Känsla och kalas..

Jag har en konstig känsla hos mig, den känns nästan som lycka på nåt vis.. Som om inget är omöjligt och som om livet är ganska jävla bra. Jag gillar den.

Vad har jag gjort sen sist tro..
Jag var i Tensta en vända! Fick guidning runt i centrumgallerian men önskade snart att vi skulle gå hem till den trygga och lugna lägenheten istället.. Men visst, med en redig plånbok med sig (välgömd såklart) så skulle det vara kul. Mycket fint, mycket billigt.
Det blev tacos i den trygga lägenheten och en tidig kväll, och jag kunde inte alls sova. På vägen hem, och i dagsljus, så stannade vi på en annan butik och shoppade lite. Mycket trevligt. Som sagt, med pengar hade det varit ännu roligare.
Vi gjorde en avstickare till Enköping också, ringde pappsen och frågade var man kunde äta i stan och efter en lång förklaring om restauranger både i Enköping och Bålsta så valde vi Den Vita Elefanten, eller En Vit Elefant eller vad fan den hette, bra var det iallafall. Jag hälsade på Farmor och Farfar också..
Det blev mer shopping här och jag hittade en soffa, och ett matbord och en massa annat fint som jag lägger på min önskelista. Inte för att jag varken har råd eller plats, men men..

Det riktigt lustiga i Sthlm var för övrigt när jag fick skäll av en Danderyd-fitta... Hon tyckte att jag stog några steg för långt ifrån "här får du röka"-skylten och gjorde detta klart, främst för sin man. Jag föreslog att hon skulle slå igen käften, men hon hörde inte på det örat. Sen skrattade jag gott åt det hela vägen hem och sällskapet tyckte att jag var galen.. Hihi.. Men jag tycker ju sånt är kul!

I söndags var det barnkalas! Kiwin har gått och blivit tre.. Det var skoj, massa folk, tårta och sånt. Men väldigt många leksaker innehåller batterier nu för tiden, känner jag.. Nog för att jag är van vid att mina kids (egna och låne) för ett jävla liv, men de kan jag skrika på och säga åt att gå och lägga sig..

Mer, jag borde ha mer att berätta..
Jag börjar på aktivering på onsdag.. Hade värsta ångesten över just onsdagen eftersom både mitt och fröken Korps schema krockade, jag borde ha lyssnat på klok vän som sa att jag skulle sluta tänka på det tills jag visste, det kunde jag såklart inte. Och när jag väl fick mitt schema så visade det sig att inget krockade alls så värst mycket. Ångest i onödan.
Aktiveringen känns bra, lite läskig ibland, men bra. Trevliga människor..

Grums i bägaren: Nån som försökte göra mig sotis lyckades jävligt bra med det.. Speciellt i den där berömda vargtimmen som hamnade på tapeten i diskussionen här hemma.
Fuck you..



Long time och lägesrapport..

Fan vad dålig jag är på att skriva...
Skyller på mitt hektiska liv, samtidigt som jag undrar hur folk orkar ha barn/arbete/vänner och liv?
Jag behöver mycket egentid... För att tänka och vara och inte göra ett dugg.
Vad jag har sysslat med rent praktiskt är att barnvakta broren till stjärnan, umgåtts med vänner, saknat folk, varit på dop, möblerat om (tyst!), ringt samtal, börjat på nåt som jag väntat på länge och andats nån gång där emellan.

Igår var det soffläge direkt, eller efter en tripp till IKEA där vi skulle köpa säng (inte till mig), men när vi började rycka i paketet och läsa på kartongen där det stod att den vägde 42 kilo så blidde det ingen säng. Vi hämtade vovve och köpte kina, satte på filmen och rätt vad det var så var klockan ett... Eller halv kanske, jag hade för mycket sand i ögonen för att se. Fick sängsällskap för andra natten i rad och det var jättemysigt! Jag sov som en klubbad bäver..
Vaknade av att sällskapet och stjärnan lekte "sängmus" och klockan var mycket.
(Vi har gott om möss här hemma, sängmöss och soffmöss och tröjmöss, till och med en och annan strumpmus faktist..)

Nu är jag duschad och klar och ska få åka och shoppa kattsand.. Bara en sån sak!

Min ekonomi börjar vända föresten, som jag sa att den skulle. Saker är under kontroll, tror jag. En enorm lättnad...
Inte så bra att jag kan köpa nya bokhyllor och allt annat fint jag såg på IKEA, men bra nog för att överleva, litegrann..
Oh, by the way! Jag hittade mina kvitton till mina befintliga bokhyllor och jag har visst körsbärsfärgade!!! Sådeså!! Dags för fröken Molina att redovisa sina kvitton? *blink*

Sällskapet är rastlöst..