Stök och snart slut på dubbelrubriker..

Stakarna är uppsatta och stjärnan med, det blev väl nån gång runt första advent. Putsade till och med de fönster som var berörda av juleriet. Jag har rensat drastiskt bland alla jullåtar jag skaffade mig, bara ett drygt dygn av speltid kvar.. Behövs säkert rensas mera, det visar sig.

Jag är back in the loop, där jag ville vara.. Det löste sig bra. Med lite hjälp av en god vän som ibland vet vad jag behöver och ger mig det när jag behöver det, vare sig det är medvetet eller inte.
Hoppas att jag aldrig blir klar med henne dock.. Fick en fråga av nån annan som jag svarade väldigt spontant på, och när jag fick tid till eftertanke så var det dessutom helt sant. Jag hoppas att det förblir så. Viktigt med sånt.
Kryptiskt ja.. Men du vet vem du är, men har ingen aning om vad det handlar om.. Hihi..

En annan vän berömde mig över mitt tentaklande, och det måste jag säga att jag också är väldigt nöjd med! Jag behöver sånt.. Ska bara försöka att lägga mina fobier åt sidan och köra på full gas. Bara för sakens skull, sen får vi se hur kul det blir i slutänden!

Jo fan, saker börjar kännas bättre igen!! Jag har rett ut saker som behövdes redas ut, oberoende av resultat. Jag har stannat där jag ville och jag är på väg frammåt känns det som..
Personlig utveckling står högst på mitt schema nu för tiden.
Det enda jag saknar och önskar mig (förutom bokhyllor då) är mer tid och möjlighet och ork att umgås med mina vänner som jag inte hinner med..

Vad det gäller själva julen så är det värre.. Eller nåt. Vet ju att det brukar bli ganska dåligt hur man än gör. Fick en inbjudan faktist, som inte låter helt fel, men dock kan inte min stjärna följa med. Det gällde inte hela julen utan bara några timmar, och det är för hennes egna skull. Den lilla schäfermannen som bor där är lite knepig.. Och det är så onödigt att traumatisera lilla stjärnan.
Men hur lätt är det att lämna bort henne på julafton? Och Fröken Korp (som jag helst lämnar henne till med fullt förtroende) ska jobba..
Nåväl, det är inte jul än..

Stjärnan blev lite kär föresten.. I Fröken Korps Herr O.. Han var minsann en läcker bit pojke.. Enligt henne. Skulle behöva skäggiga pojkar/killar/män som tog ett samtal med henne. Raggar för fullt! Inte för min skull, för hennes.. Det enda jag erbjuder är kaffe! Haha.. Hånglet står stjärnan för.

Jag är hungrig.. Fröken Korp får ta och pallra sig över snart..


And oh.. Dubbelrubrikerna.. Jag satte ett år som gräns, på försök. Fröken Molina är ju så jävla haj på det där, det är inte jag och efter nyår kommer de att avskaffas!