Hej



Hej, jag heter Octavia och är sötast i världen.

Stora kissen ligger tryckt mot mig och gosar, han är lite ledsen över att den nya snygga tjejen i huset inte alls är intresserad av att prata med honom. Tjockbull sover som den lilla gris hon är..
Jag är varm... Octavia är lite sur eftersom hon fick avmaskningspiller av mig, tjugosju klor är väldig många klor.. Bara så ni vet.

Wow..

Vi åkte vid tolvsnåret, väskan var packad med vatten åt törstiga fyrbenta och annat som är bra att ha på resa.
Det tog ungefär två timmar att åka upp, med rökpauser och - som jag har förstått det hela -  en välbehövlig toarast innan vi anlände till vår destination.
Sen hamnade vi på nåt vänster i banjoland. Jag vet inte hur jag ska få fram det i ord, utan att låta otrevlig. Liksom..
Våra värdar var ju supergulliga! Hunden var trevlig, väldigt glad i min tjej (lite fööör glad) och inte ett dugg glad i Lillpojk. Det lilla faktumet hade ingen nämnt för oss..
Katterna, allihopa, hade olika charmanta sätt. Jag (och Tjockbull!) blev liiiite kära i en kattunge som var leveransklar och allt, men vi var ju där för att bli polydactyla! Värden slängde på kött på grillen och lagade sin berömda - som jag förstod det - grönmögelostsås. Det var ju jättefint! Men.. Han blev helt förstörd när jag förklarade att jag inte ville ha kött, han erbjöd sig att steka ägg åt mig! Jätterart, som sagt, men jag nöjde mig med pommes och såsen (som faktiskt var fantastisk). Dessutom fick jag två tomater och två inlagda gurkor! Haha..

Ungefär i samma sväng som vi åt ute i trädgården, i det halvmeterhöga gräset, på en parkbänk, så började Tjockbulls tass klia nåt så infernaliskt. Den har kliat lite några dagar, hon har slickat och det har därför kliat ännu mer. Med stickande gräs och god knows what så blev det för mycket och jag bad om nåt att linda med. Söta värden kom springande med nåt slags försvarets bandagekit, trots att han tyckte att vi var jättemesiga som skulle bandagera en tass bara för att den var lite röd..
Eftersom det nu inte heller gick att ha alla hundar på samma ställe, så försökte vi natta våra i bilen. Det gick bra tills Lånepojk och värden kom farande och skulle vara där vi var. Som tur var så tyckte Lånepojk, som vid det laget hade fått sig ett par öl innanför västen, att oljan måste fyllas på i bilen! Jag och Ladyn tog chansen att få lite luft och återigen besöka en toalett. Aldrig har jag väl varit så glad över en macktoalett!!

Väl tillbaka, och fler drycker innanför västarna, så fick jag titta på gammal bil. Det var spännande. Haha..
Vår värd försökte få i oss kaffe eller vad vi nu kunde tänkas önska oss. (Vi blev påkastade varsin isglass när vi först kom dit!) Nu blev ju saker inte riktigt som vi hade planerat, värdinnan fick åka in och jobba, vi hade egentligen tänkt åka imorgon (lördag) och det ena med det andra. Summan av det hela var att jag och Ladyn blev utan hål, och åkte hem själva (med vovvar såklart).
Värden och Lånepojk skulle leka med motorcyklar och tatuera varandra och sånt.. Som karlar gör.. Antar jag..

Vi letade iallafall på ett stycke liten katt som skulle följa med oss hem! Mosade in den lilla damen i boxen och begav oss..
Lång resa, massa trafik, panikinköpt mat på Hydro i Västerås.

Just nu har jag en spinnande liten dam i mitt badrum.. Hon verkar nöjd med att ha fått en toalett och mat och vatten. Imorgon får vi ta tag i det där med att alla ska hälsa på varann. Själv sitter jag och petar i mig en falafel. Tjockbull sover som en klubbad pitbull och de gamla vanliga kattarna knatar runt och är vanliga. Haha.

Thats it folks.

Polydactyl!!!!

Today is the day!

Jag och Tjockbull (och Ladyn och Lånepojk och Lillgris) ska åka på roadtrip till ingenstans, eller Ockelbo!
Och när vi åker därifrån så har vi lilla Octavia med oss!

För övrigt..
Ladyn var återigen en räddande ängel, hon kom med hela sitt lager av värktabletter till mig! De hjälpte!!
Även om jag är ganska säker på att jag har haft feber också.. Vissa delar av dagarna har lixom försvunnit.
Sen var hon en ängel igår igen, och kom med ett halvt paket Blend (örk) till en röknödig jag..

Så, jag lever. Idag kommer pengarna och jag ska strax gå iväg och köpa en fet jävla limpa cigg! Och kanske nåt att äta.. Inte lika viktigt!

Jag vaknade sju idag med.. Mest för att telefonen ringde fem i sju.. Vem det var? Ingen jävla aning, de hann sluta ringa medans jag funderade över vilken som var den bästa förolämpningen att svara med.

No sleep for the toothless..

Ja, Kenny är lagad, roadtrippen ordnad, allt annat är väl mer eller mindre på plats.
Då kommer tandvärken!!!!!

Vaknade vid halv sex imorse av att det gjorde ont. Inte som i ont, utan som i ONT.
Inte en värktablett i huset, inga pengar förrens på fredag och så vidare..
Efter varierande tussar dränkta i alkohol och munsköljmedel så känns det mer som Ont.
Jävla skit är det..

Sen blev min jävla blogg nappad på nåt vänster! Men men, jag löste det...

Hoppas på att min granne vaknar snart så man kan råka ramla på henne och tigga värktabletter..
Usch vad jag hatar att vara ynklig, jag hatar att tigga, jag hatar att be om att få låna pengar (som jag gjort flitigt den här veckan), jag hatar att inte vara onåbar och ointrängbar.
Lät det där som porr helt plötsligt? Ja, det var inte meningen.. För nån sån har jag inte heller.
Tigger kramar gör jag dock, hatar det med.
Fast mysigt vore det...

Inget sovande..

Blev det.. Jag blir lixom arg och rastlös och tycker det är det tråkigaste som finns att ligga där och vrida på sig. Så, jag gick upp och silade en flarra av farfars vin. Krusbär och svartavinbärt tror jag det ska vara.. Så, ikväll tänker jag sitta på balkongen och sippa vin från 1965 och tänka på min sötaste farfar och njuta.

Sen har jag lite annat fix att stå med.. Antagligen kommer jag slockna ganska tidigt, men det gör inget.. Känns alltid bättre att somna när alla andra är vakna.

Jag och Ladyn var duktiga igår! Vi tog vovvsen och gick på björnön! Båda var skitdryga och svetten rann på oss som höll emot. Men jag förstår min hund iallafall, det var så himla skoj att det var svårt att komma ihåg att det finns regler för hur man går i koppel.
Sen var vi på maxi och fixade färdkost till roadtrippen på fredag!
Jag längtar.. Kanske ska jag försöka snika till mig ett par hål i örat när jag ändå är där! Det var pinsamt längesen jag tog hål i nåt märkte jag.


Kenny and I

Jag och Kenny är överens igen... Det visar sig, tokigt nog!, att Kenny centrifugerar lite bättre om "centrifugera inte" knappen inte är intryckt...
Yes, tekniska högskolan, here I come!!

Så, till kvällen hoppas jag att lukten av sura kläder är borta ur badrummet... Älskade lilla Kenny, inte skrämmas så..

Roadtrippen är flyttad från lördag till fredag! Det är ju spännande... Skoj för att den kommer fortare! Men.. Är man en listhitler av högsta graden, som vissa är, så blir det ju så komplicerat!
Som tur är så har Ladyn lärt sig att det lönar sig att svara på mina dumma frågor, så att alla mindre problem kan lösas snabbt och enkelt i mitt huvud istället för att jag ska krisa när allt kommer närmare och jag inte har koll,.
Anna utan koll = Anna som sätter sig på tvären.

Jag såg I am legend igår! Själv... Krammannen plockade hallon hos polisen, om jag förstod det hela rätt.. Haha..
Nåväl, jag ska se den andra versionen också, så det finns fortfarande en chans för honom.

Just nu tänkte jag gå och koka kräm, för det är tydligen bra att äta varje dag. Även om jag tycker det helt klart är överskattat...
Sen ska jag nog dra en sväng med dustsuckern i vardagsrummet, och skaka lite saker som inte blivit skakade. Troligtvis kommer jag hitta Tjockbulls tvestjärtsgömma också. *blänger på hund*

Men för i helvete...

Min hund samlar tvestjärtar!
Hon hämtar in dem från balkongen och lägger dem på nåt bra ställe! Nu stannar ju inte de små rackarna där utan jag får jaga runt som en galning med toapapper och rengöringsspray (vilket de för övrigt inte dör ett dugg av) i högsta hugg och skrika eftersom jag är paniskt rädd för dem sedan en incident i baksätet på farfars gula mazda när jag var liten.

Just nu ligger hon inte högt på min lista...
Hon tycker att jag är jättedum som skäller på henne. Men sluta då för i helvete samla tvestjärtar!!!!!!

Och Kenny strejkar... Jag skrev en uppdatering tidigare med då tyckte LG att han skulle trycka på nån annan knapp. Jag tror Kenny och LG är i maskopi, som så många gånger förr..

Jag hoppas Octavia är bra på att ta kryp... Hoppas hoppas.
Jävla ungar..

Fullmåne

Fullmånen lyser klart över oss, konstiga samtal sent om kvällarna, instinkten som kör igång som en saftblandare som inte går att ignorera...
Igår var ganska sketet, jag var på uselt humör och tog ut det på mina nära.. Såklart.
Shoppade choklad för lånade pengar, men det behövdes väl.

Jag vet inte, det känns som om hela världen har blivit galen. Men det har väl sina orsaker. Så känns det iallafall.
Jag har saknat den där saftblandaren mer än jag trodde. Även om den är irriterande när den sitter i mitt huvud och säger *bling bliiiiing, inte ignoreraaaaaa*.
Jaha, säger jag. Vad ska jag göra åt saken då, tycker du?
Det svarar den ju inte på.. Nehej du. Nån sån hjälp har den inte att erbjuda. Men blinga kan den..

Well, idag ska jag få kramar.. Jag önskade mig sånna igår.
Ska se I am legend också, den har legat bredvid tvn i en vecka nu.

Uh, mer kaffe.. Ordna sängen.. Hinna duscha innan kramaren kommer? Kanske? Vem vet..

Haha!!!

Noterade just att Luderutt gör reklam i just min blogg!! Haha.. Haha...
Luderutt suger satan, det är vad jag tycker. Om Luderutt tycker nåt annat så tycker jag att Luderutt kan skicka mig en fet jävla check att handla för på deras sida, och gör det i god tid eftersom det tar en jävla månad att få sitt jävla paket!!

Well, nu när jag fått ur mig det.

Jag har sytt massa idag! Och jag är jätteduktig! Snart är mitt fina draperi uppe. Eller, det ÄR uppe, men det sitter lite nålar i det, så ska vi inte alltid ha det.

Noterar att det är "den tiden i månaden" för mig med. Nu minns jag inte vems blogg jag läste det i.. Förlåt.
Jag hatar det!!! Jag ska jävlaremig aldrig mer ha nån slags "den tiden i månaden" mer!
Gör mig gravid och håll mig gravid! Nån? Lite? Snääälla?
Jag är gammal, jag har inte så många fertila år kvar.. Det går snart över.

Har lite mer saker att peta i här hemma idag. Ska färga håret, helt bestämt. Det ser för dassigt ut. Hela jag ser ganska dassig ut för den delen..
Men jag har ETT hårfritt ben! Sen tog batteriet slut.. Så jag försöker vara snäll mot batteriet och ladda ordentligt som det står och allt.. Så... Imorgon beräknar jag ha TVÅ hårfria ben.

Jag är ett riktigt kap.. *mihihihi*

Tio dagar kvar.. Jag har redan planerat att stoppa Octavia i scannern så ni ska få se alla fötter.
(Men säg inget till Ladyn...)

Ludurutt!!

Idag kom mitt satans paket.. Eller avin till mitt satans paket iallafall.
Ladyn är på G över med kattsand åt oss, och lite umgängning hoppas jag väl också!
Jag lockade just med hemmalagat pulvermos och vegköttbullar! Så jag får nog behålla henne en liten stund.. *smart*

Mer konstiga drömmar! Drömde att Ladyn inte alls laddat upp bilder på mina söta djur i sin bilddagbok, och att jag rökt upp mina sista cigg.. Sjuuukt.
Ja, inte värre än de andra ciggen jag drömde om.. Men men..

Fick minsann höra att lilla söta Duelina läser min blogg!! Välkommen, säger vi då!

Nej, om man skulle ta och göra sig till människa innan folket kommer då..

Other

Ja, den episoden gick över. Den där "jag vill inte mer" känslan.. Efter depp och kattkärlek och sömn så vaknade överlevaren i mig igen. Allt går väl att ordna, spela efter reglerna, med lite modifikationer för fröken överlevare. Har gått förr, kommer gå igen.

Mitt söta ex kom på besök, åkte och köpte mjölk (till kaffet) och en BennJerr till mig. Då blev livet värt att leva igen! BennJerr är bäst..

Sen blev det lite mindre roligt eftersom jag felberäknat rejält gällande månades ekonomi. Ladyn är dock en räddande ängel som lovade att låna mig en slant... En liten slant, en återbetalningsbar slant. Mer vill jag inte ha.

Jag har dammat och ordnat mina bokhyllor i sovrummet! Det blev fint.. Skönt..
Jag drömmer de mest bizarra saker fortfarande.. Inatt bodde jag i skogen, med Tjockbull såklart. Hon var glad.. Haha.. Hon är alltid glad!

Idag har jag fått I am Legend. Yey! Ska höra om mr Ex kanske vill komma och titta..
Jag muttrar ilsket över LeRadutte, eller vad fan de nu heter. I mitt huvud heter de "företaget som är extremt långsamma". Jag beställde två BHar därifrån den 24e, i förra veckan fick jag besked om att de skickat mitt paket och ännu har inget dykt upp. Eftersom "företaget som skickar saker snabbt", det vill säga Ellos, var snabba och skickade min epilator på nolltid istället för de två tre veckor som det skulle ta så skulle jag gärna vilja gå och hämta sagda paket. Men jag har ju ingen lust att gå till Joker varje jävla dag! Fy skäms larudutte!!! Skäms!!
Det är erat fel att jag är hårig! Haha.. Yess..

Och det är bara två veckor tills Octavia kommer!!!

Vill inte vara med längre..

Fick brev från Fkass idag som tydligen ringt mig helt maniskt, från hemligt nummer och inte förstått hur man lämnar meddelande på min telefonsvarare.. Nej, det är kanske svårt, jag vet inte.
Hur som, resultatet av det hela var att det inte blir som vi sa på mötet, på grund av regeringens jävla fittregler. Jag fick tre val, eller två val som jag kan ha nåt att säga till om. Jag vet varken in eller ut.
Som jag sa till henne så bryr jag mig inte ett dugg om vad det heter, däremot vill jag inte ha mindre pengar än vad jag redan har. Men det kommer jag antagligen få hur jag än vänder och vrider på det.
Skräm de sjuka till friskhet!! Bra jobbat..
Hon kunde inte hjälpa mig välja, för hon förstod själv inte hur hon skulle tolka lagen. Hur som så måste jag ta ett beslut och det innan sommaren är över.
Jag tycker inte det är ett dugg jävla roligt.

Läkare och folk som vet säger hela tiden åt mig att låta mitt tillfrisknande ta den tid det behöver, det går inte över en natt, det kommer ta tid och det måste det få göra. Sen kommer Fkass och härjar på... Är du inte sjuk inom si och så många månader, ja då jävlar drar vi åt tumskruvarna!!
Jag har fel ålder och fel sjukdom.
Och det vet jag inte riktigt hur jag ska kunna påverka..

Moderaterna har snart gjort sitt.. Det får jag trösta mig med.

Jag blev ack så trött.. Men tydligen ska jag få besök.

Dagen började för övrigt bra! Min favoritmedrehabare smsade och ville ses! Dessvärre ville hon bada och sånt gör jag icke. Ladyn kom med korsett och överaskade mig med MAX, jag försökte kramas men det blev sånt gnäll då..

Jag läste ut Väktare - Koontz - igår. Den var bra. Vi delar ju samma intresse jag och Herr Koontz. Hundar.

Utflykt!

Känner mig superduktig!

Jag och Tjockbull knatade iväg till Mille idag! Tjockbull tyckte att det var läskigt att gå åt det hållet.. När vi kom under järnvägsbron så stoppade hon in svansen mellan benen och totalvägrade att kissa mer. Hemma hos Mille var det dock roligare! Jag fick kaffe och kaka och hon fick vatten (som inte gick att dricka enligt damen), tror det tog hela tio minuter innan Mille fick den första slemvevsattacken, det är nog rekord. Kissekatten som bodde där var inte helt imponerad av oss.. Tjockbull såg inte ens den lilla svarta mannen som bosatte sig uppe på bokhyllan och antagligen inte kommer ner igen på flera dagar, däremot så hittade hon massa roliga kattleksaker som hon kom farande med.
Lillemans tält som stod i vardagsrummet var också en höjdare, får nästan ta och köpa ett sånt tror jag.

Påpackad massa fina fina böcker gick vi hemmåt igen, jag blev återbjuden under förutsättning att jag tog med mig Tjockbull! Haha.. Tror hon charmade åt sig ett litet hjärta där...

Vi tog en alternativ väg hem, träffade en stor Curlycoated retriver som jag tror hette Rex och var jättesöt, och först på sjukhusområdet så gick det för sig att kissa.. Sen träffade vi Grabbarna Grus (tre vovvepojkar som Tjockbull tycker massa om, och jag med!) strax innan hemma, och dagen var gjord.

Nu har hon stoppat i sig lite mat och slocknat i soffan.. Själv hinkar jag vatten och hoppas på att matfén kommer och serverar nåt gott.

Sommarlov!!

Det var känslan som slog mig när jag klädde på Tjockbull för att ta en morgonkiss... Skumt. Kan inte minnas att jag på något vis haft och/eller sett fram emot dessa på den tiden det begav sig. Allt var lixom genomgrått..
Det blir några veckors uppehåll med allt! Skönt..

Men jag vill semestra på riktigt! Ekonomi och mod sätter dock gränser, som alltid.
Jag har fått för mig att jag vill campa, men jag kan ju inte åka själv. Alltså, jag sätter ju inte min fot i vildmarken utan min mördarhund vid min sida, men det känns som om vi även behöver nån som vet nåt om att campa.
Tält skulle man i och för sig slippa om man till exempel hade en stuga.. På till exempel gotland...
Och tänk, att just det finns det! Men jag är uppenbarligen inte pålitlig nog att få låna sagda stuga.. Jag har inte frågat, jag orkar inte göra det varenda år och få olika skäl för att jag inte ska få det. Tydligen duger inte busstransporten som ön har att erbjuda.
Nej, det där ska jag inte gräva ner mig i!!

Efter måndagens läkare och tisdagens rehab så slocknade jag och hundet i sängen i en massa timmar. Jag har sovit på tok för mycket och drömt de mest bizarra saker...
Idag känner jag mig inte utmattad! Woot...
Idag tror jag bestämt det blir promenad till andra sidan järnvägen, om jag förstod Mr Milles sms rätt..

Um.. En dusch tror jag står på schemat här närmast.. Nåt slags födointag kanske?

Härlig tjej!!!

Haha.. Ja det är det ungefärliga resultatet från mötet med läkare.. Och det var inte alls den snipiga lilla saken som jag trodde att jag skulle behöva träffa.
Besöket drog iväg över hennes lunch, men vad gör det, jag är ju en sån härlig tjej!
Mmmmm..

Fick nytt recept iallafall, och har hämtat ut vad som skulle kosta över tvåfuckingtusen kronor! Tackar för högkostnadsskydd och fakturor, Apoteket!
Nu behöver jag bara ta isär en kapsel om dagen och försöka få i mig en halvmiljard kulor... Känns bra!

Mina öron kliar och regnet öööööser ner. Känns som om det blir raincheck på bokhyllerensningen hos Mille.. Om det inte ger sig snarast. Inte nog med att jag faktiskt inte har nån lust att gå över halva stan i regn, jag försöker att inte komma hem till folk med dyblöt hund. Bara för att jag är en sån fin människa!

Nej, jag ska ta några pannkakor till och byta kläder tror jag bestämt.

Söndag..

Jag har varit förvirrad över dagarna hela helgen.. Ångest över att faktiskt ha en tid bokad på en måndag. Ska till läkaren.. Känns inte ett dugg kul! För det första så har den första läkaren missat att notera att jag ska ha en uppdatering av nya medicinen och grejs, därefter fick jag tigga en tid hos en annan läkare.. De tyckte att jag helt enkelt skulle ringa sköterskan och beställa mer tabletter! Skönt att de har koll.. Skönt att de bryr sig..
Nåväl, nu ska jag träffa den femtioelfte läkaren imorgon, på förmiddagen.

Sen ska jag tydligen under järnvägen och hälsa på Mille som vill ge mig böcker! Tror vi har pratat om saken i ett halvår nu.. Sjukt.. Måste få häcken ur.
Tjockbull ska få följa med! Jag frågade.. Vet ju att Mille tycker om hundar, men det betyder ju inte att man orkar med le Tjockbull! Dessutom var jag tvungen att vara ofin och fråga om hans lilla grabb var hemma.. Hon gillar ju inte barn, oftast.. Och jag tänker inte experimentera på mina vänners kids.

Inatt lotsade jag hem min lilla Lady som var på rymmen i storstan! Kunde ju inte göra mer än att vara i luren, men det hjälpte väl lite.. Sketet när folk beter sig illa på det där viset! Drägg! Patrask!!
Men jag pustade ut när damen var hemma i säng med katter och hundar och dator...

Och början på veckan bjuder på en massa födelsedagar. Jag har skrivit kort. Vägt för och nackdelar.
Jag pratar ju inte med den ena av födelsedagsfyllarna.. Men jag tänker ändå gå förbi med ett kort. Ikväll. När det är mörkt.

Tack, men nej tack..

Uh.. Det finns raggningsmetoder som inte ens jag missar... Men det betyder inte att jag uppskattar det!
Jag vet inte vad man ska säga.. Men nej tack, jag är inte intresserad av gifta pensionärer.

Annars knallar dagarna på.. Jag får massa semester ifrån alla aktiviteter! Det ska bli jätteskönt..
Dessutom fortsätter jag med min nya livsfilosofi och ignorerar dåligt beteende. Det fungerar utmärkt!
Jag längtar mig blå efter att få hämta min nya lilla familjemedlem! Men rätt vad det är så är väl dagen här och vi far iväg i rasande fart (om jag känner föraren rätt) mot byhåla.

Ikväll har jag huvudvärk och ska gosa ner mig med bok och eventuella djur som vill komma och trängas med mig.. Sen ska jag sova som en liten griskulting efter maten.

Ja jävlar.

Den duschen satt fint!!!
Åh vad mycket bättre det är att lukta gott istället för att inte göra det!!

Klibbigt och äckligt ute ju.. Känns som om det borde komma åska, men det verkar inte så.
På tal om åska såg jag nåt riktigt skoj idag på tv, Martha hade en veterinär som gäst... Han hävdade att orsaken till att hundar (främst) tycker att det är läskigt med åskväder inte alls var att det regnade, åskade och blixtrade, utan att det var för att de fick statisk elektricitet i pälsen.. Detta löser man enkelt genom att torka sagda hund med en antistatservett!
Hm.. Att jag aldrig tänkt på det...
Där föll hans trovärdighet i backen. Och då kunde jag ändå stå ut med att han tyckte att man skulle blåsa sin katt/hund på nosen för att få dem att svälja tabletter!! Haha..

Efter diverse förvirring i receptionen hos pratpersonen, som glömt att boka in mig, så hade vi vår session. Jag valde att ta semester från henne nu. Känns som om det kan vara bra.
Ladyn hojtade på mig, via sms, och vi mötte upp på Ica. Det blev pizza och soffa.. Och benryckning! Hårryckning kanske snarare.. Röcks gjorde det dock.
Man vet att man har en riktig vän när man a) inte behöver duscha för att ses och b) utan problem kan avhåra sig i dennes sällskap.
Men allt gott tar slut, och Ladyn och hennes lilleman åkte hem.. Jag kände hur tröttheten kom krypande och vägrade ge efter. En panna kaffe åkte på, starkt fint kaffe, tvättmaskinen åkte också på och hunden blev uttagen i skogen.
Och nu, efter den bästa duschen ever, kan jag med gott samvete softa i sängen med LarsGöran.

Imorgon ska jag få besök! Kvart i åtta, närmare bestämt. Haha... Fråga inte varför denna exakta tid, jag vet inte. Det önskades skräckfilm, och det ska jag försöka uppfylla. The hills have eyes står på schemat och frågan är om lilla söt kan sova sen.

Seriöst..

Utmaningen var gay.. Helt enkelt. Jag insåg det när jag var klar med den, men jag körde på ändå! Haha..
Jag ska aldrig mer göra en sån.. Gay!

Väntar på att klockan ska gå så jag kan knata iväg till pratpersonen... Sen ska jag väl fixa lite hemma.
Begreppet "göra ingenting" finns inte hos mig. Det enda som finns är "jag oooorkar inteeeeeee" med en hög halt ångest som bonus. Jag önskar att jag kunde lära mig att "göra ingenting".

Fick nys om en utbildning, som skulle vara intressant.. Den börjar väl inte direkt imorgon förvisso, men jag vet inte..
Jag vill ju så gärna bli en riktig person, men jag vet inte om jag orkar.
Men det vore tufft.. Riktigt tufft.. Sånt jag gillar.. Tror jag är lite bra på det också, jag minns inte.

Efter diverse otrevliga och hotfulla samtal från min arbetsförmedlare så fick jag idag brev om att jag blivit utslängd från arbetsförmedlingen... Åfan! Jag har varit sjukskriven i ett år snart!!
Det tog dem bara typ nio månader att sakna mig.. Bra jobbat! Sen tycker jag att man inte behöver ringa och hota folk, så därför sket jag fullständigt i att höra av mig.

Oönskat beteende ska ignoreras, i värsta fall bestraffas. Gott beteende ska belönas. Det är min nya filosofi!
Mycket enkelt.. Tack, mina kära hundar som lärt mig det..
Och med bestraffning menar jag inte "timeout i badrummet" eller nåt annat fånigt som folk faktiskt ägnar sig åt.. Det fungerar lixom inte på hundar! Tror inte det fungerar på arbetsförmedlare heller..

Uuuuuuuhhh...

Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du
den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar
hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1) Vad gjorde jag för 10 år sedan?
Flyttade hemifrån? Drack hemkört! :)

2) Vilka 5 saker finns/fanns på att-göra-listan idag?
Vattna (done), rehab (done), duscha, sy, umgås. :)

3) Godis jag gillar?
Choklad!!!!!!!!!

4) Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Köpa hus, inreda perfekt, göra stuff lixom..

5) Städer / orter jag bott i?
Västerås (Fjärdhundra är ju lixom ingen stad.. )

Jag utmanar!
Fröken Korp
Molina
Öh.. Alla eventuella andra läsare!

Haha.. Glömde påpeka att ni ska svara på frågorna i era bloggar..

Trött... igen..

Rehab idag.. Avslut för en av ledarna och flams och jordgubbstårta för oss andra. Vi fick måla med kol! Det var spännande.. Kändes rätt lagom..

Sen knatade jag hem och somnade en liten stund.. Nu tänker jag bädda ner mig tidigt och kolla på film i sängen. Imorgon är en ny dag, då tar vi nya tag och armbågar och sparkar oss upp igen! Jag tänker inte vara trött!
Min pratperson är fascinerad över min kraft att ta mig tillbaka, och upp ett snäpp, efter att jag varit i en dipp. Jag är inte lika impad eftersom jag är rätt van och inte direkt har sett det på det viset.
Imorgon är en ny dag..

När jag för övrigt ska träffa just henne..

Nej, film var det.