Scary stuff..

Idag kändes det nästan som om jag hade energi! Ni förstår inte hur sällsynt det är..
Jag vaknade och var inte trött!
Sen blev nästan allt gjort på nolltid, det som skulle göras. Kenny och jag umgicks, soporna och jag umgicks och Tjockbull och jag tog en vända i skogen.

Igår var jag ut i skogen med Sötgrannen.. Hon är jättebra med hundar, och tycker om Tjockbull. För att inte tala om vad Tjockbull tycker om henne! Hur som, så släppte vi henne lös och turades om att kasta lite pinnar.. Bullen och grannen pratar ju inte direkt samma språk, men Tjockbull kämpade för att förstå vad Sötgrannen ville ha henne att göra, hon vände sig några gånger mot mig för att få lite stöd, men det hade hon inget för.. Mycket bra för henne att få använda sin lilla gråa klump.
Den finns där! Sluta skratta åt min hund!

Oh, läste en fenomenal blogg idag.. Från Aftonbladet går det att länka sin blogg om man skrivit nåt som relaterar till en artikel. Idag skrev de om att lejonen matas med hästar.. Jag kan väl tycka att det inte är så himla mysigt, men lejon måste ha mat och jag tycker ändå att det är bättre att ta sin häst till veterinären där och veta var den hamnar istället för att skicka den till slakt så den hamnar i diverse matvaror.
Men den här bloggaren! Hon hävdade att man borde tvinga lejonen att äta vegetariskt!!! Jag har ju svårt att tro att ens den rabiataste militanta veganen skulle hävda det, och efter att ha luskat lite mer i hennes blogg så tror jag människan är ett stort skämt... Men jag är inte säker!
http://docowsfly.blogg.se/2008/june/tvinga-lejonen-att-bli-vegeterianer-detta-a.html

Jag håller tummarna för att den här energivågen stannar kvar, tänk om det är ett normalläge?
Det vore tufft.. Jag minns inte riktigt hur det känns.

Nehej, nu ska jag fira med en tripp till Ellos!
Tjingeling på er..

Kommentarer
Postat av: Ladyn

hahahah ja jag håller med om att hon har en "liten grå klump", med betoning på "LITEN" :D



energi is the shit, vet precis vad du fått den ifrån.. mig! >< har ingen.. sover till 14 på dagarna och är fortfarande så jävla slut att jag inte orkar hålla ögonen öppna hela dagarna.. fyyfaan säger jag ><

2008-06-22 @ 20:11:43
Postat av: Ladyn

och varför den kände för att underlina allt det där vet jag fan inte. det var inte jag!

2008-06-22 @ 20:12:23
Postat av: Anna

Hahaha.. Du är så duktig på att hitta nya funktioner!

2008-06-23 @ 12:24:27
Postat av: Fröken Fisk

För delen förstår jag inte varför det känns så mkt mer fel om hästen nu hamnar i diverse matvaror? Alltså vid närmare eftertanke angående just inlägget.



Tack för reflektionen annars :-D



Skrev ett lite mer utförligt inlägg om vegetarismen i ett senare inlägg, ifall du missade det (och vill se hur jag resonerar).




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback