Vidrig fortfarande och violett tå..

Den har fått en fin färg, min tå.. Den gör lite ont fortfarande, och det tänker den nog fortsätta med ett tag..
Härligt..

Ungarnas sleepover gick bra.. Även om Lillkillen inte sover så bra borta, inte när mammis inte är här. Jag och alla kidsen, stora som små, stängde in oss i sovrummet och besöket tog hinten och sov på soffan.
Jag är verkligen inte ämnad för att bo med folk, och det känns helt okej! Jag vill aldrig göra det... Folk får gärna vara här, bara de har ett hem att gå till... Och gör det emellanåt.
Idag har jag ringt och gnällt till Ladyn som förstod och höll med.. Alla mina vänner vet vilka kontrollbehovsproblem jag har, och anpassar sig. De brukar skratta lite åt det, men det gör inte så mycket, bara de gör rätt.. Haha.. Sånt accepterar man. Och framför allt, man lämnar saker som de är!!! Om man nödvändigtvis behöver ändra saker så återställer man när man är klar, det är ganska självklart för mig iallafall.

Allt annat är också skit föresten..
Har inte fått min utlovade kallelse till AF som skulle komma idag, den kommer kanske imorron, då har jag ju en hel dag på mig att fixa så jag kan komma! Yey! Å andra sidan kanske jag skiter i det.. AF-personen går inte att få tag i, hon är borta till den 27:e, läspande bävern skulle komma tillbaka typ nu... Så jag ska väl ringa henne och meddela att jag inte vill ha henne och hennes chef där. Går de inte med på det så blir jag nog sjuk, jag får nog en ångestattack. Sådeså.
Ekonomin ser ut som den har gjort den sista tiden, om än lite värre. Men jag tror att det vänder sen, om jag bara lider som en jävla hund den här månaden också så ska det gå sen.. Det ska det...
Återigen skjuter jag på räkningar och fixar och trixar. Men hey, det har ju funkat än så länge!
Jag känner mig usel och patetisk, men jag lever.

Korpen kom över i god tid igår.. Jag tjatade om en prommis med kidsen. Det gjorde saker mycket bättre. Hon är bra.. Jag gnällde på mitt och hon gnällde på sitt (fast hon hade lite roliga saker också) och sedan känns allt mycket lättare. Vänner är bra, vänner är guld.

Gnäll och gruff...

Min blogg, jag gnäller hur mycket jag vill..
Har nån nåt emot det så kan den sluta läsa typ nu.

Jag är sur och grinig.. Har ont i lederna, har ont i tån eftersom jag kastade en fotöljjävel på den när jag var arg... Jag var arg för att mitt kontrollbehov inte direkt blir bättre när jag är sur och pmsig.. Mitt kontrollbehov slog bakut därför att jag har besök sen några dagar tillbaka, har tappat räkningen hur många, och besöket fick för sig att han skulle hjälpa mig när jag plockade undan saker inför fikabesöket som kom hit.. Man får inte göra så hemma hos mig.. Man får inte flytta på saker, papper och absolut inte pilla i disken!!!
Gör man det blir jag sur, gör man det när jag har ont i allmänhet och pms i synnerhet så blir jag tokig.
Och kastar fotöljer på tårna.. Tydligen..
Så nu värker tån, och varje gång jag känner av den så blir jag påminnd om varför den gör ont och då blir jag ännu surare.. Ond cirkel..

Ska ha mitt extra-söt-damp-monster här inatt.. Men det gör inget, de är inget besvär när de sover..
Ganska praktiskt att ha en extravovve man kan låna ibland. Och lämna tillbaka.

Kanske skulle gå ut, långt med vovven... Det brukar hjälpa... Kanske.. Eventuellt.
Troligtvis ramlar jag väl rätt i famnen på kärringjäveln om jag visar mig utanför dörren, och då håller hon sig nog borta framöver, kanske kan vara en riktigt bra ide!
Har bestämt mig att det är nog nu, när hon sist stog och viftade med fingret och upplyste mig om att hon minsann har haft fyra stycken hundar! Och att man inte ska "slå och skrika" på hundarna.
Jag slår absolut inte min hund, inte extrahunden heller, men jag etablerar mig som ledare, det måste man göra... Kan tänka mig hur hennes hundar betedde sig.. Antagligen sånna där små fula skälliga saker.
Hur som, har man inget bättre för sig än att gnälla hela tiden (gäller då inte mig i min blogg - sådeså) så behöver man inte komma och pilla heller.


Tankelekar och telefoni..

Jag läste om nån som vunnit 93 miljoner kronor i södern.. Det satte igång en ganska rolig tankelek.
Vad skulle jag göra om jag vann så mycket pengar? Eller du för den delen, vad skulle du göra?
Jag skulle banka 50 mille..
Sen skulle jag köpa en bostad jag verkligen trivdes i, och fixa till och inreda tills jag var nöjd.
Men sen börjar det riktigt roliga!
Jag funderade på hur jag skulle kunna glädja mina nära och kära, kom fram till att jag inte bara vill "köpa saker" utan istället ge dem möjlighet att göra nåt de verkligen vill, förverkliga drömmar, hjälpa på traven..
För inte skulle jag klara av att sitta och trycka på mina pengar för mig själv..
Kom också fram till att man verkligen inte kan köpa allt för pengar..

Jag behöver verkligen fixa till min telefoni.. Skaffa kompis och ny fon..
Hittade en som jag vill ha, men den var slut för tillfället, såklart.

Stjärnan och jag har tränat i skogen, det går lysande, jag har en duktig stjärna.
Och så var vi till morrmorr och fikade, morrmorr ville ha bakelser och bröd så jag gick och köpte det till henne, snäll som jag är..

Undrar vad hon skulle vilja ha/behöva... Hon har liksom allt och behöver ingenting.
Morrmorren alltså.
Den bästa vården pengar kan köpa, kanske? Möjligheten att inte behöva oroa sig för sina pengar i framtiden, det skulle jag nog ge min morrmorr..

Aja.. Jag drömmer vidare..

Har slutat röka föresten. Trött på det.

Längtan och lägesrapport..

Hösten får mig alltid att längta.. Efter allt möjligt.
Längtar efter att flytta (men det ska jag inte), göra om, fixa till, umgås, tända ljus, efter att allt ska bli orange (även om jag svor över det förra året), promenader, mysa, sleepovers, laga mat, gå i fina skor och säkert en massa saker som jag inte kommer på eller ens kan precisera..
Tänk när löven börjar falla, och allt blir så mysigt? Eller när första snön kommer!!
Jag såg ett julavsnitt av Gilmore Girls igår och de firade jul.. Familj.. Förlåtelse.. Myspys.. Presentande.. Tycka-om-ande...
Fast, så ser det ju inte ut i verkligheten, inte i min iallafall, och jag blev lite ledsen..

Idag har jag varit nere med Fröken Korp och shoppat.. Vi ska på kalas imorron! Längesen jag var på kalas. Om man inte räknar kalaset som stjärnan var bjuden på, själv var jag inte så sugen på hundmatstårta...
Fanns väldigt mycket fina saker att titta på på stan.. Hade en sån där känsla av att jag skulle träffa nån jag kände, och det gjorde jag också. Men det finns väl värre... Och bättre..

Häromdagen var min käraste gamlaste vän över på vad hon kallade för "kvällsmat" men jag envisas med att vi helt enkelt åt lite och umgicks, hängde lite...
Låter lika fel det med, jag är inte fjorton. Hur som, trevligt var det!
Jag fick massa energi av att ha henne här och bara "hänga".

Jag känner mig väldigt social.. Lite konstigt.. Udda.
Fast med vänner som mina så är det kanske inte så konstigt.
Jag är verkligen ytterst tacksam för att de finns i mitt liv!
De ger energi som leder till annat och som gör att allt rullar på, betydligt mycket trevligare än annars.
Sånt behövs.

Och imorron blir det fix och smink och folk och trevligheter och kalas och paket och massa skoj!
Nä, jag känner inte heller igen mig själv.. *S*