Tänker högt..

Det är inte bristen av händelser som fått mig att inte skriva, det är snarare överflödet av saker som får mig att avstå, jag vet inte var jag ska börja. Så vi skiter i det..

Det är grått och regnigt ute, lika grått och regnigt på insidan med.. Peter LeMarc sjunger för mig, det gör han alltid när jag behöver honom.. När jag behöver lite tröst.
Egentligen borde jag gå och göra saker, fixa ärenden.. Men jag har ingen lust. Idag vill jag bara stänga in mig. Gå på promenad med bullen och rensa huvudet. Märkligt hur bra det fungerar, och ännu märkligare att jag inte gör det oftare. Det var så jag löste så många problem förr ju! Det positiva man kan utläsa ur skillnaden på då och nu är att jag har ett hem, ett tryggt ställe som jag trivs på nu. Jag bor inte i ett ångestfyllt helvete! Woot!
Den sitter inte i väggarna iallafall..

Så många år, så många många många år, och ändå har jag nån boja kvar som påminner mig om allt det där. Antagligen tycker folk som vet att jag skulle släppa den. Det tycker jag med. Jag tror jag måste få ur mig paniken som jag lagrade då, sen kanske jag kan lämna det helt bakom mig. Det går inte att beskriva med ord... Riktigt.. De som vet saker, och andra med för den delen, pratar om styrka. Eller mod. Det var inte styrka, det var panik.
Nåväl..

Det är egentligen inte det som tynger mig idag, jag vet inte ens hur jag kom in på den tråden..

Jag längtar efter positiva energier som ger mig styrka. Jag önskar jag kunde förkasta de negativa energierna som drar all kraft ur mig. Lättare sagt än gjort! Alltsammans faktist..
Måste lära mig att kommunicera bättre.. Jag har bemästrat de flesta sorter av den konsten, förutom den viktigaste. Att uttrycka mina behov.
Jag vet varför, de har blivit förtryckta hela mitt liv..

Ah well.. Sista koppen kaffe och en rök kanske..