Jag igen..

Det visar sig att jag tydligen har fyra katter, inte tre.
Sötgrannen har skickat hem en skugga hit flera gånger.
Det förklarar en hel del saker, saker som jag inte sagt till någon.
Så välkommen så, hos mig. Men stanna här nu, grannen vill inte ha besök.

Efter prommisen så blev vi inbjudna på te hos Sötgrannen!
Tjockbullen ägnade sig åt att jaga hennes kattpojke, leta kattleksaker och att knuffa runt på (och prata chimpansspråk med) hennes rullator.
Jag drack gott te och pratade lite skit. Alltid trevligt.

Innan dess fick jag prata bort en stund med Fröken Korp.
Det blir tacos imorgon med en svåråtkomlig skräckis på dvd, och gott sällskap såklart. Skulle det vara så att jag känner att hennes Pojk inte är nåt att prata med, så vet jag en liten dam som kommer bli glad över att få hem en skäggig karl.
Bullen kommer få överslag, jag hoppas de båda förstår det. Både hennes älskade Tant Korp och en skäggig karl.
Bullar som har överslag får också knäck i lurarna, myror i byxorna och konstantvev i båda ändar. Be aware!

Lite känslor kom upp.. Ska ta och leta fram en bra bild.


Fredag..

Sov för länge och missade tiden hos pratpersonen, det var ju själva fan..
Nåt som verkligen behövdes..

Nåväl, det är fredag och jag får sällskap imorgon av Korpen och Pojken. Eventuell bokhyllehämtning.. Väglaget är ju spännande nu. Skitsamma, hyllorna överlever. Jag med. Kanske kan man mosa in hörnhyllan som iallafall är i en miljard delar i en vanlig bil? Annar står den bra i hallen..

Och snö blev det! Och mer verkar komma farande..
Bullen blev.. Förvånad. Hahaha.. Kallt, blött, äckligt! Men.. Sen blev det lite roligt också!
Själv känner jag vemod. Jag vet inte varför..

Såg The Happening igår, den som jag missade att avbeställa, och på nåt omedvetet plan var det säkert med flit. Marky Mark och M. Night. Shamalan (uh, stavning?), kan ju inte vara dåligt.
Den var lite oldschool.. Och lite konstig. Men trevlig.
Den hade säkert varit bättre om inte min tv fått för sig att byta format hela jävla tiden. Det verkar som om den scartkabeln jag kopplade in videon med strular om saker för dvdn. Eh.. Tekniknörd som vill hjälpa?
Min teori är att jag satt videoscarten i "master"-kontakten på tvn. Om den har en sån, men nu har den det i min teori. Vilket gör att dvdscarten hamnar i "slave"-kontakten. (Datortermer peoples, inte porr) Vilket sen gör att den beter sig illa!
Man skulle kunna skifta dem, det skulle man, om man känner för att släpa fram den monstertunga tvbänken som är inkilad mellan proppfulla bokhyllor och klättra in bakom över den gigantiska tvn och rycka i dammiga kablar.
Igår försökte jag mer trycka på olika knappar på diverse fjärrkontroller för att få ordning på det. Ska testa att köra en annan film också för att göra klart att det inte är nåt fel på själva skivan.

Köra lite tvätt kanske?

Min söta pratperson ringde precis och var förstående och snäll.. Tacksam för det. Och ny tid om typ tre veckor. Inte alls idealiskt, men säg det till min plånbok, och få den att trolla fram sedlar. Stora tack.
Men jag fick ringa om det var nåt. Kommer jag säkert göra. Men nu är det helg. Då kan man inte nå nån, då kan ingen nå mig. Inga kravbrev kommer dimpa ner, inga räkningar.


Ny dag..

Jag vaknade faktiskt tidigt idag! Före klockan som skulle ringa tio..
Och det känns bättre. Knock on wood, lixom.

Det går inte att göra nåt när kroppen fysiskt säger ifrån, när den domnar bort. Jävligt otäckt faktiskt.

Idag tänker jag försöka att inte tänka på dåliga saker, det hjälper ju inte att tänka på dem. Hjärnan orkar inte tänka alls meddelar den.

I helgen hoppas jag på att Fröken Korp med medhörande Pojk kommer och hämtar hyllor. Helt plötsligt känns det lite vemodigt att de ska flytta bort, hyllorna. Eller hyllan. Vi ska prata om saken, se vad vi tycker. Och göra upp om ekonomin, men det tänker jag inte heller tänka på, allt som börjar på "eko" är fan förbjudet just nu!
Hoppas att de vill umgås lite också. Jag har ju skjutit på att träffa den hennes Pojk länge nu.. Vill ju gärna visa upp min bästa sida när det kommer besök, det vill man ju alltid! Inte "heeeej, det här är min kvart, försök sitta nånstans där det inte är kattkräk.. ".
Så illa är det iofs inte, katten kräks mest i fönsterkarmen och där sitter man väl inte..
Det jag försöker komma fram till i min utläggning om kattkräk är att jag är säker på att han är en trevlig prick, vet att Korpen inte skulle hålla ihop sig med en mupp.
Saknar min Korp... Gör jag..

Mmmmhm..
Just ja, jag har "feedat" de flesta av mina bloggar nu! Haha.. Älska teknik!
Allt ba kommer hem till mig utan att jag behöver lyfta ett finger, så jävla fint.
Jag kanske är några år efter, man kanske har kunnat göra det här förr, men jag kom på det nu och tycker det är praktiskt!

Ska hälla i mig mitt kaffe och sitta här lite tror jag.. Sen ska jag diska.

Luften gick ur...

Ja, luften gick ur mig igår..
Inte så konstigt med all stress inför allt, och sen blev allt gjort. Barnen har sitt, jag behöver bara komma på ett sätt att överleva själv. Önskar att jag kunde köpa torrfoder åt mig själv, ta ett par skopor om dagen och vara nöjd med det.

Gick till JuniorBananen och köpte en chokladkaka, när det inte finns pengar så känns det inte som om det spelar nån större jävla roll med en fucking kaka.. Hoppades på att få sova, men det gick inte. Boken blev nästan utläst, piller rann ner, maniskt hårborttagande och kramande av djuren, men inget hjälpte. Bullen blev faktiskt så sur på mitt hårborttagande att hon gick ner till sin säng igen..
Sen sov jag såklart i hundra år, hoppades ju på att det skulle kännas bättre idag, men det gör det faktiskt inte.

Luften har gått ur.
Den kommer väl igen, men just nu är den borta.

Idag har jag köpt tidning åt Morrmorr, handlat åt Morrmorr, fått en slant av Morrmorr för att jag ska överleva, och på den vägen är det.
Jag har huvudvärk, jag är ledsen, massa ledsen. Finns inga tårar att gråta, fast jag vet att det skulle hjälpa.

Bra val..

Att hoppa rehab..
Nyss hemkommen och slut. Slut.

Jag var mer än en aning nipprig när jag försökte få till sminket innan allt drog igång. Men tillslut satt det där. Förstår inte hur jag kan ha så många läppglans/stift och inget som passar!!!
Nippret smittade av sig på Bullen och jag fick lov att dra ner på tempot för att hon skulle vara lugn när jag åkte.
Pappsen gjorde en favorit i repris, det vill säga att han inte alls ringde när han åkte, utan när han redan var i stan.
Vi for till Polisen och väntade i en evighet tills en vi fick komma in och jag fick ställa mig på de gula fotsulorna på mattan och titta rakt in i linsen vilket antagligen gör att jag kommer att se skelögd ut! Haha.. Men jag var snygg iallafall!!
Pappsen hade glömt glasögonen med som tur är så har han ju inte så många barn att välja på, när han ska identifiera dem.. Den.. Det..

Sen for vi till IKEA och fick lunch. Jag fick dessutom checkar till mer mat, så om nån vill bli bjuden en dag så är det bara att hojta! IKEA har god mat..

In en vända på Willys för att lasta upp mat och sand till kattarna, vidare in på Djurmagazinet för att lasta på hundmat och påsar. Skönt var att just hennes sort inte har höjts, tack och lov för det lilla!
Nu har barnen allt de behöver, så jag kan pusta ut.. Lite..

Bullen var så klart mer vild än tam när vi dök upp, och hon blev hemskt upprörd över att inte få åka bilen.
Hon har en tuff dag idag min lilla fröken, tidigare när var ute så stal de alla hennes löv! Hon stod med svansen mellan benen och blickade ut över sin gård och dess brist på löv i säkert fem minuter.. Jag försökte vara pedagogisk och förklara att löven går till andra små vovvar som inte har några egna löv att leka i. Jag tror inte hon gick på det.
Men det har hon redan glömt, livet är gott igen.

Träffade exet också!
Haha.. Token.. Gick för att möta Pappsen och ser att en karl står som en jävla fågelskrämma med armarna ut i luften, och det fortsatte han med. Tänkte att det antagligen var Samhall som var igång, men icke, bara mitt söta lilla ex som ville kramas.
Massor med kramar fick jag, så mycket kramar att Styvmodern frågade vem det var jag stod och "pussades" med! Och det förekom då inga pussar alls! Hon undrade om jag "träffat nån ny"...
Ja, ni vet... Efter Psycot... För sju år sen... Ja.. Jag har nog både träffat och avverkat ett par stycken! Men det behöver ju inte hon veta.

Nu, mina kära, tänker jag lägga mig platt som en... boll.. på soffan och inte röra en jävla muskel.
Förutom när jag äter upp min biskvi som ligger i väskan.

Tisdagen..

Ja, det där lilla projektet jag hade igår gick väl sådär.. Det fungerade utmärkt tills vi kom till att sova.
Och jag var trött. Bara inte avslappnad. Inte ens en varm bulle och en kurrande åttafoting hjälpte.
Stressen släppte när jag accepterade att jag inte orkar med rehab idag, så jag tog sovmorgon. Vaknade som en väldigt taggig nyponros..
Men nu är jag inne på andra koppen kaffe, så det börjar ge sig.
Självklart ska luftfuktigheten vara 100% när jag vill se ut som folk i huvudet!! Tar minsann inte kort och ser ut som en dränkt katt... Hoodies it is.. Plenty of.

Tror det börjar flyttas in i den tomma lägenheten i trappen nu! Det ska bli spännande.. Hoppas de är folk.. Beter sig som folk alltså.. Och att de inte är hundrädda, för då har de valt fel trapp. Här bor det hundar på alla våningarna.

Lite musik på det här, och lite spackel.. Så ska vi se om det går att styra upp nåt.
Mys att bli bjuden på mat iallafall! Och umgås lite.. Kanske får man träffa schäferpojken till och med!
Tjockbull gillar alla schäfrar nu.. Haha.. Men hon ska få vara hemma och sova och vakta huset.

Har ett bone to pick med fkass såg jag.. De verkar ha haft problem med vilken summa de ska dra av mig varje månad, fel blev det iallafall, men jag orkar inte just nu. Har ju en månad på mig.




Imorgon..

Jag är redan i morgondagen och stressar..
Idag har vi promenerat och myst..
Men imorgon, imorgon, då jävlar.. Först är det rehab (som jag hellre skulle hoppa över pga resten av dagen men inte vill hoppa över eftersom vi ska ha genomgång plus lite feedback som jag själv bett om, och därför är det lämpligt att gå, men jag vill helst inte och jag vet inte hur i helvete jag ska orka upp till sju... ), sen är det Pappsen och Styvmodern som ska köra mig till Polisen, ta kort (hatarhatarhatar), förhoppningsvis ta med mig därifrån igen och åka och köpa hundmat och påsar (som kommer kosta en miljard) sen vidare till IKEA för utfodring.

Okej.. Nu när jag ser det här framför mig så förstår jag ju att inget gott kan komma av kombinationen (pengaångest + fotoångest + familjeångest + tidsångest) = MEGAÅNGEST.

Ahwell.. Ut med hund, in i dusch, vidare mot säng, sova som en prinsessa, vakna som en nyponros och kvittra som en koltrast.
Ja, så tycker jag vi gör!

Shopping..

Jag gick glad i hågen till Joker.. Mindes vad söta lilla Evelina tipsade om i förra inlägget och köpte därför nån slags ostsås.
Morrmorr ville ha en liten fika också, vilket betyder att hon vill att jag ska köpa bakelser. Nu fanns det bara äckliga bakelser så jag köpte nån portionsförpackad kolakaka och färdig vaniljsås till..
Och hårfärg och kattmat till både mina och hennes odjur..
Så till fikandet, jag ställde fram och ordnade till oss, kaffet var färdigt och allt var frid och fröjd. Häller på fett med vaniljsås för att göra det lyxigt, plus att vaniljssåsen ju bara var för det här tillfället och inget man kanske kan spara på sådär..
Tar en tugga, funderar en sekund över varför det smakar så salt, och inser att jag hällt den förbannade ostsåsen på min kaka!!! Morrmorr hade tack och lov inte hunnit ha på sås..
Ja.. Jaa.. Det blev godare sen jag spolat av den under kranen och sedan hällt på den riktiga vaniljsåsen istället..

Färgen är iallafall hemma, den som är bra. Den som kostar 99 kronor på Joker. Och typ 60 på Willys..
Men nu har jag ju inget ärende ut dit förrens på tisdag när jag ska få Pappsen att köra förbi där. Och då är det försent att färga hår.
Uh.. Funderar (seriöst) på att öva poser i spegeln.
Vi vet ju alla hur snygg man är på pass/leg/körkort. Minst illa är väl nej-jag-tänker-inte-le-se-till-att-ta-kortet-nån-jävla-gång-då-posen.. Och diverse öron åt olika håll.. Och ja.. Ni vet hur det är..
Nu har de ju skippat det där med öronen, trots att det var det viktigaste i världen för några år sen..
Tänker iallafall öva på att se någolunda avslappnad ut.. För jag kommer vara allt annat än det med Pappsen och Styvmodern (som inte är elak längre) hos Polisen med nån spännande "se glad ut nu då!!"-fotograf.
Avslappnad, snygg och tuff.. Haha.. I den ordningen dessutom!

Bacon är sexigt..

Bacon är nåt, bland det enda, som jag verkligen har saknat de senaste femton (plus) åren..
Men, nu finns det! Vegetariskt bacon! Med fejkfett och allt!
Och jag älskar dem..

Men sen fick jag ett problem..
Vad äter man till bacon? Vad äter det vanliga ickevegetarianska folket till bacon?
Kom fram till bruna bönor, men.. Är det allt? Finns det ingen annan kombo till bacon?
Jag har inte orkat mig till affär så det blev bacon och stekt klyftpotatis med ketchup.

Jag har lite problem med att steka dem också.. Jag har inte riktigt nån vana av att steka såna där fladdriga saker..

Imorgon ska jag dock till Joker igen.. Och då måste jag köpa lite bacon.. Plus hårfärg!
Och Morrmorren ville ha lite saker hon med..

So peoples, tips om vad man har till baconen? Baconet?

Annars har vi haft en seg dag.. Sovit länge, för att jag kastade mig handlöst in i en av .. öh.. en bok. När jag kommer ihåg vad författaren heter så återkommer jag. Det börjar på B, tror jag.
Iallafall så har vi gått en skön prommis nu på kvällen, Tjockbull hittade en pinne som hon skuttade omkring med en bit.

Nån som vill ha en hamburgerkväll föresten? Tänkte man kunde ha bacon på dem.. Höhö.. Men jag har sett att ni köttätare har det på hamburgare! På tv har jag sett det!
Och kanske ost... Ost och bacon.. Kanske nån slags grönsak?
Eller bacontacos?


Ljusare..

Jag vägrar verkligen gräva ner mig i det där träsket..
Vi var upp till Morrmorr med tidningen jag lovat att gå och köpa åt henne.. Och det är underbart att få fåna sig lite och sparka löv! För Tjockbullens skull såklart... Hon har börjat förstå vitsen med det nu, första gången jag skickade en lövhög i ansiktet på henne blev hon mest chockad och sur. Haha..

På tal om henne så är det bästa som finns att ha en snusande bulle bakom ryggen om nätterna.. Och några spinnande/snarkande katter utplacerade runt oss.
De har varit lite extra på den sista tiden, de tycker väl att jag behöver lite kattkärlek. Och det har de nog rätt i!

Nu ska jag peta i mig mat som jag återigen inte är ett dugg sugen på..

Har snackat bort en liten stund med sötaste grannen också, och så fick hon en godispåse som jag fick häromdagen men som jag inte äter.

Mindre redd idag..

Ekonomi.. Idag igen.. Man får ta det i mindre doser så jag inte överdoserar och kastas in i ett ångestanfall utan slut.
Samtalet med CSN gick dock över förväntan. Vi ska lägga ihop mina lån, det kommer att bli bättre på det viset. Dock var hon lite kinkig när jag tyckte att jag inte hade en möjlighet att betala mina kravbrev, men vi kom fram till en bra lösning på det också. I och med att vi ska lägga ihop lånen så kan det ena få gå till kronolle eftersom det efter årsskiftet inte kommer existera längre! Tack och lov för en handläggare med hjärna.. Tack tack..

Så.. Ja.. Så ser det ut..
Har fortfarande inte råd med behandling eller mat eller annat tok, men sånt är livet!
Nu börjar jag närma mig det där läget strax innan räkningarna går iväg och jag känner att det kanske kan vara värt det att nalla lite på vissa.. Ta extrakostnaderna när de kommer..
Bara för att överleva.
När jag för en miljard år sen köpte (och lyssnade på) en Whamskiva så förstod jag inte riktigt vad "living hand to mouth" betydde. Det gör jag nu. Tack George Michael.
Och tack till den andra killen också..

Sovit dåligt och kräkts inatt.. Det gör ju livet så mycket mer spännande!

Läste ut Den älste också.. Det tråkiga med bra böcker är att de tar slut, och att det kommer ta åratal innan den nya kommer ut i pocket... För jag har de andra två i pocket, då måste alla vara i pocket.

U... Nej... Blä är det nu.
Tack för Volbeat, de gör allt lite bättre.

Reder mig själv minsann!

Haha, jag sågade ut en bit ur bakstycket på bokhyllan, så att kontakten bakom blir tillgänglig. Och har man ingen såg, eller karl med såg, tillgänglig så gör man det med en brödkniv.
Och orkar man inte mäta så blir det som det blir!
Nåväl, bokhyllan står fint, och belysningen fungerar.

Jag har sovit som en död inatt.. Trots att jag sov en sväng efter rehab. Otroligt..
Men det behövs väl, helt enkelt.
Här och nu, känna efter och framförallt ärlighet.
Ledord.

Satte upp mina speglar som jag fått av Korpen också, efter ommöbleringen så satt de ju lite galet.
Tanken var att jag skulle sätta upp en ljusslinga som legat till ingen nytta i några år, men tydligen har den självdött i sin ensamhet i skåpet.
Undrar om jag ska tvinga pappsen att köra saker till återbruket? Slänga slänga slänga..
Vilket påminner mig om att jag ska rensa garderoben.. Ah.. Ja.. Bara att hugga i.

Tisdag..

Massa viktigt prat på rehab idag... Även i rökpauserna.
Stora framsteg, jag ser dem till och med själv!
Och massa gnäll som min sötaste rehabvän snällt lyssnade på.
Nästa gång är det återkoppling och genomgång och lite pepp. Slog mig just att jag måste gå då.. Ska vaska fram en hundring..

Sen somnade jag som vanligt! Glad och nöjd efter väl utfört arbete...
Nu har jag just petat i mig mat, som jag inte ens var sugen på, men mat är bra och viktigt.

Jag längtar efter att pynta! Vill klippa ut fladdermöss i filt och ha små pumpor överallt!
Och jag har en vän som är expert på sånt!
Men.. Jag har inte ekonomi för det.. Sorgligt.
Kanske inte samma sak om man börjar klippa fladdermöss ur gamla lakan..
Dessutom har jag shoppingförbud...

Som en liten trevlig överaskning fick jag godis i brevlådan!
Jag är med på en sida där man gör lite fjantiga undersökningar och klickar på lite sidor och vips så får man godis! Haha..
Gratisgodis
Följ gärna länken!

Nåväl, soffläge en stund här nu..

Positivitet..

Börjar med positiva saker..
Det är underbart med en lantiskatt från Ockelbo! Fröken åt upp en spindel vi hittade i sängen. Tackar! Antar att det är hon som betar av tvestjärtarna också.. Mina fisförnäma stadskatter stirrar mest på saker, på sin höjd vevar lite med en tass.

Ja, det var väl det..
En läkare jag träffade, vet inte vilken i ordningen, tyckte att jag oroade mig för "normala" saker såsom ekonomi. "Det gör alla...". Mycket möjligt att de gör, men jag kan inte riktigt hantera det, jag får ångestattacker. Just gjort räkningarna, eller de flesta av räkningarna. Måste ringa några samtal angående de andra..
Ja, de minskar, ja jag börjar få kontroll på dem. Men de är fortfarande för många! Plus att högkostnadskortet gått ut, jag har alltså inte råd med min behandling. Plus att jag måste skaffa nytt leg. Plus att hunden ska ha mat. Och sist, plus att jag ska ha mat.

Jag försöker att inte hoppas på de där pengarna som min fkasseperson skulle kolla om jag eventuellt var berättigad till, eventuellt har de gjort ett litet fel. Men jag kan inte räkna med dem.. Då kommer jag bli väldigt besviken.

Annat finns också där:
Folk saknar vett, det är jävligt uppenbart. Det jag skulle kalla den absoluta motsatsen till omtanke..
Svart tjära bubblar upp, men den är inte bra för mig så jag försöker hålla den borta. Och räknar dagarna tills jag får ta upp det hos pratpersonen!

Men, det finns guldklimpar!
Läser andra delen av Eragon, som jag hittade i pocket i butiken.. Underbart..
Och det tog bara fem timmar att vakna ordentligt idag! Haha... Får skylla mig själv som stoppade i mig några tabletter för att få sova inatt, då blir det så här.. Trodde dock att det skulle sitta kvar resten av dagen, men det gör det inte!
Ska ta och gå en sväng med Bullen och rensa tankarna.. Sen får vi se vad jag hittar på. Om nåt annat på listan kan betas av.

Ska träffa far min i nästa vecka också. Känns märkligt att "behöva" honom, men det är säkert positivt... Kan nog vara skönt för honom att vara lite behövd. Han skulle kolla upp hur han skulle jobba bara.
Ska bara svärta håret först, han tjöt när jag sa det, så jag slipper visa upp min gråhet på legetimationen i fem års tid..

Stammis..

Jag älskar att vara stammis!
Som i "men du, kom tillbaka med pengar en annan gång".
Söta lilla JuniorBananmannen förstår att man kan behöva lite cola och choklad på en fredagskväll.

Kollar lite på Idol och njuter av mina mer eller mindre betalda varor.
Har sovit en massa idag, la mig en stund efter att ha ringt det ärende som skulle ringas idag, och antagligen var det ett bra beslut.
Fick lov att krångla lite med nån slags "handläggare" på polisen angående att ta leg hos dem. Det verkar enklast och billigast. Förutom att man ska ha "Förälder, myndigt syskon eller man/sambo" med sig.. Eh.. Um.. Ursäkta mig?
Är det mitt fel att jag är singel och inte har några syskon? Vad det gäller mina föräldrar så behöver vi inte diskutera det.
Har iallafall ett löfte från nån att min Morrmorr kan få följa med och identifiera mig.

Äh, jag tycker fan hela idol är lite bögigt...

Helg..

Nu är det fan helg!
Sitter här och kämpar med att hålla ögonen öppna.. Rehab blev gjort idag, ganska soft, jag jobbade på att sitta i ett hörn och vara trött. Det är inte så lätt som det låter faktiskt.
Fick med mig färskt bröd hem också, det är lyx.
Det blev mest prat idag.. För oss båda.. Allt är relativt, det inser jag verkligen efter dagens prat!
Kollegan jag haft idag växte verkligen i mina ögon, tror hon växte i sina egna också. Hur som, det känns bra. Vi har ny kombination av ledare också, har inte varit så förtjust i den kvinnliga ledaren tidigare, men idag kändes det bättre.
Det var skönt att bolla lite tankar om relationer som ju är veckans tema för mig. Jag känner att det blir svårt att sätta gränser om man ska följa "reglerna", antar att det finns ett sätt som är lite utanför min begreppsförmåga. Just nu.

När jag kom hem idag så trodde jag att Sötgrannen stulit min Tjockbulle!! Ingen Bulle kom och mötte mig när jag öppnade dörren, bara en stor kisse.. Ingen Bulle dök upp när jag tog av mig skorna... Sötgrannen har ju nyckel och har lovat att plocka in henne om det skulle vara nåt, så jag tänkte att nåt hänt, att Bullen fört liv och haft sig.. Menne, sen dök det upp en nyvaken liten hund från sovrummet! Haha.. Vakthund.. Haha.. Mördarhund..

Jag fick en tennisboll inatt! Eller, jag drömde att jag fick en tennisboll... Vi har inga tennisbollar.
Och ja, point taken.

Nej, snart ramlar vi i säng, jag och min pälsade familj.

Duktig!

Rehab igår, som gick bra.. Mina vänner där verkar må lite bättre de också, och det känns bra! Hade dessutom en prattid inbokad, gillar inte att ha två saker att göra, men jag gick dit och det känns bra. Vi planerade lite om vad vi ska prata om framöver, och jag fick ett papper. Jag brukar få papper lite då och då, vissa är lättare att ta till sig än andra..
Denna gången handlade det om relationer, och jag tycker pappret är bra. Problemet är att alla andra människor inte har nåt papper! Och inte heller följer "reglerna"!
Så jag har lite frågor på det, och det ska jag ta upp nästa gång.

Idag vaknade jag trött och irriterad, men fick en spark i baken och städade hela jävla lägenheten! Känner mig väldigt väldigt nöjd med mig själv.
Nu känner jag att jag landar.. Det vill säga att ögonen snart ramlar ihop av sig själva..
Kanske blev det lite för sent för dejten som skulle bli, med bussar och allt sånt. Men i sånna fall finns det fler dagar!
Eller så får jag sovsällskap! Oroa er inte, jag är en fin flicka, med moral och papper att läsa och hela paketet!

Uh, sånt här blir jag ju nervös av...
Min kloka kusin sa en gång för många många år sen att man skulle göra en sak man är rädd för varje dag, för att utvecklas som människa. Och det är ju utveckling jag jobbar på.. Så.. Here I go..

Och med glada tillrop från goda vänner så ska jag ta mod till mig!

Men hörrni, om nån känner för att komma och hälsa på och umgås så är det städat nu! Acceptabelt iallafall.. Vet inte hur länge det håller i sig, så först till kvarn!
Hinner snart stöka till igen, har ju projekt som ska tas i tu med.

Känns bra nu! Nya bloggen på g, nya tag, och lite mod att möta framtiden med!

Funderingar efter en sömnlös natt..

Känner mig fortfarande allmänt urkig.
Försöker inse och bearbeta och framförallt acceptera att jag uppenbarligen har en depressiv episod, eller vad det kan tänkas heta på fackspråk. Personligen röstar jag ju för nån mer avancerad sjukdom, men jag faller alltid på mållinjen för diagnoserna.
Bah, jag får nöja mig med det jag har..

Så, ja.. Hej, jag heter Anna och har en depressiv episod.
Jag har sovit i flera dygn, i stort sett. Med pauser för hundrastning och kattmatning.
Och det är okej.
Det är det som är knuten i det här, tror jag. Acceptans.
Ja, jag bor i en kvart, för jag orkar inte göra nåt just nu.
Sen orkar jag kanske det.

Sen gör jag ju som jag alltid gör, sparkar mig uppåt.
Det här pratade vi om i tisdags på rehab, och ledaren tycker att jag ska se det som en bra grej. Vad skulle annars hända, om jag inte sparkade, och så vidare. Och det är väl en bra grej... Bättre än att vara en padda konstant, I guess.
Men det är såååå fucking tröttsamt.
Jag kan inte riktigt beskriva känslan och behovet och metoden för dem, men får jag klura lite på det så ska jag väl klara det. Självklart är det bättre än det motsatta, att ge upp.

Det är inte ens så att jag ser allt i svart, ännu mer störande... Haha..
Men just nu har jag lite svårt att hantera positiva känslor också! De blir överväldigande. 
Att få förståelse för att jag inte orkar göra de enklaste saker, det värmer så jävla mycket. För jag känner skam då, jag vill stänga av alla telefoner och försvinna in i min egna bubbla och slippa förklara. Men sen när det visar sig att ni förstår, och det är okej, och ni skickar varma tankar.. Då känns det så jävla bra.
Och nu börjar jag gråta igen..
Men det ska få vara okej.
Att komma med min favoritchoklad som ni inte tycker om, det är obetalbar omtanke. Att fundera ut en perfekt 30års present (vet att jag tjatar om det här), ett helt fucking halvår innan jag ens fyller, med umgänge och fix och upplevelse, gör mig helt varm..
Dessutom hade jag tänkt be alla att skita i min födelsedag, eftersom min ekonomi är körd helt åt helvete och jag inte vet när fan jag kan återgälda uppvaktningen, och det bara känns som en belastning att få saker. Blondinen har fortfarande inte fått nåt, och hon fyllde i somras.
Känns som om jag är bättre på att hantera skit än den här varma gojsiga känslan.. Så jävla skadat.

Men jag ska stå för min skadighet. Skadadhet?

By the way, så vill jag inflika att mitt gnäll om min skabbighet har gett resultat hos valfri kärleksgud.
Jag är härmed raggad på, och det känns ju trevligt!
Känns mycket bättre att vara singel när man vet att nån vill ha en.. Haha..

Funderar på att skaffa ny blogg, ser att den här är flera år lång.. Vända ny sida lixom..
Har ett nytt nick i huvudet som jag vänder och vrider på. Känns bra.. Inte redo att avslöja än.
Mycket på grund ut av att det faktiskt enbart finns i mitt huvud!
Nothing to see, move along..

I hemmet har vi maktskifte.. För att tala om nåt annat.
Den enligt utsago så "dominanta" katten, det vill säga Octavia, åker på spö hela tiden.. Lilla söta Tjej har visat sitt rätta ansikte. Jag vet ju hur hon är, men ingen brukar tro mig... Hon är satan. I ett väldigt litet sött paket.
Och Felix som blev dubbad till Farbror Grupptryck är inte sen att haka på!
Jag hoppas det ger sig snart.. Så vi slipper de här tredje världskrigs-attackerna om nätterna.

Usch.. Ibland sätter jag mig här och skriver, och sen känns allt så jävla fånigt och utlämnande helt plötsligt..
Men men, Spara & publicera..

Jobbar..

Ja, jag jobbar med mig själv.. I guess.
Vi pratade om det på rehab igår. Det var för övrigt ett ganska märkligt tillfälle.. Finns ju bättre och sämre dagar för oss alla, och vårat mående visar sig på olika sätt. Jag försöker att mota bort ångesten, för den har inget där att göra angående just det. Ska inte ta åt mig..
Sen sov jag.. Igen.. Och det är fan helt okej att göra det. Ingen som inte gjort samma arbete som jag gjort i över ett år nu kan föreställa sig hur utmattande det är.. Helt enkelt. 24 timmar om dygnet dessutom.
När jag vaknade till liv så fanns det ju dock lite att göra. Kattan måste matas. Tänkte på att det numera finns en lag som säger att en katt måste ha tillsyn två gånger per dygn.. Um.. Men.. Kattfan hatar ju mig mer än allt, är det verkligen bättre att jag går dit oftare så hon måste gå och gömma sig? Liksom?
Hur som, jag och Tjockbull spankulerade iväg mot vårat lagbryteri.. På vägen träffade vi en riktig pitbull! Eller "pitbull och rednose"... Ehrm.. För er icke hundmänniskor kan jag förklara att den termen är som att säga "min katt är bondkatt och brun".
Nåväl, Herr Rednose var otroligt vacker, och trevlig.. Rynkgrisar rular.

Kattet blev matat och vi knatade hem igen, var lite social med diverse som försökt få tag i mig medans jag sov, och somnade om igen..
Underbart är det!
Vaknade sju imorse, av mig själv, och på den vägen är det.. Badrummet, som nån har bajsat i, är rengjort. Jag dricker kaffe och har ätit frukost!
Mest vill jag äta mina ostbågar och dricka min cola som jag köpte, men jag har inte hunnit! Sjukt.. Och det är inte roligt att äta det nuuu.. Man får vänta.

Noterar att katterna även jobbat på att dra ner mina fucking gardiner från stängerna i sovrummet.. Tack.. Och varför??
Kvartigheten gick genast upp några grader igen! Kvartighetsindex. Höhö..
 
Mår lite illa idag.. Vet inte om det kommer utav lukterna, eller om det bara blir värre av dem.. Jag är ganska luktkänslig i allmänhet. Känner att jag borde städa och skura med nåt slags väldoftande frätmedel som gör att allt luktar syntetisk blomsteräng istället. Jaa.. Och tvätta!
Men jag mår ju illa..


Lever..

Vill bara meddela att jag faktiskt lever.
Dygnet är lite upp och ner dock. Och egentligen njuter jag av det.
Klockan är tio i fyra och jag kom hem för en liten stund sen från fix med en katt som inte tycker om mig.
På natten, btw..
Idag är det rehab, och jag har massa timmar på mig!
Nackdelen är att det blir fel med ätandet, blir svårt att handla dessutom.. Så jag vaknade och mådde illa, plus huvudvärk. Kanske dags att peta i en massa kaffe helt enkelt!

Kvartigheten minskar.. I lägenheten. Lite.
Haha, sötaste grannen ringde igår och frågade om hon inte kunde få tillbaka sitt badkar!
För de som känner mig vet att det står ett badkar i hallen sen en liten stund tillbaka.. Sådära, då slipper man rensa förrådet då! Den som väntar på nåt gott!

Det är kyligt och tyst ute.. Bara några få bilar i rörelse... Härligt..

Nåväl, jag kom hem och slog på LarsGöran och kollade mailen. Har en ny klämmig funktion som gör att jag får mail varje gång jag får en kommentar i bloggen! Och jag hade fått en kommentar, på ett inlägg några dagar tillbaka.
Äh, fan.. Jag blir tårögd bara jag försöker formulera nåt om det.. Seriöst. Jag är inte så jävla hård och kall jämt..
Sötaste lilla bästaste kattungskorpen.. 30 års present.. Helkväll.. Musik.. Och tröja!
Om jag inte tyckte att det var förbannat fult med de där ihopbyggda hjärtan-treorna så skulle du få ett gäng, men jag tycker det är furt..

Jaha.. Kaffe...

Säng...

Nej, jag stannar i sängen idag med, känner jag.
Så förbannat trött att jag knappt orkar focusera blicken, känns inte helt normalt.
Orkar inget, vill inget. Min kvartiga lägenhet kan vara där ute, jag stannar här inne.
Och lyssnar på Timmy T.
Det är vad jag gör.

Inte nog med att farbror depression hälsar på, mitt självförtroende har flytt.
Seriöst.
När min stalker inte ens är ute efter mig, när den enda som lyckas adda mig på datingsiten som jag reggade mig på, i min besvikelse när inte ens min stalker ville ha mig, är den blinda och harmynta killen och inte ens denne vill ragga på mig!
Den söta fårfarmaren som jag raggade på verkar inte vara klipsk nog att förstå vad det står på min presentation angående att jag inte får skicka fler gratismeddelanden och hänvisar till min msn, men eftersom han då har nåt slags handikapp att hitta msn-adresser som till och med den blinda lyckades överstiga så känner jag att det fan kan kvitta.
En korkad karl vill jag inte ha. Även om han har får..

Jag måste vara otroligt, riktigt fucking otroligt, avskyvärd på alla vis som man kan tänka sig.
Personligen gillar jag ju mitt utseende, oftast iallafall, tycker att jag är en ganska smart cookie med en trevlig personlighet, men det är ju jävligt uppenbart att ingen annan tycker det!!
Men då får det väl vara så då för i helvete..

Min stalker..

Alltså, jag har haft en stalker ett tag..
Anonyma samtal till mobilen mitt i nätterna, vardagsnätterna dessutom.
Förvisso var det en ganska lam stalker eftersom den ringer typ en gång i månaden.. Varpå jag har tryckt bort samtalet i ren förvåning över att telefonen börjat tjuta.
Så jag tänkte att vår relation kommer ju absolut ta ett stort kliv framåt den dagen jag svarar!

Och igår ringde det...
Och jag svarade, glad i hågen över att få reda på vad den nu ville.
Men, till min stora besvikelse så berättade han att han var min mammas hemliga älskare, och så gärna ville ses för att få fram det hela i ljuset.

Alltså... Nej, dåligt jobbat Mr Stalker!!! Jag är besviken, mycket mycket besviken.
Jag tycker väl att ens egna stalker iallafall kan flåsa lite och säga att han är kär i mig och brukar se mig på Ica, eller nåt!
Neeeej, inte ens det kan de bjucka på!
Sen måste jag ju säga att det är ganska dålig reseach från hans sida.. För:
A: Jag bryr mig inte.
B: Var tanken att jag skulle rusa hem till mitt bullerbyhem och vara upprörd över att min älskade mor splittrat vår vackra familj?
C: Jaha??
D: Besviken igen.
E: Hahahahahahha, ahjuste..
Ja, den här listan kan fortsätta ända till Ö, men jag tror ni hajjat poängen.

Slutligen. Var är poängen?
Jag höll ju så klart med om att det skulle bli supernajs att ses, och han skulle ta med en flarra rött, min kära mor hade talat så mycket om mig och det skulle bli så trevligt..
Och nu undrar jag ju lite vad stalkern fick ut av det hela? Och hur gammal den är? För jag slutade med busringningar för ganska många år sen..
Jag hoppas jag gjorde den glad.. Men jag tror den blev besviken.

Nej, dåligt jobbat säger jag. *skakar på huvudet*