Varför!

Varför är det så jävla varmt!?!?
Jag orkar inte.. Hund orkar inte.. Ingen orkar!

Sa jag att jag fick gelatinkapslar i den nya medicinen?
Jag roar mig med att öppna och tömma dessa... Känns som om det kommer bli drygt jävligt fort.
Läkaren tyckte uppenbarligen att jag var fånig, liksom rehabfolket när det kom fram till att det inte handlade om en allergi. Måste man bli sjuk av saker för att välja att inte äta dem? Jag har moralisk allergi mot att äta saker som lever eller levde.
Och jag tycker liksom jag har rätt att ha det.. Ingen skulle nånsin våga ifrågasätta varför en muslim inte vill äta grisdelar, eller varför en jude inte vill äta vad det nu är de inte äter...
Men att vara vegetarian är en lyx?
Insåg också att de antagit att jag varit jättenöjd över att äta grönsallad på rehab. Vegetarianer äter inte enbart grönsallad, bara så ni vet..

Idag ska vegetarianen laga Pasta och broccoli i tomat. Det känns lättare än tabulle med kinoa! Haha..
Om vegetarianen orkar.. Det vill säga.
Nån som vet vad man ska göra med vit sparris föresten? Färsk.. Hur trollar man fram mat av det?
Det blir rabarberpaj dessutom idag. Yey!

Pratade med en granne som jobbar och sliter i Icas kyllager hela dagarna.. Han tyckte det var värdelöst när det var så skönt ute. Jag skulle gärna betala för att få sitta i Icas kyllager för stunden.
Eller handla mjölkprodukter på Hemköp på stan... *drömmer sig bort*

Men men.. Vem vill komma och städa åt mig? Jag bjuckar på paj!
Hahah.. Nä..

Fredag med låda!!

Ännu en fantastisk låda, fick vit choklad idag! Och jag har inte ens ätit upp den.. Förvisso är det mest för att jag är mätt av ostbågarna, men det tycker jag inte vi ska fördjupa oss i.
Jag hann tyvärr inte se min hemliga pojkvän (man kan väl få drömma!!) den här gången eftersom jag låg på soffan och var tjock ihop med hundet. Men han var nog snygg. Mannen som kommer med choklad och godsaker åt mig får se ut hur fan han vill för den delen!

Jag var duktig och gick till Ica för att kompletera receptet som jag fick.. Och det var kanske där jag hittade ostbågarna också, men nu glider vi ifrån ämnet igen här.. Duktig var jag!
Det är ju så satans varmt.. Som tur är hatar hundet det lika mycket som jag, iallafall om det involverar att röra på sina små tassar. Att ligga i solen på balkongen orkar hon med.

Igår fick vi en sån där McDonalds figur, en dalmatin, av sötaste grannen. Jag försöker övertyga henne om att det är en valp och att man kanske inte bör bära honom (det är en han, han har blått halsband) i frambenen. Eller kasta upp honom i luften... Och att han nog bör ha sina öron kvar.. Hon är inte helt övertygad än, men hon brukar komma förbi och lämna av honom till mig för en snabbkoll av alla lemmar lite då och då.

Blev lovad att få flytta till Estland och bo på landet, och föda massa barn (yeah yeah), igår! Haha.. Jag råkade trycka på rätt knapp på nåt vänster, den tysta lilla pojken fick mål i mun!
Jag tänker mig mest att han ju kan komma och hälsa på? Innan jag ger några löften om barnafödande iallafall..

Åh, alla dessa friare.. Haha..
Ladyn har dock valt sin favorit, och envisas med att påpeka det i tid och otid!

Menne, hur vore det med lite snö?

Färdig..

Jag är klar med min vecka! Nu är det helg.. Haha..

Orkade mig upp till måndagens rehab, fann att min favoritmedrehabare skulle börja den gruppen, men inte ens hennes närvaro gör måndagar lättare. Så jag är fortfarande nöjd med mitt beslut att avsluta den gruppen. Somnade som en klubbad säl efter det, tog mig upp till tisdagens rehab och gjorde det jag skulle. Somnade återigen som en klubbad säl och tangerade nästan mitt sovrekord på 18 timmar..
En av kontaktpersonerna yttrade förut nåt i stil med att "försök att inte göra så mycket på måndagskvällen då". Eh.. Göra? Mycket? Förlåt, jag ska försöka skära ner på mitt ligga-död-på-soffan-och-stirra-på-tvprogram-som-jag-inte-hänger-med-i... Vad tror hon att jag gör? Partajar?
Nåväl, det är över..
Torsdagens rehab var inställt av nån anledning, därav är det helg!

Hemmet rasar verkligen ihop när jag är så trött.. Idag kör jag Kenny och försöker rycka lite i allt.
Har ett paket att hämta på Joker också, vet inte riktigt vad det är. Men orka gå ända dit? Utan hund det vill säga.. Det är tråkigt att gå ensam. Ska höra med sötgrannen när hon kommer över och ger mig en halv bunke turkisk youghurt.
Hur som så behöver jag duschas innan jag presenterar mig själv i nån butik. Tvagas.. Med stålull.

Annars är det nog ganska lugnt.. Låda på fredag! Yey!

Fredag

Gårdagens möte ska jag kanske börja med att få ur mig.
Läkaren är jättesöt, Fkassepersonen var också ganska söt och ny. Mina kontaktpersoner börjar jag tycka minde och mindre om.. Och igår kom jag till insikten om att jag faktiskt måste ta ett snack med den ena. Det börjar gå överstyr. Mod får jag av min rehabkollega som tagit ett eget snack med sin egna kontaktperson. Väljer hon att inte tro på vad jag säger och försöker "sätta hårt mot hårt" så kommer hon få just det! Jag jobbar hårt med att vara ärlig och öppen mot folk som jag egentligen inte alls velat vara så mot, och då förväntar jag mig att bli trodd också. Den andra kontaktpersonen, som är en söt pojke, börjar förlora poäng han med. Det räcker inte med att vara en söt pojke..

Fkassan hade en massa nya regler som eventuellt går igenom, och då kommer det bli svårt framöver. Men vi tar den bron när vi kommer dit. Som det ser ut nu så blir det sjukskrivning till februari. Sen måste allt omutvärderas eftersom jag fyller trettio, blir man magiskt frisk då? Nåväl.. Regler, regler..

Eftersom jag inte sov en sekund natten till igår så var jag dessutom både trött och grinig. Ladyn mötte mig där för fika och lite skitsnack, och det gjorde att jag orkade mig igenom mötet. Socker rules!

Tanken var att söta fröken Korp skulle komma över, men jag orkade ju inte.. Blir så less på mig själv då. Men jag vet hur ickerolig jag är utan sömn. Vi får helt enkelt ta det senare! Presenter och böcker till höger och vänster blir det.
Men jag vill ju orka med mina vänner..

Jag somnade mycket riktigt på soffan och sov fem timmar-ish. Sen tvingade jag mig att vara vaken och se på schlagern. Efter det ramlade jag och tjockbull i säng.. Och då blev allt jobbigt. Alla känslor kom på en gång och Ladyn fick trösta lite.
Vi somnade tillslut, och sov allt för länge.. Vaknade av en kissnödigt hund som efter att jag skyndat ut med henne inte alls ville kissa utan bara nosa.. Det är väldigt moget att bråka med sin hund. *S*

Grannen hojtade på mig på balkongen och hade köpt present till oss!!! Jag fick en klicker!! (Ett träningsverktyg för hundar btw) Dessutom lovade hon mig ett paket kaffe när jag kom hem igen, och därmed har hon räddat hela min helg!

Jag skyndade iväg till Pratperson och fick prata av mig.. Fick låna en avslappningskassett av henne, vi får se hur det funkar. Det var skönt att prata av sig lite, få lite grepp om ångesten som härjar emellanåt.

*dricker kaffe och skickar varma tankar till min sötaste granne*

Trots tröttheten av att ha sovit för länge känner jag mig full med energi! Jag vet att det är ologiskt.. Screw that.
Kenny kör ett varv, och jag ska orka ta tag i oredan här hemma tror jag.

Natt

Klockan är halv fyra, jag har nog gett upp sovandet.
Och imorgon (idag) är det möte. Stort, massa möte.
Ladyn skulle bjucka på kaffe och daim innan..

Tredje natten av absolut osovande. Sketet.
Jag läste en bok ett tag. Men den tog slut.. Nu surfar jag mest runt lite.. Om klockan ändå kunde bli nio så jag kunde väcka tjockbullen och göra kaffe och allt det dära. Eller, om vi ändå ska ligga här och önska oss saker så kan det väl bli måndag så jag har mer än inget att göra saker för. På måndag kommer det finnas massa kaffe och massa annat med! Massa!
På fredag lutar det åt att bli en låda.. Tjohoo.. Inte nu på fredag, jag är redan i nästa vecka.

Pengar är skit.. Men snart kommer skatten. Dåååå jävlar. Då ska jag lägga tillbaka tjockbullens pengar i hennes kassa! Och jäklar vad kul det kommer bli!
*försöker iallafall*

Jag kommer vara död imorgon. Helt klart.

Tisdag..

Jag gick och la mig vid nio.. För att i lugn och ro kunna sova, vakna och göra det jag skulle.
Nu fungerade ju den planen inte alls.
Jag vet med mig att jag var upp och snurrade ett par gånger, jag trodde jag hade drömt att jag köpt present till Ladyn. Men, datorn stod på och jag har lite nya saker på traderabudandet! Haha.. Nåväl, vare sig jag sover eller är vaken så är det fina saker!!

Ringde till Rehab och fick det avklarat, fick prata med min favorit, den norrlänska väggen, och det kändes bra. Man kan slänga lite käft med honom, och det är jag alltid tacksam över.
Grannen skulle komma och göra sin sista visit och studera min hund, jag sa eftermiddag.. Ingen aning om hon varit här, jag skulle inte höra om tredje världskriget kom medans jag sov..

Trots all sovångest och frånvaroångest så känner jag mig ändå på topp, nya jeansen sitter som gjutna. Fattigdom är som sagt en överlägsen diet! 
 
Jag har hunnit ringa till Telia och meddela att jag tycker att det skulle vara roligare att få mindre räkningar lite oftare, det skulle de fixa omgående.

Dags att gå igenom resten av posten minsann.. Och fundera på vad man köper åt Blondinen som fyller 29!

Senare...

Har varit till Ica med sötaste grannen och promenerat i skogen med hundet..
Ringde till Rehab och förklarade att jag sovit tre timmar inatt, hon förstod, frågan är om folket som har med saken att göra tror på det. Det känns verkligen som om de inte, och fortsätter de så så måste jag nog sätta ner foten och göra det tydligt för dem.

Jag tog en vända i källaren också, hittade på några till böcker. Plus en King! Jag visste väl att jag hade läst Talismanen förut, och där låg den. Men jag är inte säker på att den verkligen är min.. Den känns lixom lånad. Nån jävla skola ligger minus på Kingkontot.
Blev av med en hel svart sopsäck plus en trasig kartong. Det återstår en miljard saker.

Jag hittade dessutom mina gamla NKOTB-tröjor!! Haha.. Ska ta upp och tvätta...
Tvivlar väldigt starkt på att jag kommer i samma storlek, vad den nu kan vara, som när jag var tretton dock..

Måndag..

Nej..

Massa ångest och rastlöshet.

Ska ta en sväng ner i källaren tänkte jag.. Läst ut alla böcker jag hittade förut. Eller alla jag känner för att läsa.

Jag drömmer så mycket nu, saker som skulle kunna vara riktiga. Ni vet, så där lite för nära gränsen.
Sen vaknar jag och måste sortera..
Det händer att jag drömmer och inte vet vem det är jag har bredvid mig när jag vaknar mitt i natten, det är smärtsamt.
Läste nyss Korpens inlägg, och lilla Divan har funnits med i mina tankar nån gång på sista tiden faktiskt.
Det är också bara smärtsamt..

Skitdag.

Söndag..

Med tillhörande seghet.

Rehab imorgon, för jag kommer inte undan förrens jag gjort avslut.. Drygt, men bra för mig.
Frågan är bara hur jag ska komma upp.. Sov allt för länge idag, vaknade av en uttråkad Tjockbull.
Läste en och en halv Kittybok igår.. Haha, men har man behov så har man!
De är ju lite gulliga, men sådär irriterande felaktiga och med spännande översättning på 60tals svenska. Jag vet att jag ska ha fler nere i källaren, måste bara hitta på dem. Jag läste ju dem aldrig när det begav sig. Och en bok är en bok!

Jag har fått en beundrare.. Föresten.
Jag förstår inte varför min trevlighet blir flörtighet i vissas ögon. Och jag fattar ju ingenting förrens gränsen klivs över, som vanligt. Hur som så uppskattar jag inte att bli raggad på av sjuttioåriga hundbekanta. Och jag vet inte hur jag ska ta mig ur den båten..
När man ser tillbaka på det så tror jag att den kritiska punkten ligger nånstans vid "har du nån pojkvän då?", varpå jag är ärlig och säger att jag inte har det. Jag måste lära mig att ljuga..
Planen är att låna Lånepojk och spatsera omkring med lite! Haha... För jag vet verkligen inte hur man säger "tack, men nej tack".
*rys*

Nåväl, göra litet ryck så det kan bli kväll så det kan bli morgon..

Mätt!

Lagandet av maten blev ganska spännande..  Man skulle tvätta grynmojset först. Nånstans tror jag att jag tillsatte för mycket vatten. Grönsakerna skulle "ångas i vatten i nån minut". Eh... Jag la dem i kokande vatten i några minuter! Kan även tillägga att man KAN äta sparris rå, det visste jag inte.
Nåväl, det blev ätligt.. Och jag lär mig väl nån gång. Lite skoj med en utmaning också.
Spältvåfflorna är snart slut.. Det var visserligen bara sex stycken i det lilla paketet. Jag och Ladyn ska åka till Danmark och köpa en miljard paket!!!

Uh, afasi-hjärna igen.. Det är jobbigt som fan.

Idag när jag rensade dator så hittade jag på skolarbeten som jag gjort, och några som jag nästan gjort. Och jag blir så ledsen över att jag inte gjorde klart dem och lämnade in för de är skitbra! Om jag får säga det själv..
Jag tvivlar på att min afasi-hjärna ens skulle kunna tänka i de formuleringarna som jag hade gjort.. Å andra sidan så kan vi ju hoppas att det försvinner med den nya medicinen.
Ser fram emot att testa den faktiskt. Läkaren förklarade saker så himla bra.. Den jag har arbetar bara med seratoninnivåerna i hjärnan, medans den nya även hjälper noradrenalinet. Och eftersom det inte händer nåt spännande av de första medicinerna så kan man ju lika gärna prova, känner jag.

Sängen är nybäddad, magen är full.. Jag ska ut med tjockbullemonstret och sen slänga mig i duschen.
Hannibal är dock snart slut.. Och det är en vecka tills de säljer böcker i centrum igen! Det är visserligen en vecka tills att jag har möjlighet att köpa några böcker också..

Älska låda!!

Min låda kom nyss! Med massa godsaker..
Istället för utlovad päronsaft så fick jag apelsinjuice, spältvåfflorna visade sig vara GODIS!!! Jag tycker inte ens om honung, men de här var gudomliga!
Fruktskålen är full av godsaker, kylskåpet är fullt av godsaker, och jag ska laga.. um.. tabulle med kinoa? :D
Fast jag får modifiera receptet en aning, har ju ingen paprika.. Och inga rostade nötter. Men vad gör det!
Jag älskar lådan, jag älskar mannen som levererade lådan, jag älskar personen som packade spältvåfflor åt mig.

Datoriseringen.. har avstannat. När jag till slut fick den gamla hårddisken att funka i mellandatorn så vill den iallafall inte funka ordentligt. Så det blir väl till att slita fram det gamla åbäket och fixa det, sen kan jag äntligen slänga skiten.
Bara ha vackra LarsGöran.
Jag älskar LarsGöran också...

Jag älskar allt idag!
Ursäkta mig, men nu ska jag gå och äta ett äpple.

Torsdag

Jag har varit och träffat läkare.. En ny, som vanligt.
Men hon verkar duktig, och hon var trevlig. Jag ska få ny medicin och sen hoppas vi på att jag ska få lite mer ork. Vad det gäller sovandet så trodde hon inte att nån medicin skulle hjälpa, det ligger djupare än så. Skoj.
Lutar åt att jag får ett helt års sjukskrivning sen, med risk för att jag förlorar en massa pengar på det. Men tryggt också, slippa träffa nya läkare var tredje månad.
Stormöte om en vecka, och det är jag lite nervös över, med tanke på tidigare erfarenheter. Men det ska nog gå bra.. Det går säkert bra, men oron sitter där ändå.

Har lite att fixa med förutom datorn idag, så jag lär ju sätta fart.. Imorgon kommer min låda! Då ska jag laga nåt spännande.. Haha..

Onsdag

Tänk om man bara kunde lyfta bördan av sina vänners axlar och bära själv en liten stund, ta bort smärtan.. Men inget kan man göra.. Jag försöker få pyssla om lite, men jag förstår att ompyssling kanske inte står högst på behovslistan just nu.
Inget jag vill basunera ut i bloggen, eftersom det inte handlar om mig, så jag håller mig till att säga att jag önskar att jag kunde ta över en liten stund.. Jag är jävligt bra på att stå ut!!

Förutom det så längtar jag efter min fina låda.. Min SINGELlåda. Haha. Jag tyckte den var tuff.. *snart fredag*

Jag har hunnit med att vara gårdens surkärring också, jag passar så himla bra i den rollen. Jag tycker inte att det är okej att ungjävlarna här jagar livet ur de stackars hararna som är i skaffabarnläge. Dessutom låter de illa, ungarna, och är fula, också ungarna.
Jag var ut och rökte och såg nån liten ungjävel springa efter dem, och röt i att man inte gör så. Strax efter kom en annan ur flocken fram och ifrågasatte mig!!! Som om det vore helt naturligt att jaga och skrika efter vilda djur! Och var i helvete är föräldrarna..

Var sällskapsdam igår och tittade på ett stort och konstigt hus! Vad gör man med en gammal biograf lixom? Men idag saknar jag huset. Idag vill jag påta i trädgården och inte se en ungjävel på flera mil. Bara jag och mina mördarhundar, ja jag räknar med Ladyns lillpojk nu. Haha.. Mördarstövaren.

Annars är det datorfix igen.. Blev en paus pga bristande ork. Men nu ska åbäket ut från mitt kök! Fula fula stora dator!


Tisdag

Det blev tisdag till slut! Jag försov mig.. Jag hann hata mig själv en bra stund innan jag kom iväg till rehab, sen och jävlig. Men det var så skönt att träffa mina sötnosar! Så välkomnande och avslappnat.
Jag och favoriten tog en sväng till ica och satt och pratade i nästan en timme! Tiden går fort..

Nu är jag hemma och landar, ska snart gå en sväng med fröken hund om det behagar henne.. Sen ska jag vara sällskapsdam och titta på hus. Ska bli skoj med en utflykt. Hoppas huset är fint också, ska nosa runt där.. Haha.. Peta på väggarna och se om de ramlar och sånt där viktigt.

Åh! Höll på att glömma! Igår!!
Jag beställde en låda från Årstiderna! Jag ska få grönsaker och frukt levererat till dörren! *längtar till fredag*
Det känns som en liten present! Fast det medföljer ju en faktura, det gör det.. Men ändå! Present!

Måndag

Skitmåndag till och med.
Jag sov till elva, så det blev ingen rehab. Ord som "närvaroproblem" dyker upp som ett hån i huvudet. Jag tror inte mina kontaktpersoner tror mig när jag säger att det faktist inte har med själva gruppen att göra. Jag var inställd på att gå, jag hade fixat allt som behövdes fixas. Men jag vaknar inte.
Känner mig sketen.. Känner mig som den eviga skolkare jag är.

Och då är jag minsann kanske inte redo för att rehabiliteras! Då kanske jag passar bättre på Samhall! Det är väl den underliggande hotmeningen at the moment.
Never.
Nej.

Hursom.
Ladyn kommer över med lillagrisen, och det ska visst köras och handlas en liten skvätt. För mer än skvättar har jag inte råd med. Det är en helvetes massa månad kvar... Pulvermosdiet blir det ett tag framöver.

Söndag..

Vi vaknade allt för sent.. Telefonen har ringt, det där göteborgsnumret som inte säger nåt när jag svarar. Klockan har ringt många många gånger.
Det var svårt att varva ner igår.. Fick meddelande från exet om hemska saker, sen oroade jag mig såklart.. Det gick en massa hemska timmar när jag inte visste ett dugg och inte kunde göra ett dugg och inte ville störa. Sen ringde han och berättade att skadorna inte var livshotande iallafall. Trots allt så verkar änglarna ha varit med och gjort sitt.
Kanske kommer han hit idag, och det vore skönt.. Så kanske jag kan göra nåt iallafall? Klappa på och bjuda på vatten kanske?

Imorgon är det måndag! Sista dagen på den rehaben.. Just nu känns det lite synd för gratis mat är gratis mat och ibland får man inte vara kinkig! Haha.. Men jag tror det blir bättre på det här viset, att jag får en eftermiddagsgrupp som inte innehåller kött dessutom.
Sen är det tisdag och jag längtar så mycket efter min favoritmedrehabare..

Stjärnan gillar inte värmen föresten.. Och det är Maj. Stjärnan gillar inte regn heller, eller blåst. Jag förklarade för henne att vi tyvärr inte kan flytta till nåt ställe som inte har väder.. Hon blev sur och gick en meter bakom mig och petade på alla pinnar hon hittade. Sen tyckte hon att hon skulle ha kex! För ibland tycker man det! Men det får man inte.. *evil*. Man får inte kex för att man orkat gå ut och kissa.. Man får inte kex för att man kommer och sätter sig framför kexbäraren. Om man lärde sig "tass" nån gång under 2008 så får man kex!!!

Sol

Winnerbäck visade sig vara det perfekta soundtracket för stunden! Såklart..

Det är varmt och soligt, jag påtar runt lite hemma efter att ha tittat på en film jag lyckats beställa. Jag mindes inte varför jag köpt den, men sen visade det sig vara en Koontzfilmatisering, och då ramlade ju slanten ner. Jag trivdes med den, men å andra sidan trivs jag med det mesta just nu.. Allt är himla trivsamt!
För stunden så går alla måsten på sparlåga.

Det verkar som om hundet inte alls har nån lust att gå ut i den här värmen, och jag förstår min lilla bekväma dam. Men jag vill ut i skogen igen! En halvtimme får hon stå ut med... Hon dör inte, hon klagar bara.. Men det står jag ut med, för hon är världens sötaste lilla flicka. Och som tack för den tanken blev jag just erbjuden ett halvt tuggben! Haha, tackar..
Eller så var det "ta du och lek med det här benet så går jag in och lägger mig igen.. ".

Kanske dyker det upp sällskap senare, men sånt vet man ju aldrig helt säkert..

Den bubbliga känslan håller i sig. Frihet, lugn.. JAG.
Även om den ger en ny definition på "ensamstående"...
Men det ordnar sig.

Nu ska vi ut i solen!

Fridag..

Nej, det är inte afasi, det ska stå så..

Har varit hos pratperson, det var skönt.. Hon förelsog saker, hjälpa mig göra avslut.. Jag ska fundera.
Sen var jag och hundet ute i skogen en stund, hon blev toktrött, speciellt när skogen var slut och det bara återstod asfalt och inte minsta lilla grästuva att mumsa på, då blev det trött. Hon släpade sina små tassar efter sig och suckade.
Jag tyckte det var underbart, eftersom jag haft träningsverk from hell efter staketbyggandet så har promenerandet legat lite på hyllan.. Men nu kör vi igen!

Jag är lite berusad av ett beslut jag tagit.. Det känns som frihet, det luktar och smakar frihet. Jag är nöjd med att vara mig själv. Tänk, varje gång jag använder ordet "nöjd" så dyker Fröken Korp upp i mitt huvud och kraxar! Haha, men jag menar inte nöjd som i att jag nöjer mig med att vara mig själv, jag är bara nöjd. På ett bra vis! Sluta kraxa!

Sebastian sjunger för mig idag! Jag har, håll i er, köpt två skivor! Varav en var lilla söta Sebastians.. Okej, den kostade inte många kronor, det gjorde den ju inte. Men jag tycker om den. Sen är jag övertygad om att Herr Winnerbäck kommer sjunga fint för mig också.
Tyvärr var det nåt fel på Scarlet, skivan verkar repig.. Den första iallafall. Det löser vi på måndag.

Torsdag - all is well..

Inget att rapportera, lugnt och skönt.
Färgade håret igår, det blir nog snyggt när jag får tvätta ur det. Just nu kliar det mest. Ska duscha bara Kenny är klar med sitt jobb.
Fixade lite med min sötaste granne också, hon bad mig kopiera ett par papper åt henne, och det gör jag mer än gärna. Bättre granne får man leta efter... Sen undrade hon hur det funkade med trådlöst internet eftersom hon ville möblera om och hennes kabel inte räckte, men jag hade ju en över så hon fick ta den.
Hennes svarta lilla kattpojk kom och gosade med mig, han är bland det sötaste.. Jag gillar svarta katter, och nu är ju båda "mina" väck. Kattunge någon? Haha..

Tänkte fixa lite hemma idag, jag trivs inte i oredan. Men ibland orkar man inte göra nåt åt den..
Hunden sover, Meatloaf sjunger, katterna piper.. All is well.

Bakis..

Man blir det när man öppnar helvetesgapet.. Inte för att jag orkade dränka mina sorger i alkohol igår.
Däremot friade jag till en man med ett fint efternamn! Helt nykter!

Idag hade jag ingen lust alls att kliva ur sängen, men ett stycke tjockbull skulle fraktas till veterinären (en riktig) och få en present.. En jättefin sprutpresent med skydd mot kennelhosta. Vi fick veterinären som jag inte alls tycker om, trots att jag bad om den andra, men han visade faktist upp en helt annan sida idag! Tog mig åt sidan och jag fick lufta mina bekymmer från igår med honom, även om han inte kunde säga nåt speciellt med tanke på att han aldrig sett djuret. Dessutom fick jag lufta ord som "inkompetent", "oseriös" och  "billig" , dock undvek jag "polackhora".

Rehab blev det ju inget med, och mötet jag hade igår eftermiddag kom lixom i skugga av allt annat som hände senare. Möte, diskussion, jag håller inte helt med och jag är lite rädd för vad det betyder. Men jag ska få slippa den förhatade matlagningsgruppen (nu när jag har börjat lära mig att acceptera den) och istället få börja baka.

Idag har jag beställt tid till psykologen, känns verkligen som om jag behöver prata av mig.. Samma mupp till receptionist som sist, när jag för övrigt sa åt dem att ge mig en ny tid, men jag får väl en nu.. Jag tycker att man kanske ska försöka uppmärksamma när patienter på psyk vill ha en tid.. Kanske..
Inte för att just jag känner för att meja ner folk eller ta livet av mig eller nåt annat klämmigt, men ändå!

Jag kom av banan..
Efter veterinärbesöket och vaccineringen så åkte vi hem till Ladyn och mös lite, jag fick träffa Harry Potter!!! Seriöst, det är ju hur tufft som helst! Harry gjorde kanske inte direkt vågen åt mig och hundet, men han var nog glad på sitt egna vis..
Eftersom att min blivande man kanske eventuellt skulle komma hit så åkte vi hem och mös lite här hemma istället. Mannen kom dock aldrig.

Och min lilla Blondin lever! Fick sms mitt i allt det förhatliga bussandet på väg till veterinären... Vi behöver ses och catcha upp en hel del.
Aja, dags att sova nu kanske... Inga större saker att göra resten av veckan, bara att andas ut och vara.


Helvetesgapet

Nu har Ladyn åkt hem, jag har ingen mer att vända och vrida saker med. Idag öppnade jag helvetesgapet en stund..
Jag var hem till min mor.
Inte på grund av en inbjudan eller nån annan trevlig orsak, utan för att hon var på väg till en inkompetent veterinär med sina andra katt. Inte för att undersöka den för att den verkade sjuk, hon skulle åka och avliva den.
Så gör man, katten mår inte bra, katten får bli så sjuk att den inte orkar röra sig, katten ska få en spruta.
Eftersom jag hade haft ett samtal med henne när hon lät den första katten dö hemma (helt utan veterinärvård) att inte åka till just den veterinären, som råkar vara billig, eftersom hon är inkompetent! Det samtalet var som bortblåst, som vanligt.. Jag hade som tur var Ladyn här som körde mig dit fort.. Men alla ställen hade stängt, och ingen kunde få ihop pengar till jouravgiften på strömsholm... Ladyn körde oss iallafall, och vi gick alla tre in till veterinären, som inte ens tog i katten, utan bara konstaterade på sin brutna polska att katten var döende. Märkligt nog trodde strömsholm att det inte var nåt problem att vätska upp henne och så vidare..
Men eftersom att min mor valde att gå till jobbet när hennes katt låg döende hemma med torkat dräggel i pälsen, istället för att åka till en riktigt veterinär så kunde vi ju nu inte det.

Så hon fick somna, min lilla katt.. Jag trodde hon hade det bra där, därför tog jag inte henne ens när den gamla katten dog.. En i övrigt fullt frisk 12 årig katt, som aldrig haft nåt problem alls, men som naturligtvis (som katter blir) blev deprimerad och förvirrad över att hennes livskamrat försvann, och slutade äta.

Det är tragiskt, men över.

Det som var värre, för mig, var konfrontationerna med min kära familj. Jag öppnade luckan för fullt, ilska och hat vällde ut. Ord som slog och skadade, och det var så jävla skönt..
Jag fick skit, jag var oduglig som vanligt.. Jag skyller allt på andra.. Jag var oresonlig.
Naturligvis fick jag "vad håller du på med!?!" med tillhörande "armarna i sidorna"-posen av min mormor, när jag var där i ett ärende efteråt, eftersom jag ringde och frågade om hon hade en femhundring över, så vi hade kunnat ta oss till ett djursjukhus.

JAG ORKAR INTE MER.

Just nu vill jag byta stad och byta efternamn, jag vill inte vara en del av det här. Det finns människor som uppskattar mig, som vet att jag inte är dum i huvudet, som inte behandlar mig som vatten när de känner för det. Jag orkar inte mer.. Jag tänker inte ta skit för att jag gör vad som är rätt och riktigt, även om folk är för korkade för att förstå det. Eller för empatilösa, eller vad fan de nu är. Jag skiter i vad problemet är, jag kan inte lösa det för dem, och jag tänker inte försöka längre..

För de som är intresserade, och tycker att jag ojjar mig om ett stackars djur kan jag tillägga att jag inte fick läkarvård när jag var fem och skar upp stora jack i hand och farligt nära pulsådern på en glasflaska som gick sönder när jag lekte med den, att jag fick tjata mig till läkarvård när jag var elva och stukade foten, eller när mina lärare kom att hämta mig med våld och släpade ner mig för trappen så att jag gjorde illa knät.
Jag har ärren kvar, både på insidan och på utsidan.
Men.. Jag skyller ju bara på andra.

Jag orkar inte mer..
Jag behöver skära bort den här cancerbölden som tär på mig nu.
Ge mig kraft.