Lördagskväll..

Jag är bjuden på kalas, från Ponny-mannen om nån minns det eventet, men stannar hellre hemma och stickar.. Ja faktiskt! Det hade varit skoj, men jag kände inte att jag hade ork. Tror de spelar Iron Maiden nu... (Jag kan ju lixom njuta av festen på mitt egna lilla vis, två våningar ner).

Glada nyheter, Tjockebullen löper, på riktigt! Inte bara "monkeyfisten" som vi kallar det här hemma. Även om hennes cykel verkar vara en smula annorlunda så är jag glad att allt funkar. Och vem tror att Tjockebullen är som de andra små bullarna? Räck upp en hand? Nä, jag trodde väl inte det..

Tror jag kommit på en ganska bra grej för att hjälpa mitt mående på vägen, måste bara kolla lite detaljer och kolla upp eventuell sponsring, sen kan jag återkomma med detaljer.

Datakrånglet verkar ge med sig för en liten stund. Många många gånger har jag hunnit förbanna både Telia och deras förbannade dator.. Jag noterade att disken inte innehöll utlovade 160 gig, utan bara 148, samt att minneskortet visade mindre än vad det skulle. Ringde för att kolla hur Telia ställde sig till det hela, och de rådde mig att åka ner till butiken i stan. Jag gjorde det, och blev behandlad som en korkad (tjej) blondin!! Håll er ifrån det stället säger jag bara.. Jag har tillräckliga datakunskaper för att inte nöja mig med "det blir så ibland" som svar på mina frågor! Men killen hade faktist jobbat med datorer i fem, hela fem, år! Jag ångrar att jag inte var lite busig och la till vad jag tänkte: JAG läste till nätverkstekniker år 2000, vad gjorde du då?? Hade du ens gått ut gymnasiet?? Men.. Folk lyssnar så himla dåligt när man börjar förolämpa dem...
Lösningen fick jag när jag pratade med den mycket kompetenta supporten hos LG istället.. Han förklarade på bästa datanördspråk och jag är nöjd med förklaringen.. (Om nån är nyfiken så kan ni ringa så förklarar jag över tel istället för här.. )
När jag väl löst det problemet så la nätet ner.. Återigen ringde jag Telia som avsade sig all support eftersom jag "använder inbyggd programvara som vi inte vet nånting om, ring LG". Ehhh.. Jag ringde LG, som naturligtvis inte tyckte att det lät som om jag hade några problem med deras inbyggda programvara, att det istället verkade vara nåt tok med nätet jag använde.. (No shit, Sherlock)
Ringde tillbaka till Telia som suckade och stönade och försökte få mig att luta mig på LG istället.. Efter 30 minuters samtal frågade jag tjejen om hon kanske eventuellt skulle kunna kolla så att det inte är några störningar eller annat tok på nätet, vilket det så klart var. Smack på mitt område typ.

För att avsluta, så är jag oerhört tacksam över att min Morrmorr inte är som andra mormödrar.. Min Morrmorr skulle idag lära mig hur man stickar en häl på en strumpa.. Det var ett tag sen hon gjort det. Dessutom är min mormor inte så värst pedagogisk, och jag är en urusel elev. Tacksamheten består i att jag fick kaffe och äggmackor, samt fika, samtidigt som min Morrmorr fick stå ut med att jag använde termer som "maskhora" (eg. hur många maskhoror menar du att jag ska använda??), "snörjävel" (eg. snörjäveln är ivägen!!) och "käpphelvete" (eg. måste det vara så många jävla käpphelveten överallt??). Och som svar på "jag ska aldrig mer sticka en strumpjävel, jag ska skänka den här till nån enbent jävel" fick jag "ja, ryck ut alla käpphelveten du" eller "nä, garnet är för dyrt för att du ska ge bort din strumpa".
Ibland är hon bäst i världen..

Nu ska jag sticka klart min strumpjävel, kolla på värsta bra filmen och lägga mig i min nybäddade säng med de nyinköpta satänglakanen..

Back on track..

Efter några dagar som jag tillät mig ta ledigt och blöa för glatta livet så är jag tillbaka på banan igen. Det känns bra, bara för min egen skull, och det är vad som räknas.
Hoppas på att Ladyn ska komma över med sin vovve och gå med mig en sväng på promenad. Skönt att gå och prata, prata och gå. Och rycka i bushundarna då och då. 

Nån som vill se I am legend? Jag vill..  Bio-date?

Hittade en hel drös med roliga filmer på CDON, billiga var de också, men jag kan inte tillåta mer shopping för stunden. Det blir inte så billigt när man råkar lägga lite av varje i korgen, och slinta till på OK-knappen. Saknar en önskeliste-funktion på den siten. Bokus har en bra sån funktion, men riktigt uselt utbud av filmer. De har iofs böcker! Så tro inte att min önskelista är tom där! Haha..

Nähä, dags att återfukta sig en aning, torrluft, dålig återfuktning och stress gör inte min hud nån tjänst.

Åter igen..

Jag skriver ganska mycket här, bara att för det mesta så går det inte så bra med postningen av mina inlägg, idag tror jag det var stormen som snodde mina G:n, alla tre så att säga. Så går det med nymoderniteter!

Tröttnade på att försöka förstå mig på det hela, och stängde av. För att finna att de visade Resident Evil, tvåan, på tv! Fantastiskt ju! Perfekt lördagsunderhållning... Synd bara att de inte visat nåt alls som varit värt att titta på innan klockan tio.
Kollade och såg att det finns en trea, och tydligen nån form av böcker... Hur som, jag vill ha trean. Nu.

Det blev lite av en önskelista i det opostade, och försvunna, tidigare inlägget. Inte för att jag tror att folk ska springa och köpa saker åt mig, eller att folk ens läser, men.. Jag hoppas väl att Tomten eller Påskharen slänger ett öga åt mitt håll.. Kanske..
Vad jag vill ha, förutom Resident Evil är Broder Odd (Koontz, inbunden) men den verkar inte ha dykt upp på onlineaffären ännu, och jag som har en presentcheck! Nåväl, kanske finns det nåt annat jag kan köpa istället. Jag har en släng av köpmani känner jag. Köpmani och choklad/coca cola-knarkande är ungefär så destruktiv jag blir. Och Ladyn tyckte väl att jag kunde få roa mig med den formen av destruktivitet.

Fram till tolvsnåret hade jag livemusik här! Eller, inte här hos mig, två våningar upp.. Jättemysigt när man slipper spela själv ju, bara att swinga med till de klinkande tonerna av en gitarr med förstärkare. Woot för mig!
Och VARFÖR använder man förstärkare i en 58kv lägenhet?

Nu är det tyst, jag har alla mina röda vänner i sängen, och tänkte ta och läsa ut Allijaska-boken ikväll.. Den är ändå ganska intressant.. Dåligt skriven, men intressant. Det skulle vara riktigt kul att åka dit nån dag, gärna när det inte är 50 minusgrader.

Gnatt

Sängsurf..

Svårt det här med nytt tangentbord.. Och visst, kanske skulle det vara lättare att skriva om jag inte låg i sängen, som en padda, med en snarkande hund på ena sidan och en kurrande katt på andra sidan.
Ligger här och fundilurar på om jag ska hämta en film att kolla på eller läsa ut Allijaska-boken.. (Det står för övrigt inte ett ord om att det minsann egentligen skulle heta Allijaska, däremot att Alaska betyder "stort land" på.. på.. aluitiska, eller vad fan det hette.)
Väntar nya böcker på måndag, har ju en lång lång serie som jag blivit hooked på, och så beställde jag tillslut fortsättningen (eller nästa bok) som James Frey skrev, visst heter han så? Nåväl.. Önskar mig Broder Odd i inbundet skick också, men just nu tillåter nog inte min plånbok mer en billiga pockets..

Tröttheten sitter kvar, jag tappade alla mina fina rutiner och allt känns jävligt blöigt för tillfället. Men jag vet att det får göra det.. Ursäkta att jag avbryter mitt i, men varför i helvete rör sig muspekaren när jag skriver??? Jag petar fan inte på knappar! Jag har inte så feta korvfingrar att jag inte känner vad jag gör! Hursom.. Blö är det, blö blir det av allt. Ingen ork, ingen lust. Ganska jävla synd om mig är det också.. Men jag vet inte, det måste väl klia för att läka, genom smärtan kommer helandet. Eller nåt.
Nya tag, strax..

Behöver nog lite filmer också nu när jag tänker efter.. Shoppa, shoppa, shoppa...

Trött..

Försökte skriva inlägg här igår, men på nåt vänster åt min nya fina blanka laptop upp mitt inlägg... Eller så (och det är kanske lite troligare) så kom mina fingrar åt nån jävla knapp och raderade hela skiten. Det försvann och jag var för trött för att skriva om det.
Idag är jag med trött, var inte långt ifrån att faktist kräkas och svimma efter en Maxi-vända med Ladyn.. Det känns lite bättre efter att ha petat i mig lite socker och ett par mackor. Inte bra, måste äta.
Tror helt enkelt det varit lite för mycket några dagar nu. I måndags var jag på rehab, och det gick fantastiskt.. Men väldigt utmattande. Igår var jag hos min pratperson och ramlade igenom min egna mur. Turligt nog hade jag min söta rara Lady hemma hos mig (med vovvarna) och hon tog hand om mig, massa.. Jag ynkade ner mig i soffan och mumlade som svar på tilltal, hon fixade mat och ställde tallriken framför näsan på mig. Precis vad jag behövde.

Laptopen är fin, om inte det framgick i det förra stycket. Funderar på att döpa den, som Styrlund gjort, men jag har inte hittat nåt bra namn.. LG känns lite.. opersonligt lixom. Dessutom fick tjockkatten den stora kartongen som allt kom i, det är hans nya hus. Han sover där just nu faktiskt, och snarkar så det skakar i kartongväggarna.

Hjälp, jag gjorde nästan samma sak igen! Raderade!
Fan, det får räcka, håll till godo, jag är trött iallafall...