Farbror Ångest har en kusin..

Han heter Anti.

Och han är smittsam..

Anti-känsla idag alltså. Jag försöker skaka av mig den men det hjälper inte.
Jag tror nämligen inte att det är en riktig känsla jag har. En sån där som vi målar. En vattenfärgskänsla helt enkelt.
Jag tror att jag fabricerar ihop problem som inte finns, för att ha en ursäkt att krypa in under min filt och stanna där, på obestämd tid.

Min teori är att det helt enkelt har blivit för mycket socialisering på sista tiden. Och att det ger överslag på mina vattenfärgskänslor. Korping med Pojk, babbel med mina medpatienter, dejting med annan pojke (rörigt, måste hitta på annat namn), fix med Morrmorr plus otäcka fucking Stan helt själv.
Nu behöver jag varva ner, ta det lungt. Umgås med mig själv. (Och Octavia som leker med sin svans..)
Den har inte gjort nåt fel, pojken, men jag drar i nödbromsen.

På det, och jag kanske ångrar att jag ens skriver om det här, så blev det en megakonflikt med en vän. Som det ser ut just nu så kanske det är över, jag vet inte. Och det här gnager långt bak i huvudet.. Förutom det faktum att det försvann en ventil, så retar jag mig på konflikten, eftersom jag (naturligvis, haha..) tycker att jag har rätt. Men sen finns det massa omständigheter som gör att livet inte alltid är så svartvitt, oavsett om vem som har rätt eller fel. Hur som helst så är det, eller kan det vara, ett vägskäl.
Jag menar inte att hoppa på nån med det här dravlet, jag bara tänker högt...

Och ikväll när jag kom in fick jag ett sånt där jag måste strukturera, och det nu-ryck. Så jag slet lite i saker som ligger i ett skåp. Som om det gjorde till eller från.
Det är den där flytt-känslan som jag skrev mer utförligt om tidigare idag men som Bloggen tyckte error om.
Jag är så pass smart att jag inser att mitt liv inte kommer att bli perfekt även om mitt hem skulle vara det, men samtidigt känns det som om bara jag fick omgjort litegrann så skulle allt bli så mycket bättre. Fjantigt - inser. Känsla - acceptera.

Vill ni höra mitt försvarstal som bor i hjärnan?
- Jag har inte alls mycket katter!!! Och det kanske inte var tänkt så från början.. Och nu var det faktiskt så att min ekonomi inte såg ut som den gör idag när jag skaffade dem, förstår du väl. Hahaha, nej, man gör sig inte av med djur på det viset. Om du bara slutade prata och vifta åt hunden så skulle hon väl för i helvete sluta slicka på dig också!!! Sitt still och håll käften, och tagga för fan ner, det snurrar i huvudet på mig. Och, va???

Ungefär så.. Fast mer ostrukturerat.


Kommentarer
Postat av: Nämnda person

antar det är jag? det är inte ett påhopp.. jag tänker oxå.. har inte riktigt kommit till skrivandet om det än, bara.. jag anser fortfarande att JAG har rätt naturligtvis, den biten kommer aldrig förändras.. men troligtvis att saker skulle se annorlunda ut om det inte var som det är just nu (vet inte om du läser bloggen, men det är sinnessjukt och jag har knappt kontakt med mamma längre ens pga brist på ork).. och jag måste vara noga med att saker som suger måste sorteras bort, som det är nu, annars sjunker jag..



som sagt, förr eller senare mår vi säkert bättre bägge två och det kommer säkert ordna sig.. det gör ju alltid det för oss även om det aldrig känns så när man väl är där..



men jag vill vara rädd om det som jag VET kan vara mellan oss, och som det är nu skulle vi bara äta av varandra, och det är inte bra för någon av oss, därför håller jag så mycket avstånd jag kan nu, för att inte göra allt ännu värre.. men jag tänker oxå. var väl det jag ville ha sagt.. tror jag :D

2008-11-09 @ 18:34:08
Postat av: Anna

Det låter som klokt tänk! (och inte neg som det är när min hjärna får bestämma.. )

Och nej, jag läser inte bloggen eftersom du bytt LÖSEN. Då fick jag inte vara med längre. Och då antog jag (och anti) att vi inte fick läsa..

Och tack för att du inte känner dig påhoppad, det är inte påhopp, väldigt lite av vad jag nånsin gör är ett påhopp, även om det kan kännas så.

Postat av: Nämnda person

haha.. men nu när du är söt börjar jag ju gråta och vill ligga i din soffa PÅ dig och äta saker. men man får inte. man får inte! inte äta upp varandras saker.. inte suga ut när man inte vill.. för det betyder mycket.. oavsett hur dum jag är, hur dum DU är (ja, det händer!) så FINNS det ju ingen sån.. aldrig funnits.. längsta tiden, närmaste.. ingen sån.. systerfunnits... mumla larviga saker



bytte lösen för massor med längesen! ullis/metal haha.. det meddelade jag, men ja.. du kommer inte må bra av att komma in där.. inte för DIN skull, men för att det varit mycket annat.. och MIN anti hade nästan förväntat sig någon slags reaktion, mest i dom där "Nu tar jag livet av mig"-inläggen, och antog att det inte spelade någon roll.. våra anti är bra vänner.. dom gör sitt jobb bra, känner jag..

2008-11-09 @ 20:20:29
Postat av: Anna

Jaha?? Men du skrev om att du funderade byta och så fittade LG ur så jag antog att du bytt lösen ju.. Haha, men det var väl samma?

För faan.. Anti och LG jobbar ihop..



Jag är inte söt! Och det finns inget att äta för det är uppätet. Korpings glass också. Ja, mummel mummel här med..

2008-11-09 @ 20:27:51
URL: http://lightmyfire.blogg.se/
Postat av: Nämnda person

jävla konspiration. förbannade jävla larsgöran som hatar mig.. eller anti.. eller min.. äh.. ja det var samma.. har inte bytat...

2008-11-09 @ 20:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback