inte ett dugg av det. Så.. Eh... ?

Jag borde ta tag i torsdagsstädningen, som jag hade tänkt flytta till fredagar, men eftersom mina andra aktiviteter verkar bli osäkra framöver så behåller jag nog min torsdagsstädning, jag gillar att ha den på torsdagen.
Och om man får tillbaka två meter karl inatt så ska han få slippa gnälla om "grus i röven". Hur det hamnar där, ja det vet jag inte... Personligen har jag inte det problemet, men så är ju min röv ganska liten också.

Många timmars sömn senare..

Tillslut fick jag ta igen all den där missade sömnen.. Och stressen.

Igår blev det rehab, som var mycket trevligt och förvånande, sedan stan för ärenden. Och busshora hem.
Jag fick såklart användning av mitt nya leg på bolaget! Tackartackar..

By the way, stryk det där jag skrev om "snygg" på legfotot! Hahaha.. Det var en rolig tanke att ha i en vecka, tills jag såg det svart på vitt så att säga. Allt som fattas är den där lilla skylten under hakan... Jag ser helt enkelt kriminell ut! Men håret var fint.. Det var det.. Haha..
Och jag ser inte ut som ett troll med ihopkrumpet ansikte, vilket ändå är det viktigaste. Hellre kriminell!

Um.. Någon verkar ha lyckats slå på sin tillgänglighets-lampa... Herregud säger jag bara.
Man blir ju generad!
Blå blå ögon satt och stirrade på mig... Och det vore jättefint, om inte för en massa orsaker. Jag skulle inte banga, hell no.
Enligt favoritmedrehabaren så "lös" det om mig.. Minns när det gjorde det sist, och så roligt ska vi då minsann inte ha det igen. Ingen risk i och för sig, jag är en fin flicka.

Idag känner jag mig som människa igen.. Kenny ska få slita lite. Mycket som halkat efter igen.. Verkar bli så när man sover. Märkligt det där.
Och Morrmorr vill väl ha sin leverans som står på köksbordet, misstänker att det blir jag som får montera lamperiet som jag köpte åt henne också. Har precis pratat med henne föresten, hon hade flaxat runt och haft sig, mått lite bättre. Skönt att höra.

Sen borde jag plasta in växterna på balkongen..
Vattna alla andra växter..
Slänga sopor!
Och sånt..

Vaken..

Fick inte ta igen min missade sömn... Helt omöjligt att somna om.
Snurrigt i huvudet såklart, tänkte gå till Rehab på morgonen, som man egentligen ska. Och sen är det leghämtning hos Polisen samt ärenden åt Morrmorr..
Längtar efter att få träffa min favoritmedrehabare, få dela med mig av lite glädje och höra hur det är med henne. Märkligt det där, hur snabbt man vänjer sig vid en del saker. Jag behöver min veckodos av henne! Annars känns det inte bra..

Sen snurrar det ju lite annat i huvudet också, men som jag håller ifrån bloggen just nu.. Trevligt snurr förvisso, men dock snurr.
Och Fröken Korp påminnde mig naturligvis om nåt jag förpassat i glömskan, om att man ibland får vad man önskar sig. Kan ta lite tid.. Men jag tror att jag formulerade mig nåt i stil med "och inga dvärgar tack..". Näjuste.

Jag jobbar på att hålla mig kvar i nuet, det kräver lite övning. Men jag tror det är ganska givande.

Fick en bok av Morrmorr föresten.. Marley och jag av John Grogan. Har sett den förr, funderat på och köpa den och inte blivit av. En fantastisk bok om livet och kärleken till en odräglig hund. I andras ögon odräglig såklart, själv vänjer man sig väldigt fort. Man lär sig att stoppa ner fingrarna i halsen på dem och fiska upp diverse saker därur som de små liven stjäl, man lär sig att ställa saker man är rädd om utom räckvidd för glada svansar. Man parerar med ben och armar, utan att man själv märker det, när det behövs.
Och man får kärlek utan förbehåll som sträcker sig genom tid och rum tillbaka.

Såå.. Klockan är fyra.. Dags för kissrunda och kaffe kanske? Hinna ta en dusch innan rehab..
Kommer den här dagen någonsin ta slut? Den känns väldigt lång..
Kommer jag orka med sällskap som meddelade att det var tillgängligt efter klockan två?
Kommer jag någonsin bli som folk och sluta skrika åt dem när de vill ge mig saker?
Haha..

Godmorgon Peoples..

Joråsåatte..

Nyss kommit hem från ärenden med Morrmorr.. Vi åkte hela långa vägen till sjukhuset för att göra bank och apoteksärenden.. Såg både Mikael Genberg och Kjell Höglund! Kändisspäckat..
Såg en helvetes massa andra människor också i och för sig, de kan ha gjort nåt viktigt, men det vet jag inget om.

Fast jag längtade mest hem.. Hem till min säng eftersom det inte blev så många timmars sömn inatt. Hem till mitt kaffe som jag inte hann dricka eftersom jag föredrog att ligga och dra mig i sängen.. Hem till sängsällskapet som visserligen var ivägskickad redan.

Octavia höll låda hela långa natten, envist kurrande efter uppmärksamhet, hela vägen från kök/vardagsrum in till sängen. Och hon kan minsann det där med att placera sig strategiskt för att få mest uppmärksamhet, den lilla damen. Bullen sov snällt och lydigt i sin säng tills jag sa till att hon fick komma upp.. Och inte var det mig hon klängde sig fast vid heller!
Jadu, har inte mina galna djur skrämt bort den lilla söta pojken så vet jag inte vad som gör det..
Men de ingår ju lixom i paketet.

Hade jag haft stämband som en katt så hade jag spunnit högt och ljudligt.. Men jag ska lägga mig spinna lite mentalt.

Igen..

Shit, jag slår rekord i umgänge!
Fick sällskap ikväll med, passar på att skriva lite medans det pratas i telefon.
Bullen är i extas, drygare än hon var igår.. Haha.. Hon vet väl att Tant Korp inte tillåter vad som helst.

Tacos gick att äta idag! Fick i mig en och en halv på kvällen.. Bra att veta!
Blev nog chips till frukost, och efterrätt, och kvällsmat.
Den här pojken gick och köpte sig en pizza.. Har ju tyvärr inget att bjucka på ikväll. Förutom chips!!

Film, trivsamheter och förnöjdhet.

Imorron ville Morrmorr ha sällskap på några ärenden, och det ställer jag såklart upp på, det tar ju inte lång stund. Blir till att åka den tuffa Flexlinjen med de andra gamlingarna. Hoppas inte chauffören försöker hjälpa mig med säkerhetsbältet, jag klarar lixom det själv. Och det har faktist hänt att de varit där och petat..

Ah well, det var väl vad jag hade att säga..

Jävla unge..

Det där med att inte bli gråtmild funkade ju bra tills jag såg att du skrivit i boken!
Jävla unge...
Och right back at you.

Söndag..

Igår blev jag ju avbruten.. Först ringde Morrmorr och surrade lite, och helt plötsligt pep mobilen och mitt åk stod och väntade på parkeringen! Det var bara att springa..

Vi åkte ut till Hovdestalund för att titta på alla fina ljusen.. Jag passade på att hälsa på min vän som ligger där ute. Det var länge sen.. Skönt att se att det var en av de gravar som lyste mest, och jag bidrog också med en marschall.
Tiden går.. Såren läker litegrann.. Faktiskt. Det är jobbigt att tänka på hur det var då, när jag fick det där samtalet och mattan röcks bort under fötterna på mig. På tiden efter..
Idag försöker jag tänka på alla de varma och glada minnen jag har kvar, och en del som jag är helt ensam om nu. Samtidigt undrar jag om vår vänskap skulle ha hållit? Jag har ju såklart utvecklats de senaste tio åren, medans hon orättvist nog är frusen i dåtid. Dumt att tro att hon inte skulle ha växt vidare, hon med. Men om vi skulle vuxit ihop? Det vet jag inte..
Sen gick vi till minneslunden och tände en gemensam marschall för alla de andra som finns i våra tankar. De vi inte kan åka till, de som inte har nån grav alls, de som finns i våra minnen.

Sen blev det Joker och handling.. Jag blev sjukt bortskämd och bjuden på hela kalaset!
Korpen fick ta spistjänst (för hon gör det så jävla bra), jag demolerade grönsaker och Pojken blev uppvaktad av Bullen och Octavia.
Som vanligt är mitt vardagsrumsbord aldrig stort nog för tacokvällar, maten var sjukt god, sällskapet var avslappnat och trivsamt, filmen var .. vad man väntar sig av 1980-skräck och hundan var inte alls så dryg som jag trodde hon skulle bli.
Och vi köpte som vanligt för mycket saker! Chipsen står kvar i sin skål, och glassen glömdes bort och ligger kvar i frysen. Och jag ska inte äta upp den!!!
Jag och Pojken röstade sedan ner Korpen och vi såg på Loch Ness Horror! Hahahaha.. Den är fantastisk!
På så många vis..

Sen for de iväg hem och jag rastade Bullen, sen ramlade vi i säng trötta och nöjda och med ett leende på läpparna (jag iallafall, Bullen somnade..).

Jag fick present också! Jag jobbar på att sluta gråta över sånna här saker, det är inte riktigt normalt, så jag känner istället stor och varm tacksamhet! Fick Mia Törnbloms nya bok, den är som en kalender, kan man säga. Med en tanke varje dag, och plats för att skriva ner sina tankar. Och det ska jag göra! Den börjar första januari..
Och en skiva med Jill Johansen, men det behöver vi inte prata så mycket om..

Sen var jag på väg att få kramsällskap mitt i natten! Och det värsta är väl att jag funderade på saken.. Haha.. Men jag röstade för raincheck.

Well, jag hoppas sällskapet hade lika trevligt som jag hade, och Pojken är godkänd!
Sötnötter.. Men jag vet inte alls om jag går med på att Korpen flyttar härifrån.. Inte för att hon direkt planerar det sådär.. Officiellt.. Som hon sagt. Men jag lägger in ett veto här och nu! Inte så långt iallafall..

Och idag har jag pratat löpkatter med min (kusin) Emrex. Hans lilla katta har blivit stor flicka! Och han visste inte riktigt vad som fattades den lilla... Han var rädd att hon hade ont..
Men jag tippar absolut på att det är löp på G där.
Och så berättade jag om min 27 kloade katt.. Haha.. Han var faschinerad, som alla andra.

Nähä.. Jag tror jag ska testa om det går att göra dagen-efter-tacos av vegfärsen..

Bra dag!

På nåt vänster instämmer min energimängd med vad jag vill göra. Underbart..
Kanske för att jag har tänkt positiva tankar om just den här kvällen hela veckan.

Så, lägenheten är lagom uppstyrd, inget stort projekt ju... Om inte annat så får vi väl dämpa belysningen så Pojken inte ser nåt! Korpen känner mig för bra för att jag ska göra mig till..
Lite lagom stress, sådär att det känns bra, och allt som skulle göras är avklarat. Prommisen flöt på fint, inga trotsfasoner idag! Med smssällskap av en annan pojk dessutom. Skulle se ut om jag började smsa vilt med Korpens Pojke!
Tur att det finns fler.. Haha..

Morrmorr i luren..

Yeyday!

Vi vaknade vid elva idag! Och skickar de allra tacksammaste tankar till Korpen som inte gjorde som jag sa och ringde när hon hade vaknat till liv, vilket visade sig vara före solen idag.
Bullen har återgått till sängen och jag dricker kaffe. Sen ska kvarten få sig en avputsning och jag ska få mig en avskrubbning.

Höll på att nästan gå emot mitt shoppingförbud igår. Jag insåg i slaskvädret att mina skor läcker! Känns inte helt okej inför den väntande vintern..
Och Ellos hade skor... Men.. Men.. Man fick inte!
Jag ska nog klara mig november ut.. Om inte annat så har jag mina hikingkängor att ta på mig. Inget man går på krogen i kanske, men de läcker inte! Däremot är de inte isvänliga.. Men men.. Hellre is under sulorna än isvatten i skorna, säger jag.

Um.. Jaa..
Höll på att få besök på stört när jag bad om kramar igårkväll! Det var ju inte tanken.. Söta lilla pojke..

Hahahaa.. Såg just filmreklam med Marky Mark! Lovade Korpen att när jag får tag i en kassettspelare så ska jag spela hans två första skivor för henne! Haha.. Hon ville inte det. Jag förstår inte varför!?
Jag vet att han säkert jobbar hårt på att tvätta bort den stämpeln och gnugga dit skådespelarstämpeln, men för mig är han alltid Marky Mark. Undrar hur de där skivorna låter idag.. Haha.. Jag lyssnade ju på dem, och jag kan säkert texterna, men det var ju aldrig min bag riktigt..
Och hur såg The Funky Bunch ut? Haha.. Alla dessa frågor..

Nehepp, det här duger inte..