Rastlös..

Jag vill gå på bio.. Se nåt som tar tag i mig, nåt som fångar mitt intresse en liten stund.
Men jag tycker att allt som erbjuds är skit...
Nåt annat som tar tag skulle också vara välkommet, vad som helst.

Det känns som om jag ska göra nåt idag, nåt viktigare än att vattna blommorna och byta i kattlådan, men jag kan inte komma på vad det skulle vara..
Gå nånstans? Göra nåt? Jag vet inte.. Det kanske är nån slags årsdag som jag glömt idag?
Jag glömmer så mycket..

Jag har försökt leta reda på mina kvitton från när jag köpte bokhyllorna för att verkligen ta reda på vad det är för färg. Jag var rätt säker på att jag köpt körsbär men när andra också är rätt säkra på att de köpt körsbär och våra körsbär är väldigt olika så vet jag inte längre... Men jag hittar inte kvittona.
Det är klart att jag inte slängt dem, jag slänger ingenting i kvittoväg, även om det är många många år sen..

Satans vad kallt det var ute idag! Kände jag när jag var på balkongen...
Allt här går i guloranga toner.. Träden, husen, till och med taken känns det som. Och marken, eftersom det ligger förkastliga löv där! Jag lovar att de är borta före lunch imorron..
Katten är också gulorange kom jag på, men det är han ju året om..

Trips..

Jag verkar ha Trips.
Det var ju inte direkt nåt glädjebesked!
Det verkar vara standard att använda sig av saker som är giftiga för miljö och dessutom har tagits fram genom djurförsök för att göra sig av med sånna här saker.. Men det kan jag faktist inte acceptera.
Jag provar mig fram med såpa och duschar. Funkar inte det får jag skaffa mig t-röd, det kan man också blanda i.
Men det är så långt jag sträcker mig...

Hur som helst så har vi både inport- och exportstopp i väntan på att de skräckinjagande Tripsen ska retirera. Död åt Tripsen!

---

Det verkar som om det är värt att tillägga att det inte är JAG som har Trips, det är krukväxterna..
Trips är små äckliga bajsande kryp för övrigt..

Illa..

Jag ser fram emot "Sjunde himlen" som börjar om 20 minuter...
Det kan inte vara ett gott tecken.
Efter det är det i och för sig "Gilmore girls" och det är faktist bra!
Det värsta är att "Cityakuten" går ungefär samtidigt som de andra två, half in half till och med, och det är ju ett dilemma. Fast å andra sidan går det ju i repris inatt...

Känns inte som om just den här tillvaron är nåt som Hagge Geigert hade kunnat göra nåt av i "Här är ditt liv".
Precis, jag är så gammal att jag minns...

Det blev inget ringande av idag, som jag hade planerat lite löst sådär. Men det är en dag imorron också!
Istället har jag druckit kaffe och planterat ett skott av min klockmalva som fått fina rötter. Jag borde plantera fler saker, men snart börjar ju tvn!
Å, gud, så tragiskt..

Jag är ingen tvmänniska egentligen!

Jag borde försöka ge bort lite skott, blomskott även om andra också känns nödvändiga att dela ut ibland, istället för att samla på mig känner jag nu när jag sitter och försöker titta ut genom fönstret.. Eller skaffa fler fönster.

Ojoj! Snart dags! Bäst att fixa mer kaffe!

På uppmaning..

Trädet som jag fotade åt er sist har snart inga löv kvar alls.. Men det är också det lövfattigaste trädet i grannskapet. Finns ett som nästan är grönt också!
Och jag tog ner parasollet på en gång..

Orkade inte med nån citytripp när jag skrev om det sist, men jag gjorde det igår, och det gick långt över förväntan! Men eftersom jag var så duktig igår så är jag oduktig idag.. Eller, jag tvättar faktist så helt oduktig är jag ju inte. Men jag försöker!

Mössan som jag stickar på växer så sakteliga.. Fick ett mått att gå efter igår också så jag vet när jag ska börja dra in, men det är en liten bit kvar. Sen återstår att se om den godkänns av den tänkta bäraren samt dennes moder.

Höst!

Höst!


Nu är det ju så att inte alla av oss har en flashig digitalkamera utan bara en kass kameratelefon, men hösten syns väl ändå?
Och ja, jag borde ta ner mitt blommiga parasoll snart...

Nejdå!

Jag har inte tänkt att lägga ner.. Som Molina oroade sig för.

I skrivandets stund sitter jag och försöker samla kraft till att åka ner på stan. Viktiga papper som skulle ha varit inne för en vecka sen måste in. Dessutom har jag lovat att köpa lite saker åt nån annan..
Jag borde..

Emellan sist och nu så har jag inte varit på rymmen hela tiden, men några gånger. Varav en ute på krogen! En välbehövd fylla för att lätta på trycket. Fan vet när man kommer ut igen...

På tal om Fröken Molina, hennes höstbild är ju inte ens höstig! Nejdu, kom och titta på hur det ser ut på den här sidan järnvägen.... Igår fanns det dessutom fullt med mysiga löv under träden men de är borttagna nu, kärringarna gnäller så om dem..

Igår mötte jag tvåmånadersdjävulen head on, så att säga.
Det var inte en sån bra dag.
Nu är det bara en miljon dagar kvar...