Tjejfika och tårthämtning..

Tjejfika igår! Det var allt för länge sen kände jag.. Och det var mycket trevligt.
Trots huvudvärken och illamåendet som jag fick efteråt.. Jag tvivlar på att det har med tjejerna att göra.
Jag fick present dessutom! Lite lyx i fin förpackning... Till och med grannarna beundrade den när jag kom hem. Och vi firade Fru Korp med presenter, eftersom hon redan fyllt år.
Mer fikande!

Idag ska jag äntligen gå och hämta mitt egna tårtunderverk som ska serveras.. Städningen har väl varit lite haltande, jag mådde som sagt skit igår, men jag får väl ta igen det idag. Dessutom var det ju full snöstorm så jag orkade inte ens gå ut med soporna som står innanför dörren. Sopor får det ju aldrig att se välstädat ut.. Det ska bli skönt när fylleriet väl är över.
Det blir en mindre variant av firande i år, men jag ser fram emot att få ha hit några av mina sötnosar. Då tänker jag främst på de som är under tre år, men även föräldrar och mattar ser jag fram emot att få ha hit.
Den sjuttonde ska vi fira med annat fylleri, sånt med alkohol. Inte just för att det har fyllts år, men man kan ju kombinera. Tjejer då med.. Trevliga tjejer.

Jag köpte en fin lampa till mig själv, men jag får inte till det där med omkablingen.. Jag överväger starkt det där med att skaffa typ en karl för att fixa saker, för lamphelvetet åker snart i väggen om jag ska hålla på med den. Kanske kan slänga upp den i pappas knä när han kommer, om han kommer.
Det är irriterande som fan.. Jag kan kabla själv! Jag har gått utbildning! Men jag kan ju inte gärna trycka i den nya kabeln när jag inte får loss den gamla....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback