Tvätt och töväder..

Vädret går upp och ner... Obra på många sätt, främst för att jag har ont av det. Dessutom skulle jag föredra om temperaturen enbart kunde gå uppåt litegrann.. Klematisen på balkongen verkar ha överlevt vintern iallafall, nåt som enligt butiken skulle vara helt omöjligt! Tror det kommer upp nån slags påsklilja eller nåt dylikt som jag stoppat ner runt om. Det vore kul om man fick se det också, det vill säga om man fick ta bort plasten runt om. Värme tack! Jag vill se min påsklilja! Eller vad det kan vara..

Kvartersvärden kom och ringde på dörren... Obehagligt, men han är ju rar så jag släppte in honom. Nu har han fixat min slask och kökslamporna, som han hade kopplat lite snett sist.. Och när pengarna flyter på igen, när det nu sker, så ska han fixa ett titthål i dörren åt mig, fast det måste man betala lite för.

Eftersom jag nu inte längre erkänner mitt snörvlande och sjukheten så fixade jag en tvättid till idag. Dessutom har folk tydligen bjudit in sig själva på förfest hemma hos mig på fredag så då får jag väl se till att det ser skapligt ut här, de kanske inte vill hoppa över smutstvätt? Och jag vill ha rena kläder.. 
Barn och karlar tydligen är ivägen så lotten föll på min lya.. Vilket betyder att jag inte behöver gå en meter i snön, passar mig fint..
Föresten så har gummiplantorna börjat få rötter nu! Men de kanske inte vill med på krogen.. Några av skotten från klockmalvan verkar också pigga på sig.. Men jord får ni fixa själva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback