Dags igen..

Ny vecka, allt börjar om.. Stressande.
Vet inte exakt när jag utarbetade det här med att må skit på helgen, Fröken Korp höll mig sysselsatt hela lördagen så jag tog igen det nu på söndagen.
Ligger i sängen och surfar, tänkte försöka somna innan solen går upp. Har den pitbullätande (ja, faktiskt tog hon en tugga idag) katten mellan fötterna, mannen i huset i ett hörn i fotänden och Lillkatt i det andra hörnet. Tjockbullen snarkar i sin säng.
Har skrattat bort några timmar åt värdelösa ragg från Blobben.. Och pratat samboliv med exet..

Bäbisarna verkar ha återvänt till magen föresten! De var fan försvunna ett tag.. Lurigt det där när man inte vet hur mycket gravid man är.. Min lilla slampkatt...

Åh vad jag uppskattade min Korp igår! Hon är sötast och omtänksammast och och och korpigast! Jag fick två inbundna böcker som hon ägde men inte ville ha, jag gillar ju författaren.. Sen köpte hon lyxkaffe åt mig! Och godiskaffe som vi inte hann med utan ska sparas till nästa gång... Hon lagade dessutom maten åt oss, medans jag rastade hundet..
Mer sånt, massa mer..

Och på tal om henne så hittade jag på killen som Besten bor hos på Blobben! Han berättade vad min (vår) lilla Best har för sig och det lät jättebra, jag blev lite till mig när jag såg fina bilder och fick chansen att prata med killen i lugn och ro (utan min apbull som hojtar konstant) och han looooovade att pussa Besten och hälsa från Tant Anna, han skrattade, men han lovade!

Lördagsmys..

Fröken Korp ringde när hon vaknade, vilket konstigt nog var ungefär när jag vaknade.. Hon har iallafall ett nattjobb att skylla på! Själv har jag bara sovit i hundra år, och det kanske behövdes.
Fettan blev utläst igår, och jag har beställt resten av serien av Ladyn, de dyker upp när damen i fråga gör det samma antar jag. Gav mig på Borta med vinden istället, den låg halvutläst och väntade på ork. Älskar den, älskar Scarlett!
Korpen skulle flaxa hit med lite böcker dessutom, som en liten present!

Planen är att vi ska ha matlagningsmys och filmmys och bara umgås. Självklart ska hon få träffa nya tillskottet också..
Och Tavia Troll är säkert med på det, hon gillar ju folk. Lillkatt kommer bli överlycklig! Hon älskar Fröken Korp.. Hon gillar folk som är nästan som sin mammis...

Jag ska ta och göra rent så det kan lagas mat, tänkte jag. Det är fortfarande pastasås överallt efter Tavias lilla eskapad upp på spisen.
Hon är en spännande dam, hon har ingen som helst aning om vad ordet "nej" betyder, eller regler i allmänhet! Vet inte om det bara inte fanns några sådana i hennes förra hem, eller om jag måste lägga till nån slags lantisdialekt för att det ska gå in i hennes begränsade hjärna? Dessutom blir hon arg när jag säger åt henne saker! Hon morrar på sitt allra värsta sätt, och jag skrattar... Vad ska hon lixom göra åt saken? Lilla tokiga katta...
Inte verkar hon känna för att klämma ur sig några bäbisar heller, och vissa dagar känns de inte ens... Andra dagar känns de tydligt! Sluta hålla på godsakerna för fan! Ge mig mina baaaaarn!!!

Off I go..

Duktig kicka..

Ja, beröm är viktigt! Och om ingen annan gör det så får man göra det själv..

Igår gjorde jag matschema! Istället för att faktiskt äta, men det är en annan femma. Den viktigaste punkten är naturligtvis frukost, måste lära mig... Har köpt massa god variation i form av fryst frukt och bär. Måste vara enkelt och lättätet, det vill säga smoothie. Min psykolog kommer bli så stolt över mig!! (Och ja, jag inser att inte heller det är en helt normal tanke..)

Idag har jag handlat, massa bra saker. Fick tips av Ladyn på god lättlagad (billig) mat. Känns superbra! Håll lite koll på mig kära vänner, sparka lite på mig... Snälla?
Dessutom gjorde jag skogen med Tjockbullen, man får ju passa på när solen skiner och allt är höstmys.

På tal om hösten, så saknar jag Fröken Korp. Jag har redan meddelat damen i fråga det.
Luften får mig att komma ihåg en massa mys vi hade när vi var nästansambos! Inte sånt mys.. Normal mys.. Oporrmys!
Eller, inte vet jag vad hon gjorde när jag somnat! Haha..
Vi slängde ju oss ihop, var på väg att skriva "blev ihoptvingade" men så var det ju inte, på grund ut av att vi behövde varann i allt det praktiska besvär som hundvalpar faktiskt innebär. Säkert inte en drömsits för någon av oss, det blev en del pusslande och översovande och gemensamt ätande, lite stressande och bökande. 
Men.. Jag minns inget bök.. Det måste ju ha varit bök!! Jag har massa ensambehov! Och humör från helvetet! Och Fröken Korp - pöss? -  är ju ingen kattunge direkt!
Jag minns kvällsrökarna, när hon skulle iväg till jobb och jag iväg till säng full med valpar. Och chokladkaffepresenterna!! Och matlagningsmyset.. Och pratmyset..
Den sista tiden har jag ju inte orkat med nån, och jag antar att det som dragit igång lite.. Även om vi hade en liten fnurra ett tag så gick det över, som det gör med vänner. Man måste få ha fnurror! Och Fröken själv har ju också haft fullt upp i norrland, nästan..
Vi ska bättra oss, eller hur?

Min lilla Blondin har jag inte heller sett på evigheter.. Även det av goda orsaker. Men vi ska också bättra oss!!!
Tänkte bjuda över alla barnen, när mina barn kommit.. Tänkte att Kiwin kanske vill ha en liten present av sin Tant! Haha.. *Evul*

Torsta..

Avbokade rehab idag.. Orkar inte.. Har inte tid att stå och baka och vara social.
Dessutom sov jag länge...

Snart har jag läst ut fettan.. Det är en bra sömnbok eftersom den hela hela tiden upprepar sig! Ännu en av dessa böcker som jag anser man hade kunnat göra ett häfte av istället för bok. Men, det lutar ändå åt att jag måste be Ladyn leta reda på resten av böckerna i serien, som antagligen har försvunnit ner i packlådor! Man måste ju faktiskt läsa alla när man väl börjat, och min "att läsa" hylla är ganska tom.

Umgås med Kenny idag med, lika bra att bli av med tvätten.. Älskar vika in, älska sortera, älska ordning! Det kanske man inte tror om man hälsar på, men så är det faktiskt..
Men sen måste man ju klä på sig, oreda, och börja om från början igen.. Det tycker jag inte om.
Engångs kläder kanske vore nåt? Bara å slänga.

Idag står det "mer räk" på min att-göra-lista. Undrar var "mer peng" posten tog vägen dock.. Verkar inte finnas någon sådan. Uh..

Produktiv med locket på.

Jag har ringt typ alla idag. Säkert suttit sammanlagt en timme i telefonkö, men jag har ganska bra simultankapacitet så jag fick ju saker gjorda under tiden. Räkningarna är betalda, saker är avbokade, beslut är tagna.
Två vändor har jag och Kenny umgåtts, det hänger med andra ord tvätt överallt. Sängen ska bäddas..

Jag orkade verkligen inte öppna känsloluckan idag, därav inget pratpersonbesök, men vi ska ses i nästa vecka. Hon förstår, och det känns bra.. Jag är stressad och highstrung, så att säga. Men också på väg att koka över, det pyser ut känslor lite här och där.. Kan man inte få en tablett mot sånt? En liten?

Jag väljer också att inte söka vaddetnuheter retroaktivt, vad jag än gör så är det ingen garanti för nåt, så båten får segla sig själv bestämmer jag, nån hamn dyker väl upp. Man kan inte paddla när årorna gått av! Eller nåt sånt... Ger mig inte in och gamblar när jag inte förstår reglerna, och ingen annan verkar ju göra det heller. Vet ju att det finns fötter att landa på, i vilken hamn det nu blir.. Är ni med? Blev det för surrigt?

Satt förövrigt och muttrade i mitt stilla sinne över att exet minsann inte har hört av sig på ett tag.. Så visar det sig att han både vinkat och ringt. Haha.. Nej, jag ser sällan folk som vinkar. Fröken Korp vet minsann att jag heller inte vill bli tutad på av främmande bilar, hur konstigt hennes Pojk än tycker det är! Och jag kanske inte alltid lyssnar av min telefonsvarare så ofta..
Hur som så ville han umgås över ett par pizzor, och vem fan tackar nej till sånt?? Nu minns jag bara inte när han föreslog att vi skulle ses, men det visar sig väl.
Förvirrad är bara förnamnet...

Åh vad jag längtar efter mina bäbisar! Bara för att de inte uppehåller sig i min mage så betyder det inte att jag inte tänker bemödra (är det ett ord?) dem. Idag är magen jätteknölig. Inte min, den gravida.. Eller min kanske också är knölig, men det är i sånna fall av helt andra orsaker. Trust me..
Ledtråd: Det är inte Tjockman, han är ingen dålig flicka. Han ger inte sin blomma till vem som helst.

Ehrm..

Inte nog med att jag glömmer saker, jag hoppar över ord och gör hela meningar oförståbara!
Vad jag menade var att tabletterna får mig att glömma saker!

Nåväl.
Jag kan inte sova.

Det är så illa att jag till och med gett mig i kast med böckerna som Ladyn lånat mig.. Völvans dotter av Saga Borg.
Den... Den... Den är inte som Koontz.
Men den har bokstäver! I ordning! Som bildar ord! Som bildar mer eller mindre bra meningar..
Men jag kan inte låta bli att tänka på den som "fettan". Om nån minns Claes Malmbergs sketch i vilket program det nu var för en miljard år sen..

Imorgon ska jag träffa pratperson för första gången efter sommaruppehållet. Det skulle jag verkligen behöva, har en miljard saker att prata om. Men.. Men.. Jag vill inte, för det första. För det andra så kan jag ju för fan inte sova! Kan man inte sova så kan man inte vakna..
Imorgon måste jag dessutom ringa den förbannade Fkassan. Min person är då tillbaka från semestern och jag har tre ynka dagar på mig att besluta om jag ska söka vaddetnuheter retroaktivt eller vänta på att de bestämmer åt mig.
Slog mig, i mitt osömnande, och mitt "jagvillintejagvillintejagvillinte" att jag kanske inte bör söka. Men... Jag bör prata med henne, jag kan ju ha tänkt fel. Även solen har sina fläckar and all that..

Ett mindre kaos bröt ut här ikväll också.. Jag lagade mat, Octavia ansåg saker (hon gör väldigt ofta det), kastade sig rakt upp på två kokheta plattor, brände sig, skrek, välte ut kastrullen med pasta sås över sig och spisen. Hon sprang iväg, haltande på alla åtta tassar, typ. Jag fick tag i kattskrället och försökte torka av henne såsen, och sedan kyla tassarna under kranen.
Nu är det på så vis, att fröken är väldigt bestämd av sig. Hon ville inte ha sina tassar spolade, konstigt nog, och satte därför de flesta av sina 27 klor i mig. Hon ålade sig som en galen iller, skrek som om jag höll på att ta livet av henne, vilket naturligtvis gjorde att både Tjockman och Tjockbullen kom farande och undrade vad som stod på. Fröken Octavia blev inte gladare av att ha publik, utan klättrade ännu vildare på mig, medans jag skrek åt hund och katt att försvinna ur min åsyn å det raskaste!!
Tillslut fick jag sätta mig med min torra pasta och min deciliter sås som blev kvar i kastrullen...
Så nu håller jag tummarna för att inga trampdynor är för svedda, och att inga bäbisar är ihjälkramade.

Uh, nej jag orkar verkligen inte öppna pratluckan imorgon, det gör jag inte..

Nåt vi skulle behöva prata om är det suspekta släktkalas som jag blev inbjuden till helt plötsligt.
Jag tror faktiskt att Fröken Korp är den enda som förstår känslan jag har inför det...
Jag har ju ändå en bestämd känsla av att man inte bör ha "jag behöver prata med min psykolog...." som första tanke när man blir hembjuden till hälften av sina föräldrar. Men, så är det i det här huset. Med tillhörande panik-blick, kan jag tillägga.
Föräldern är det väl i och för sig inget jättestort fel på, och Tjockbullen är medbjuden.. Men föräldern har ju ett bihang! Bihanget har yngel... Djävulsyngel... Dessa har i sin tur också ynglat av sig! I mutantdjävulsyngel! Jag hoppas de lärt den döva att uppföra sig, eftersom jag är den enda som inte lärt mig teckenspråk. Kanske borde jag lära mig nåt passande "försvinn ur min åsyn"-tecken? Och jag vet inte riktigt hur mycket och på vilket sätt den andra var efterbliven...
Sen har jag ju också en viss panik för vissa situationer. Små öar, otillgängliga områden och så vidare. Ställen jag inte kan ta mig ifrån för egen maskin helt enkelt...
Otäckt, det är vad det är!

Nehej, ett per kapitel till av fettan kanske...

Hej...?

Mitt ego svider, inte en endaste person har saknat mig!? Inte snällt!!! Fyyyy!

Jag är tillbaka igen, jag har sålt min själ till Morrmorr.. Men vi lever allesammans, vi väntar tillökning dessutom! Men det får vara lite hemligt ett tag till.

Jag har iallafall saknat er alla, saknat att läsa bloggar, saknat att be drägg dra åt helvete, saknat att shoppa, saknat att prata strunt och framförallt har jag saknat att skriva av mig!
Jag får försöka inkludera allt lite i taget tror jag, orkar inte skriva om en hel månad. På grund ut av, eller tack vare kanske, så minns jag inte så mycket av den heller..