Blö och skit och gnäll..

Det var skönt att träffa mina sötnosar på rehab igen. Tyvärr så dunkade jag i backen från mitt hög-på-kaffe-och-volbeat.
Alla hade en skitdag, och efter långt uppehåll för alla så var det ingen som hade höga förväntningar. Vi fick en enkel uppgift som inte hade ett skit med känslor att göra (för min del), men det drar ju iallafall igång allt.
Jag somnade när jag kom hem, det sög musten ur mig helt enkelt. Sov en hel natts sömn..
Och nu är jag bara sur..
Tjej ylar som en galning, det ligger en tvestjärtsstjärt i badrummet (tack till den som åt upp resten av den btw..), Tjockbull är uttråkad och dum i hela jävla huvudet. Felix skulle ha mat, hans höghet påminde mig om att skålen var tom när jag vaknade..
Just nu skänker jag bort dem allihopa till självkostnadspris! Kom och hämta bara!!
Vill du ha en kåt, en fet, eller en defekt katt så är det här du ska kolla!! Hundfan kan du få på köpet...

Jag orkar inte.. Allt ser ut som skit och jag orkar inte.

Ska det vara så här? Ska man bli så trött så man sover bort en hel jävla dag för att man spenderat typ tre timmar med att känna saker?
Inte förstod dem min uppochner känsla jag pratade om heller... Att inte saker är svartvita vet jag. Jag ... äh.. orkar inte.
Vi har en ny ledare också. Jag gillar inte henne.
Kanske ger det sig med tiden, vem vet. Hon hade ju en liten skylt som talade om att hon var utbildad undersköterska iallafall. Kulturkrock.. Vad fan vet du om saker? Ge du fan i att rota i mitt huvud..

Ahja.. Huvudet högt, gå genom elden... Bla bla fucking bla...
Annan sida, komma ut, bättre liv..

Kan man inte bara få döda nån? Jag vet att det skulle få mig att må bättre... Mord på recept? Undrar om jag ska ta upp det med nästa polack/stafett/at-läkare?
Kanske jag kan få nån roligare tablett.. Iallafall..

Mörker och död, slå och hata.. Och gnälla, framförallt gnälla..

Mera, mera, mera!

Ju mer jag lyssnar på Volbeat, ju mer tycker jag om!
Fröken Korp har en onaturlig förmåga att hitta saker som är rätt för mig. Eller att dela med sig..
De har poppat konstant på LarsGöran i köket i flera dagar nu! Och inte fick jag dem att funka i mobilen... *gråter blod* Jag vill ju inte vara utan!!!

Uppe tidigt idag med, känner mig fan utvilad, och det händer inte ofta!
Vet att Tavia har väckt mig flera gånger inatt genom att ställa sig framför mig och tjuta. Då vaknade jag ju och klappade på den och så blev allt mys.. Gillar flocksovande. En Tjockbull i ryggen är vad vi alla behöver!

Måste ta att göra mig till folk lite snabbt.. Min tidsplan gick åt helvete när ovan sagda katt välte ut glasburken med fimpar (och vatten) i vardagsrummet... Fast i ärlighetens namn så var det Tjej som hade jagat upp henne i krukorna till att börja med.
Här är allt tokigt, dessutom löper typ alla utom Felix! Ja.. Jag med.. *ledsen gubbe*

Nehej.. Folk var det! Det skulle bli.. Av mig! *mihihihihihi*

Vaken tidigt..

Somnade ganska tidigt igår.. Lite småbakis och seg, och sen kom den stora pengaångesten över mig. Jag trollade lite och det blev mer pengar till mat, mer än inget alltså, och kravbreven får vi ta när de kommer.. I den magiska "nästa månad".

Så, jag vaknade i ottan!! Har ätit rostmackor och sitter med kaffe och klockan är halv sex.
Känns bra, då slipper jag oroa mig för hur jag ska ta mig upp till rehab imorgon, för det är ju dags för det igen nu när Kåvepeninen har jobbat klart. Jag är fortfarande lite hostig och snuvig men det är väl den underliggande förkylningen som spökar. Jag kan andas, och det är jag jävligt glad över!!
Ska bli skönt att hitta de hjulspåren igen.. Och mys att träffa folket.

Lördagen blev kalas! Jag behövde verkligen ut och roa mig lite.. Vana Tallinen rann ner, och jag hoppade på bussen vid kyrkan när Ladyn med sällskap kom åkande. Köpte en cider för mina småslantar, och fick ett par av Ladyn. Pappisen spelade och vi tjoade. Surrade lite med folk, fick höra att Simon sålt pizzerian här! Det är ju hemskt.. Hemskt! Fick frågan om vi var "svartrockare" också, för vi såg sånna ut.. Ladyn hojtade att hon minsann var rosa och inte svart, sällskapet från annan ort hojtade att de var goth och jag skrattade åt muppen. Tror han berättade om sin piercade snopp också, det var ju myyyycket tuffare än att ha i tungan. Av nån anledning.
Nej, jag förväntar mig inte mer av kvarterskrogen på bjur.. Haha.. Det gör jag verkligen inte.

Mosters busskort som hon så vänligt lämnat kvar hade för övrigt en hel resa på sig! Så jag fixade smsbiljett hem.

Sammantaget var det bara hur trevligt som helst, sällskapet var lättpratade och toksöta. Även om vissa av dem inte ens fyllt nitton! Kära nån.. Gammal gammal tant Anna..
Hoppas vi inte skrämde bort dem med vårt babblande, så de kommer tillbaka och leker fler gånger.

Idag ska jag fixa lite tänkte jag, igår blev ju ingenting gjort... Trots mina nu omskrivna listor.
Måste lära mig att ibland blir det sånna dagar, utan att världen går under och jag känner mig som en avskrädeshög.
Målet är att köket ska bli färdigsorterat och rensat och rengjort under veckan. Plus en massa annat naturligvis. Fönstret ska tvättas, blommorna ansas och badas.
Sen vill jag ha ett nytt köksbord.. Ett rektangulärt. Vet inte varför jag var så himla envis med att köpa ett runt när det begav sig.. Vill ha ett mörkt, rektangulärt. Och stolar såklart.

Vill ha en massa annat också.. När vi ändå pratar om det.
Min brödrost behöver få ut på grönbete.. Han har visioner om att vara en jackpotmaskin istället för en simpel brödrost.. Man vet lixom aldrig vad man får. Undrar vad de säger när jag går ner till Återbruket och förklarar att min rost behöver komma till de gröna ängarna, men en äng för de speciella barnen, som gillar bränt bröd.
Stereon ska hivas åt helvete, båda två. Jag kommer ju aldrig att ordna den "nya" av dem, som helt enkelt har nåt elfel. Skiter i dem, vill ha nåt litet och behändigt.
Och ny micro.. Ny säng..
Men, som det ser ut nu, så kommer eventuella julbonusar placeras hos CSN istället.. God jul CSN!

Börjar längta jul.. Ja, ni vet hur det här funkar vid det här laget. Som vanligt sätter jag igång och hojtar om julen så här dags. Sen när julen väl kommer så inser jag exakt hur mycket jag hatar skiten och svär och skriker och ska aldrig aldrig aldrig mer ens tänka på den.
Men det är mysigt att pynta..

Och solen. Vem fan gav henne sovmorgon?? Brukar hon göra så här?
Kan ju erkänna att jag inte brukar vara uppe innan sex så ofta..
Kom nu solen, vaaaaaknaaaaa!!!

Trubadurkväll..

Ladyns pappis är ju trubadur, och han ska spela på bjur!
Sorry att jag outade dig här gumman..
Så jag ska ta mig i kragen och åka över, som sällskap till Ladyn som har söta besökare från annan ort. Det ska bli jättekul! Jag har inte råd med typ nåt, men sånt är livet..

Kör en sväng med Kenny och ska göra ett ansikte tänkte jag. Peta upp håret i nån slags ordning.
Rasta av bullen och ta bussen ett par hållplatser. Jag fick ju mosters busskort, som hon tyckte hon skulle ha när hon var i stan. Ingen aning om hur många resor det är på det, men ett par borde det ju vara?
Jag går då verkligen inte hem i mörkret från bjur.. Näver..
Inte utan Fröken Pitbull i sällskap!

Slängde i en skvätt Vana Tallin i mitt kaffe, det var fint det.. Man borde alltid dricka sprit till frukost!
Haha, dock har jag ju inte den gamla gamla sorten som var 50%.

Glad och tacksamhetsövning 5
Jag är glad och tacksam över att sjuket gett med sig, och att jag orkar gå ut och vara lite social idag.

Såg att jag inspirerat Fröken Mo till att vara glad och tacksam! Yey for that, poäng for me.

Nähä, ansikte var det..

Piece of cake..

För det första:
Jag glömde vara tacksam sist.
Glad och tacksamhetsöving nr 3:
Jag är glad och tacksam över att Fröken Korp gav mig en bunt med bra musik.

Mysdag idag!
Ladyn och hennes lilla mördarstövare kom över med pizza. Plus toapapper, kattmat och mjölk, det viktiga i livet.
Vi skulle ha film och mysdate.
Night of the dead, dawn of the dead och day of the dead avklarades. Plus blekning av Ladyns hår, sen fick jag gegga i den nya rosa färgen på henne. Hon mös och jag kladdade! Medans vi väntade på att det skulle sitta och gosa in sig i håret i ungefär sju timmar så gick jag till Ica och köpte lite godis, vi mös, jag blev klippt, vi mös och åt godis.

Så, kakan i det här inlägget blir lätt:
Glad och tacksamhetsövning 4:
Jag är glad och tacksam över att Ladyn klippte av mig mitt skräpiga hår och att hon lyckades få till det riktigt jäkla bra.

Och där raderade LarsGöran ett helt stycke..

Um.. Vad skrev jag då.. Ladyn lämnade av resten av Fettan! På lån bara.. Man kanske skulle ta och sätta sig in en av dem! Det är supersent och jag är skettrött, men lite för glad och nöjd för att kunna slappna av!
Åh, vad nöjd jag är! Jag vill ha mina söta vänner närmare, så man kan mysa oftare.
Både filmkvällar med tjejfix och tacokvällar med Korpen. *piiiiiiik*

Lägenheten börjar kännas mer organiserad efter sjukheten dessutom.
Där innan släktkalaset så var jag så uppe i varv, och hade det så rörigt i huvudet, att jag var tvungen att rensa det jag klarar av att rensa, det vill säga köksskåpen. Jag började jättebra, slet ut saker som står fel eller ska kasseras eller ska säljas.
Sen kom lunginflammationen.
Och där var vi.
I tre veckor.
Nu orkar jag upp och klättra och damma och bära och flytta igen, så saker rör lite på sig.
Två kassar udda plastlock och lådor åkte ut i går.. Idag har jag en kasse glas, vad man nu samlar glasflaskor för, som ska ut till boden.

Glad och nöjd Tjockbulle har somnat i sin säng.. Octavia hör jag nånstans där ute och hon kommer väl strax farande, även om hon varit med och gosat hela långa kvällen. Sån tur att vi fann varann, den där lilla katten behöver så mycket kärlek.

Bokvare..

Kan man få dö nu, kan man det?

Just betalat mina räkningar.. Det är lika jävla roligt varje månad!
Skjuta på, frysa, och flytta runt.. Och lik förbannat blir det inget över.
Mitt lyx på bokus där fakturan hamnade på hela 63 kronor känns ju inte som det stora problemet.
Jag vet i och för sig var problemet ligger, det heter CSN. CSN är horor och vill ha 950 kronor NU. Annars blir det Kronolle minsann.. Ja, de får sina 950 kronor, som de kan stoppa upp på lämpligt ställe, men då är det också det enda de får den här månaden!!

Nåja, jag gör iallafall, och har gjort, vad jag kan för att skära ner på kostnader. Men det tar lite tid innan det kommer igång ordentligt.

Köp mig? Någon? Jag är ganska billig..

Den där frippan som jag har sett fram emot, kollat bilder, diskuterat, gled just iväg i solnedgången.. Ensam.. Hejdå frippan!! *vinkar*



Flickan med grisen

Yes, det är jag.
Grisen är tjockbullen, eller the mighty mighty pitbull som hon ibland får heta.
Kärt barn..

Började dagen med att hosta så jag kräktes! Känns alltid som en bra start...
Å andra sidan kan det fan inte bli så mycket värre! *glad och tacksam ffs*

Glad och tacksamövning 2:
Jag är glad och tacksam över att ha en Lady som kommer med mat till vår filmkväll!
Inte ett dugg svårt att komma på idag!

Om man skulle försöka skura av sig lite av sjuklukten inför finbesöket då.

Lördag

Alltså den där irriterande reklamen som Brolle är med i... Vad faan sysslar grabben med??
Vart tog tuffa, snygga Brolle vägen? När blev han Brolle-som-inte-kan-dansa-och-har-dåligt-med-pengar-och-måste-göra-dålig-reklam??
Man borde starta en fond åt stackars Brolle om det är så jävla illa ställt..

Uh, jag vill se på film. Just ikväll så är det inget intressant nånstans.
Var lite glad en stund när jag såg att Psycho kommer på femman, men sen började Ladyn prata om remake och naturligvis är det remaken med den där skabbiga människan som får psykbryt mellan sina jagärstraight-jagärgay-anfall.
Trivsamt är dock at CDON ska få in Psycho/Fåglarna dubbeldvd! Jag anmälde mig naturligvis för att få mail när filmerna går att beställa.
Ikväll är verkligen en Fåglarna-kväll!
Beställde ett gäng filmer i förra veckan, lite smaskig zombiefilm, lite butterflyeffect som jag har en irriterande förmåga att missa varenda gång den går på tv och därför inte har sett, och en Bourne. Hoppas hoppas de kommer på måndag, då ska jag ligga och snörvla i sängen med Lars-Göran och gotta mig. Med film. Ensam.
Nån som vill göra mig sällskap? Ta med godis.
Fan, bjuckar du på en pizza med bänäs så kan jag klä av mig lite till och med.
Hoppas de kommer i brevlådan och inte till Joker, också. Men CDON brukar packa bra..

Tjockbull och jag träffade på hennes leonbergergrabbar idag! Hon tycker de är jättemysiga, när de ligger ner. När de står upp så är de stora, men ganska roliga, men läskiga, fast mysiga. Kombinationen av alla dessa känslor på en gång i en tjockbulleskalle gör att det slår över och hon skriker som om jag pryglade henne med en sån där svanspiska..
Eeeeiiiiiiiyyyyyyyyykkkkkk ylar hon. Sen slår hon på dem med tassarna. Eeeeeyyyyyyeeeeeiiiiikkkk.

Jag brukar mest klappa på dem och säga att de är fina och fluffiga.

Igår hittade jag på en söt liten tjej på bilddagboken.. Alltså, hon var väl typ femton. Och glad.
Det är jättedeprimerande! Jag önskar att jag kunde göra om allt det där. Tänk att få vara femton! Och glad!!! Och inte ha ett besvär värt namnet i hela världen. Hon hängde med sina söta kompisar som också var femton och alla var glada och shoppade saker och tog fåniga kort på varann.
Kan man inte få göra om? Reboot?
Nej..
Jag ska jobba på att vara en glad 29 åring! (Fuck, jag är gammal nog att vara hennes mamma ffs.. )
Nä, jag ska vara glad, ska jag! Ska skaffa mig en frisyr, ska jag. Ska umgås med mina vänner, ska jag.
Jag ska ha intressen!!!! Från och med nu är jag intresserad av... um... min frisyr såklart!!! .... och ... um.. kläder?

Jag ska fan vara en glad och tacksam människa...
Vi börjar jobba på det här gemensamt okej? Ni måste nog hjälpa lite..
Jag ska försöka hitta nåt positivt att skriva varje gång jag skriver! Och det får inte vara att typ "minhundärsöt", för det är hon jämt, så det räknas inte. Utomfamiljära saker. Är ni med? Håller ni efter mig nu då?

Glad och tacksamövning nr 1
*fundilurar en liten stund*
Jag är glad och tacksam för att det är höstmys ute med också lite varmt och skönt.
*pust*

Jag tror det var knark i min antibiotika.. Känns det inte så?

Dr Mengele

Ja, han hette kanske inte exakt så.. Men bra nära. Tysk och söt var han också!
Han petade och klämde och försökte lyssna hjärta och sånt där.. Skrattade åt mig när jag opponerade mig lite och sa åt mig att "hosta hårdare!". Jag gjorde ju mitt bästa..
Nåväl, han höll inte helt med om att jag hade lunginflammation, men eftersom jag hade nån mängd av nåt i blodet de snodde av mig så fick jag kåvepenin. Sen skulle jag höra av mig om jag inte mådde bättre efter en månad.

Sötaste exet kom och mötte vid apotek, och följde med och bar saker. Sen tog han ut Tjockebullen på en promenad!
Jag kikade när de gick och hon var inte helt med på att gå ensam med honom, men de verkar ha kommit bra överens, jag lassade på honom lite kex.
Det var helt underbart att kunna somna till en stund där, och när jag fick hem min hund så sov hon gott! Känner mig så elak som inte kan aktivera henne just nu, men det blir väl bättre snart.

Nu ska vi bädda ner oss och sova lite till.. Medans pillerna jagar bort bacillerna! Go piller, go!

Lunginflammation..

Går inte att låtsas längre, det insåg jag för nån dag sen. Har nyss pratat med sjukvårdsupplysningen och hon höll med.. Så imorgon måste jag till läkare.. Och apotek för att få de där vidriga antibiotikatabletterna igen.
Skit och helvete. Kan inte folk hålla sin jävla lunginflammation ifrån mig!?

Men det här går ju inte, kan inte äta, inte sova och blir yr så fort jag går ut med min stackars hund som inte fått en promenad på två veckor snart..

Trött och less, inte en jävel som ställer upp... Alla ska bara ha. Antar att morrmorr suttit och "väntat hela dagen" som vanligt när vi eventuellt ska göra nåt, istället för att ringa och höra hur jag mår.
Jag är trött på att hjälpa folk, så jävla trött på det. Trött på att vara fröken duktig som fixar saker. Trött på att inte få utrymme för att vara jag, utan mask.

Drömde sketna saker inatt.. Om saknad och kaos. Blev totalt blåst på mina känslor, hoppad och stampad på.
Saker inom räckhåll som rycks bort, och allt gör ont igen.

Måste försöka peta i mig min kalla mat nu..

Suck

Tråkigt! Trött på att vara sjuk.. Räknar med en vecka till ungefär. Dock måste jag till Pratperson imorgon, kan inte skjuta på det.. Förvirrad just nu.. Världen är fortfarande upp och ner, måste hitta nån slags plattform att stå på för att reda ut det.
Jag försöker mest att inte tänka på det för stunden.

Fullmånen är här igen, och jag borde väl ha pms? Tror jag.. Hur ska man skilja på mående och mående?

Tjockbullen gick nyss med på att klippa klorna! Förvånande lätt gick det! Jag förklarade att jag var sjuk och inte orkade bråka, sa att hon var den duktigaste Tjockbullen i hela världen! Hon älskar ju beröm över allt annat, och samtidigt hatar hon att klippa klorna, så hon vet inte riktigt vad hon ska göra av sig när jag sätter igång. De är fortfarande för långa, men jag vågar bara ta lite i taget så jag inte gör illa henne igen så hon hatar det ännu värre. Bygga förtroende.

Måste slå CSN en liten signal i veckan också, de är sura för att jag inte betalat.. Åfan! Men på nåt vis är jag mindre motiverad att betala den gigantiska skulden som inte känns som om den krymper än små skulderna som faktiskt försvinner och livet blir lättare.
Och nej, man kan inte betala allt! Tack för det moderaterna..
Hörde nyss på nyheterna att de ska sänka skatten för alla som arbetar. Det är ju jättefint! Shyrre! Kul för dem!!!
Tyvärr blir ju då resultatet att vi som inte arbetar, av olika orsaker, får ännu en kniv i ryggen av dem.
Jag är för fan inte hemma för att jag tycker det är skoj, jag är det för att få en stabilitet för att kunna klara av att jobba resten av livet, utan sjukanfall.

En kruka åkte i golvet inatt! Jag misstänker Octavia... Krukan höll och jag verkar ha satt upp den i fönstret i sömnen, för jag fann en hög med jord på golvet när jag klev upp, som en liten överaskning lixom!
Hittade en bok på golvet i vardagsrummet också...
Det här stödjer min Sleipner-teori! Jag är säker på att katten låg på mig när jag somnade, och bakom mig när jag vaknade! Magiskt..

Ämen va faan..

Nu börjar jag bli förbannad. Kan bacilljävlarna bara ta och avlägsna sig?! You have overstayed your welcome...
Eller vareheter.

Jag har orkat mig på att bädda rent i sängen! Inte en dag försent.. Bara det kommer få mig att må bättre imorgon! Ska bara skura av mig sjuklukten också, den är förjävlig. Glad att jag är singel dagar som dessa, om inte annat skulle jag väl bli det ruskigt fort..

Tavian har varit med och hjälpt till! Såklart..
När jag bäddade sängen sträckte hon sig helt enkelt upp med jumbotassarna och högg tag i mitt linne, drog sig upp och undrade varför jag inte klaaaappaaaade! Jag existerar ju enbart för att stryka hennes päls! Det är ju mitt jobb!
När jag ställde in en stol för att klättra upp och peta med gardinerna, så gick hon raskt upp och la sig! "Tackar, vad trevligt, jag ligger gärna här en stund!"....
Och när man knuffar ner henne så får man sig en utskällning...
Just nu vet jag inte var hon är, men jag satsar pengar på att när jag ställer mig upp är hon på nolltid framför min fot och försöker fälla mig! Har en teori om att mängden tår ökar hastigheten, för visst fan var Sleipner jävligt snabb?? Han hade ju hovar, för han var en häst. Det skulle se lustigt ut med tassar på honom, eller hovar på en katt.. Men principen?

Jag kollar på en av femmans fenomenala höstsatsningar.. Um.. Big brother, kom tillbaka?

Arg lapp

Äntligen kom min arga lapp upp på arga lappen.. Fast det är inte jag som skrivit, jag bara skrattade, fotade och skickade.
Dessutom fick jag gola ner dem eftersom de helt plötslig censurerat saker!! Jag förstår också att det inte är helt PK att kalla folk för jävla mongoloid. Men det är fan inte helt PK att sno folks tvättmedel heller! Jävla mongoloider..

Masade mig till Ica idag.. Och köpte pizza på pizzerian där, det var ett misstag I tell you.. Dyrare, torrare, snålare och helt igenom obra. Men jag flåsade som ett lokomotiv och orkade inte gå till Simon. Simon skulle aldrig ge mig dålig pizza!
Hemskt var det, men nu har jag lite att äta hemma.. Och mjölk. Mjölk är viktigt!

Tjockbull är uttråkad. Jag orkar inte leka, eller promenera. Dessutom är jag sur och grinig. Men hon är dukig och gnager på sina tuggben när jag ber henne.. Och varm och gosig på nätterna.

Ljusning..

Jag ser en liten ljusning! Kan så klart vara ett helt annat typ av ljus än bacillerna-är-borta-ljus.. Isånna fall ses vi på andra sidan.

Jag minns att jag hade massa bra saker att prata om med er, men nu minns jag inte vad det var.

Banken betedde sig illa! Här gick jag omkring och var stolt över att ha kunnat hushålla mycket bra med mina små slantar och ha hela 800 kronor kvar. Menne.. Sen blev det inte så.
Tydligen tyckte företaget där jag för två fucking veckor sen köpte hundmat och annat tjafs att det nu var läge att dra de pengarna!!! Jag trodde ju att de redan var dragna för i helvete..
Så kontot står på -99.96 kronor, för att vara exakt. Ja, just det, det är ett minustecken före siffrorna... Precis!
Så duktig var jag..

Hade jag vetat det hade jag inte shoppat loss som en tok på Rusta! Inte heller köpt på min massa hyllor! Fast de pengarna lånade jag ju.. Och, ja.. Vi ska prata vidare om det där, men vissa hyllor ska ju flytta vidare hem till Korpen.

Å andra sidan är jag för sjuk för att äta.. Orkar inte sånt.
Inte fanns det nån mjölk hemma i morse, okej vid fjortonsnåret, heller. Jag ynkade mig ett tag tills jag kom på att Korpen lämnat godiskaffe här! Ska köpa nytt tills att vi ska mysa nästa gång, man måste ha godiskaffe.

Fick sms av piggelinBlondin som ville ut till IKEA.. Det ville inte jag.. Jag vill mest andas. Där ligger mitt prio för stunden.

Kvarten jag bor i, det känns så, blir knappast mindre kvartig av att jag knappt orkar röra mig heller.. Men lite har jag lyckats göra, tvättat några maskiner och så. Älskade Kenny.

Igår orkade jag mig iväg till Morrmorr med lite prylar.. Fick lite fika och ställde in kanal 4 på hennes antika jävla tv. Varje gång jag håller på med den där så får jag kramp i fingrarna av dens oeffektiva metod att söka kanaler. Bränn skiten, säger jag. Idag ringde hon och frågade om jag kanske ville ha lite kålsoppa! Klart man vill! Ska nog tjata till mig lite klimpsoppa när hon ändå är i sopptagen.

Barnbaciller *mutter*

Jag är sjuuuuk!
Hjärnan håller på att sprängas, öronen susar, näsan är kloggad och jag har feber (tror jag).
Så blir det när man träffar "släkten"!

Utflykten med Morrmorr var tålamodsfrestande som alltid, men också ganska rolig.
Jag kom hem med en massa rengöringsmedel och andra bra-att-ha-grejer. Värmeljus och sånt..

Sen blev det hux flux en jävla massa bokhyllor i min lägenhet! Och eftersom min hall är trång nog som den är så bökade jag in dem i vardagsrummet igår. Insåg att allt måste flyttas om, eftersom det var spotlights i de nya och jag har ljusslinga på den tänkta väggen. Sagt och gjort började jag husera om, men jag insåg att klockan blev mycket, jag allt snuvigare och visste dessutom att söt-grannen behövde få sova.
Så varenda liten bok och film och annat löst har flyttats runt idag, medans jag snorat och suckat. En del återstår, men det står iallafall inte bokhyllor mitt i rummet och soffan är inte undanskjuten åt helvete längre. Tavia var naturligvis med och hjälpte till! En dag ska jag fan fota henne hela långa dagen, och visa hur hjälpsam hon egentligen är. Jo, jag tycker om henne, oroa sig inte Ladyn. Men hon är inte som de andra katterna! Hon är inte som nåt..

Nu ska jag sitta här.. Och sitta.. Och ynka mig.

Måndag

Sitter och petar i mig kaffe och frukost.. Jag ska eskortera Morrmorr till Rusta. Och det är ju alltid kul att vara där och snurra lite, alltid hittar man väl nåt som går att köpa! Brukar vara trevligt att handla när man kanske slipper betala själv dessutom. Vet inte hur det blir med det, men jag har nån liten lapp att lägga där..

För att vara en människa som är hemma så tycker jag att jag har en jävla massa saker att göra! Har inte hunnit hämta mig riktigt från helgen ännu.

Men jag svämmar över av stolthet för min lilla hund. Inte nog med att hon var duktig i helgen, igår gick vi ut och pratade om svampar hon och jag... Fick ju en näve kantareller av pappa, tydligen kryllar det av dem där ute. Och hon fattade direkt vad hon skulle göra!
Jag följer ju sällan instruktioner, så jag hittade på lite eget. Hur svårt kan det vara?
Förklarade vad det var jag ville ha, kantarell, och att hon skulle leta efter den.
Glömde det där med "sitt" dock! Haha.. Men det styr vi upp.. Hon tog kantarellen och tyckte livet var skoj!
Skulle säkert gå att få henne att plocka dem själv... Haha.. Fast de verkar lite ömtåliga.
Borde nog lära henne att skälla istället för att sitta iofs, eller sitta och skälla kanske. Men hon kan inte skälla.. Eller, haha, hon kan en hel del mer än bara skälla, bara inte på kommando!

Ska maila bokhyllemannen också.. Få det där uppstyrt. Hoppas han kan köra så jag slipper ha pappa att komma in till stan. Pickupen verkar inte vara körbar heller... Även om blöjor tydligen stoppar oljeläckage!

Världen är upp och ner..

Men.. Jag försöker acceptera!

Jag är sjukt stolt över min lilla Tjockbull. Ord som "väluppfostrad", "charmig" och "bra reklam för sin ras" for förbi. Jag försökte ta dem till mig. Faktum är att hon var duktig som fan. Alla fick så klart en omgång av slemveven, även tioåringen!!! Största barnet, som jag suttit barnvakt åt och som numer har tatuering, flickvän och bil, busade om lite med henne och hon gjorde förtjusta apljud. Hon klättrade dessutom upp i knät på Styvmodern! Och alla tyckte att det var roligt! Haha.. Hon charmade till sig två hundhjärtan också, pojkarna blev förtjusta. Men eftersom de var oroliga för att släppa ihop hanarna så fick de sitta kopplade. Tjockbull delade naturligvis upp sin uppmärksamhet till båda, som en fin flicka!
Och, min hund var inte den som fick vara kopplad och var besvärlig!

Maten var... Alltså... Den var fantastisk. Fick en supergod paj med ost och tomat och grejs. Och två efterätter.

Huset var jättefint! Far min har ju byggt ut och byggt om och gjort saker. Massa saker från farmor och farfar såg jag..
Många foton på diverse folk, störst råkade kanske mitt vara! Fotot som farmor fick i julklapp, det som jag har en liten kopia på i sovrummet?

Prat om "låta dem träffas mera" och "komma ut och leta svamp" och "nästa helg" ven också förbi..
Jag är trött i kropp och själ. Jag är förvirrad. Jag tror jag behöver gråta en skvätt.

Lurade i far min att köpa BenJerr på Joker, han köpte två till sig och en till mig. Haha...

Men det är söndag, saker att göra igen, lista att följa. Frukost att äta, kaffe att dricka.
Jag tänkte logga ut ur mitt huvud ett tag och låta det sköta sig självt, är det okej?

Plustid!

Vaknade 45 minuter innan klockan! Det var längesen!
Kramades en stund med hundet som låg och snarkade på den andra kudden, klappade morrhoppan som låg bakom mig, satte på kaffe, satte på tvättmaskinen(!), och tog ut i damen för sin toalett. Träffade hennes absolut snyggaste boyfriend, och hon har en hel del, och bytte några ord med tillhörande husse.

Nu sitter jag med mitt kaffe och bullen softar bakom mig i soffan.. Ska få i mig frulle, klä mig, göra människa av mig, och sånt där..

Inatt ville jag mest sortera saker.. Bara lite! Bara rensa en garderob!
Kan man inte ha ordning i huvudet får man ha det nån annanstans...
Men jag låg snällt och inväntade John Blund. Började på Kall eld av Koontz. Nån har väldigt dålig fantasi när det gäller titlar där.. Tror det kan vara svenska förlaget som bestämmer sånt? Kall eld, blixteld, blixtsken, och så vidare.
Rörigt...

Kalas idag då!
Håll tummarna för att min flicka uppför sig.. Och att jag .. eh .. um .. uppför mig också.
Och att maten är ätbar! Och att folk inte är dumma i huvudet. Så mycket.
Landet, minsann.. Uh, vilken stadsråtta jag blivit!
Ska snacka lite land med Tavian och se om hon har några tips.. Så har vi nåt att prata om iallafall, medans vi snubblar på varann.

Andas...

Tack vare Barnmorskan, aka Sötgrannens bästa vän, aka Ladyns moster, så sitter jag med färg i huvudet!
Söt och rar som hon är så ringde hon på dörren igår och frågade om hon skulle köpa hårfärg åt mig när hon ändå skulle ut på Willys! Jag är evigt tacksam!

Mitt Ellos hämtade jag igår.. Men skorna åkte tillbaka, dessutom kom mitt Yves också dit, så det blev en sväng till Konsum även idag. Tur att det kom när det kom eftersom mitt leg verkar gå ut på måndag.. Äntligen slipper jag trollbilden! Glada trollbilden med öra!
Efter Konsum blev det Ica eftersom det var bokdag där borta.. Ett tag var jag lite orolig att jag inte skulle hitta minsta lilla bok, men det vände och jag fick famnen full. För en hundring!
Sen var jag in på själva Ica och handlade på mig lite grönt och mjölk. Tyvärr fanns det ett stånd utanför Ica (åt andra hållet från böckerna) så det råkade bli sex par strumpor med döskallar på för en hundring, och ett askfat ur svartadrakserien (inte vet jag vad det heter!) för en tjuga!
Och inte har jag dåligt samvete för mitt shoppande heller!

Hemma väntade en glad hund! Jag lastade av mig mina fynd, hann med lite telefonerande, och drog iväg på promenad som idag ledde till Exet för kaffe. Vi fick dessutom kakor och typ tre kilo plommon.
Jag bestämde att vi ska ha filmkväll på söndag, det är bara för honom att anpassa sig. Jag kommer behöva normalitet (ja, men han är inte efterbliven!) efter lantvistelsen..

Väl hemma igen så blev det till att slänga i sig mat. Schemat, ni vet. Ringa räddningssamtal på grund av dålig dejt, och slänga i hårfärgen. Nu sitter jag. Stilla. Tufft...

Men snart är det väl dags för en bananjävel... Tvätta ur färgen och göra mitt bästa för att få bort alla fläckar som oundvikligen hamnar på huden. Och försöka se till att vakna i tid imorgon, måste absolut ha i mig mitt kaffe imorgon!

Måste prata hyllor med Korpen också! Men hon jobbar ju och sliter som en hund i helgen.. Och ikväll orkar jag verkligen inte tänka på dem.. Fröken kan slå en signal när hon är vaken och känner för att prata hyllor?

Däng den i bryggan!!!

Konsum saluför inte hårfärg för det är inte bra för naturen!!!!!
Däng naturen i bryggan!!!

Hooray för naturen, men min fåfänga då??

Ny dag..

Som jag misstänkte så dök det upp en ny dag. Förvånande...

Mitt Ellos har kommit! På nåt jävla vänster så fick jag 999 kronorsjackan för 250 spänn.. Galet, nåt blev fel, men inte tänker jag klaga.. Inte Morrmorr heller antar jag, hon lovade ju betala för den. 
Så jag ska säla mig iväg till Konsum, för dit kommer en del paket. Det är lite olika, alltid spännande.

Tavia undersöker den fullpackade bokhyllan som bara har en dörr... Tjockbull hukade sig, hon vet att man inte får göra så! Hon vet att det aldrig slutar bra!
Hittade föresten bokhyllor på blocket, mailade killen fast jag egentligen inte har pengar. Men vi får se hur mycket han ska ha för det som är kvar, cdhyllorna var borta, och det är ju inte de jag vill ha!
Om Fröken Korp fortfarande önskar sig en hörnhylla så kanske hon vill vara med på ett hörn? Vad vitsigt det blev, men seriöst, han säljer en hörnhylla.

Tavia gick och satte sig bakom fantasyböckerna istället. Den här gången lyckades hon undvika att riva ner hälften av dem iallafall.. Tjockman skulle aldrig komma på tanken att krypa in bakom böcker.. Tavia är tokig, det är min slutsats.

Rehab blev avbokat.. Trots tre väckarklockor så gick det inte. Svårt att somna inatt, var uppe och sprang i mitt fluddrande. Sen drömde jag om kokta kattungar. Det var ganska äckligt.
Spänd som en pianosträng, men efter en massa gråtande i ensamhet och en lång skön promenad med Tjockbull så kändes det bättre, eller.... Tystare.

Paket..

Ingen..

Vem fan bryr sig om vad jag behöver? När frågade nån hur jag mår, på riktigt?
Varför måste jag skrika att jag inte orkar, och få suckar till svar?

- Det är väl inte jobbigt?!
- Nej men gör det själv då för i helvete!?!?!
- Men du är ju ung!

Varför är de enda människorna som bryr sig folk jag betalar eller folk jag ser som ärkefiender?

Jag orkar inte vara slaskhink.. Jag är trött på att mina problem viftas undan.

Jaa, jag behöver prata av mig! Men det hinns inte med, för betalda lyssnare har kontorstider.

Jaa, nu rinner det över. Men när nån väl frågar, så kommer jag ha hunnit bygga upp min mur igen.. Oroa er inte.

Lördagen..

Lördagen är spikad.. Den elaka styvmodern ringde igen. Känns som om min far inte har så mycket med kalaset att göra? Överaskningskalas? Men eftersom han ska hämta mig så känns det ju som om han vet det iallafall..
Jag frågade om jag skulle ta med mig nåt, påpekade att jag ju fortfarande är vegetarian, men då hojtade hon att jag inte skulle det och att hon hade "hittat" ett recept och hoppades att det skulle bli bra..
Hm, spännande..
Mer hann jag inte fråga.. Hon tyckte väl jag lät tvekande i luren, hon lyckades ringa precis när jag var ute och stod och plockade upp bajs för övrigt, och jag sa att jag eventuellt skulle ha kattungar men att det verkar ha gått över. Jag skulle ringa isånnafall..
Så, på lördag vid ett körs jag ut på landet, om ni inte hör av mig på ett tag så kan ni väl efterlysa mig?

Det här med kattungar verkar ha gått över.. Pratade med kattbarnmorskan (yes, jag har egen) som förklarade att det kan hända. All stress med flytt och nya katter och galen hund med mera kan ha gjort att de försvunnit.
Känns lite dubbelt. Trist för att jag tycker att det är fantastiskt med små nya liv, bra för att jag slipper oroa mig om nya bra hem till de små fantastiska liven.
Eller, så är det bara en och hon har gömt den för att den är "in position" så att säga..
Det visar sig, lådan får stå kvar ett tag till, tills jag är säker.

Oj! Frukost för fan!!

Äpple samma som chips?

Nej.. Nej.. Jag trodde väl det..
Jag åt förövrigt min mellanmålsbanan i receptionen på psyk! Och alltså, ni vet ju hur jag är med ätande på allmänplats, både eget och framför allt andras! Nu när jag tänker på det så var jag nog ganska äcklig! U..

Nåväl, linssoppan står på kokning..

Dagen blev annat än jag planerat minsann! Tydligen har jag ringt och avbokat min tid hos pratperson klockan elva igår förmiddag. Så jag var avbokad! Person fanns ingenstans, klart, hon hade ju fått en avbokning!
En dag ska jag nacka den där jävla receptionisten på avdelningen, de där nere är änglar allesammans!
Detta betyder att min burk håller på att sprängas, och att jag inte får nån ny tid förrens om två fucking veckor.
Jag tycker de kan gå och dö allihopa.. Nackas, hängas upp och piskas, stekas långsamt över öppen eld..
Jag ringde minsann ingenstans igår förmiddag, jag kramade min kudde och min hund, det är vad jag gjorde.

På´t igen!

Jag har ätit frukost! Blåbär och mango var en bra kombo. *mental note*

Natten var svår, som vanligt. Men inga större irrsvängar inatt. Gillar att vakna och märka att jag varit upp och gjort saker, laddat tvättmaskinen, diskat, plockat ögonbrynen!!
Planerade att komma för sent till rehab för att Tjockbull inte skulle få för många ensamtimmar, det sket sig på så många plan! Dels försov jag mig och vaknade en timme senare än tänkt, min favoritmedrehabare ringde och smsade, jag sa att jag var på ingång! Efter hund och frukost och det där... Men sen gick hon hem! Och eftersom det inte är nån poäng att ha rehab om man bara är en person (jag) så blev det inställt!
Istället för stress fick jag en massa god tid över.. Skumt det där.

Bara pratperson idag alltså.. Ser inte fram emot det, vill inte lyfta på locket på burken.. Ha alla känslor fint nedpackade känns så mycket bättre.. Men ja, det behövs.

Familjefest på lördag. Har jag fått ytterligare information? Svar nej.
Jag går inte med på att han ringer på förmiddagen och säger "jag är på väg, hämtar dig om en kvart". Inte!!!!
Ska det grillas? Har de köpt nåt åt mig eller räknar de med att jag äter grillade tomater? Ska det handlas saker? Vad för saker!? Hur lång tid tänker det här kalaset ta? Ska jag sova kvar? Ska jag packa saker!? Om det inte ska grillas så måste det väl iallafall ätas saker? Och här och nu talar jag om för världen att en tekaka med ost och en glad persiljekvist är inte ett acceptabelt utbyte för en smörgåstårta. Bara så ni vet...
Jag är vegetarian, inte kanin.
Jag tycker inte jag är krävande heller... Om man bara frågar så får man svar..
Nej, jag tänker inte ringa, jag hoppas på att de glömmer bort hela eventet och inte hör av sig.

Nej, dags att göra person av mig, skrubba saker, kleta på andra nya saker. Byta åt kattarna och vattna blommorna kanske, så har vi det gjort.

Måndag

Kan man verkligen äta fem gånger om dagen??? Här sitter jag och är knökmätt och vet att det snart är dags för en jävla banan.. Men skam den som ger sig!

Det är så många saker som påverkar mitt mående, och eftersom jag har begränsad tid på mig för att bli frisk - 550 dagar, tack Försäkringskassan - så måste jag ju göra vad jag kan för att underlätta.

Träffade en person ur min bonusfamilj idag! Fick höra lite snabbt vad alla har för sig, innan hon gick för att hitta på ett barn i en knarkkvart. Vad skulle jag vara utan dem? Mitt i all deras onormalism så fick jag en hamn..
Borde verkligen höra av mig...

Jag sitter och petar lite grann på Ellos.. Måste ha en ny jacka/rock! Måste verkligen... Sen hittade jag kanske fina skor... Och sånt..

Önskar mig tips om snygga sängar föresten! Har kollat Ellos, Halens, Ikea, Mio och Indiska.. Tips om snygg säng annanstans plz? Mörk, trä. ELLER så väntar jag tills Fröken Korp tröttnat på sin! Haha..